prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω εχω αρκετες και σκεφτομαι να τις ξυρισω σε καποια σημεια ή να τις τριμαρω
ΧΑΧΑΧΑ
η σπληνα μου!!!!Ε ρε ανρθωπε βραδυατικα το δα τουτο και επαθα.
Anthony
Δραστήριο μέλος
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
εισαι πολυ μικρος πιστευω για να πιασεις απο τωρα τα ξυραφια... οποτε περιμενε κανα 2 χρονακια ακομη και μετα βλεπεις τι θα κανεις με τις τοσες τριχες σου που λες πως δεν σου αρεσουν..Εγώ έχω αρκετές και δεν μου πολυαρέσει...
Φυσικα αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Εσυ θα κανεις οτι θελεις
-----------------------------------------
ησυχασε εσυ..ε τοτε ξυρισμα γρηγορα
constantine10346
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
μα αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που αγαπησα σε εσενα ρε..
το μαλακο σου τριχωμα...:xixi:
-.-
constantine10346
Δραστήριο μέλος
αχ... ελα τωραααα...:zilia:
μα αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που αγαπησα σε εσενα ρε..
το μαλακο σου τριχωμα...:xixi:
φτανει που με αγαπησες:zilia:
Darkness
Περιβόητο μέλος
ωρα για υπνο..
constantine10346
Δραστήριο μέλος
οκ τωρα..
ωρα για υπνο..
λολ
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
ΧΑΧΑΧΑ
η σπληνα μου!!!!Ε ρε ανρθωπε βραδυατικα το δα τουτο και επαθα.
Εγω δεν κατάλαβα πού ακριβώς είναι το αστείο...
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω δεν κατάλαβα πού ακριβώς είναι το αστείο...
μάλλον είναι της άποψης ότι οι άντρες δε πρέπει να ξυρίζονται...
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ την πρώτη φορά που ξύρισα την ευαίσθητη περιοχή με ξυράφι πριν 2 χρόνια, είχε γίνει σαν να είχα πάθει ανεμοβλογιά. Μετά αγόρασα ξυριστική μηχανή Philips Body Grooming και έχει επιλογή για τέτοιες περιοχές οπότε γίνεται σπέσιαλ
Μερικές φορές νομίζω ότι παίρνεις ποσοστά για να διαφημίζεις διάφορες εταιρίες. Σοβαρά, ακόμα και για τις ΤΡΙΧΕΣ σου είναι σημαντικό κάτι που αγόρασες;
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Μερικές φορές νομίζω ότι παίρνεις ποσοστά για να διαφημίζεις διάφορες εταιρίες. Σοβαρά, ακόμα και για τις ΤΡΙΧΕΣ σου είναι σημαντικό κάτι που αγόρασες;
Δεν παιρνει ποσοστα,β....α κανει
Ναι,ναι!Και για τις τριχες τα δινουμε ολα!
Ειδικα εσυ Nerya,επειδη εισαι σαν πολικη αρκουδα,σου προτεινω να παρεις την ξυριστικη μηχανη του και να της δωσεις να καταλαβει
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Extra gentle and safe shave for sensitive areas.
Αυτό λέει τελικά σύμφωνα με το google.
Eντάξει papas, θα κόψω και το μαλλί γουλί.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Intimate zone
Extra gentle and safe shave for sensitive areas.
Αυτό λέει τελικά σύμφωνα με το google.
Eντάξει papas, θα κόψω και το μαλλί γουλί.
Ενδιαφέρον...
Anthony
Δραστήριο μέλος
Ειδικα εσυ Nerya,επειδη εισαι σαν πολικη αρκουδα,σου προτεινω να παρεις την ξυριστικη μηχανη του και να της δωσεις να καταλαβει
μηπως η μηχανη του γκαζον,για να μην πω δρεπανι...,θα εκανε αποτελεσματικοτερη δουλεια????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.