παναγιωτης123
Νεοφερμένος
εχουν το δικαιομα αλλαγης αντιστοιχου τμηματος χωρις γεογραφικο περιορισμο,η ερωτηση μου ειναι αν επιτηχω και περασω στο τμημα ηλεκτρολογων μηχανικων (ΗΜΜΥ) στο δημοκρειτιο πανεπιστημιο θα εχω την δυνατοτητα “μετεγγραφης” στο αντιστοιχω τμημα του αριστοτελειου πανεπιστιμιου(κατοικω ποιο κοντα στην θεσσαλονικη)?Θα ηθελα παρακαλω πολυ να μου απαντησετε με υπευθηνοτητα.
Σας ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα, ξερει κανεισ να μου πει τι κερδιζει αν ειναι ειδικη περιπτωση τριτεκνος? απλα 1-2 θεσεισ εξτρα που δινουνε σε καθε σχολη ? -.-" ποιος να πρωτομπει εκει .
Ανάλογα το τμήμα. (Άλλο δίνει 1-2 και άλλο δίνει μέχρι και 35)
Το τμήμα μου πέρσυ έδινε 22 θέσεις για τρίτεκνους και ο τελευταίος τρίτεκνος μπήκε με λίγο κάτω απο 16000 μόρια ενώ το τμήμα μου είχε 17181. Δηλαδή ήταν 1200 μόρια περίπου κάτω απο την βάση της γενικής σειράς
Παιδιά θέλω να πάω Σ.Μ.Υ. και είμαι σε τρίτεκνη οικογένεια... Χάνω πράμα μόρια ή όχι ;
Αν δεν μπείς με τη γενική σειρά τότε δικαιούσαι κάποιες extra θέσεις και μπορείς να μπείς με βάση ΣΜΥ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α
Ανάλογα το τμήμα. (Άλλο δίνει 1-2 και άλλο δίνει μέχρι και 35)
Το τμήμα μου πέρσυ έδινε 22 θέσεις για τρίτεκνους και ο τελευταίος τρίτεκνος μπήκε με λίγο κάτω απο 16000 μόρια ενώ το τμήμα μου είχε 17181. Δηλαδή ήταν 1200 μόρια περίπου κάτω απο την βάση της γενικής σειράς
βασικα εδω δεν το λεει? αν δεν κανω λαθως σε ολα τα ΤΕι δινει 2 θεσεις εκτος λογιστικης που δινει 3 . τσεκαρε και εσυ αν μπορεις , μπορει να κανω λαθως.. https://exams.minedu.gov.gr/Info/a10.pdf . ΕΠΑΛ Α' ειμαι. προς το τελος τα λεει
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
(τόσα χρόνια για να εφαρμοστούν επιτέλους τα αυτονόητα και προφανή)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστώΔεν ισχύει.
(τόσα χρόνια για να εφαρμοστούν επιτέλους τα αυτονόητα και προφανή)
ισχύει μήπως σε ορισμένες σχολές οπως αστυνομια-στρατος;
ουτε πολυτεκνοι υπάρχουν,έμειναν μονοι οι μουσουλμάνοι της θράκης;
xristaras9
Διάσημο μέλος
ευχαριστώ
ισχύει μήπως σε ορισμένες σχολές οπως αστυνομια-στρατος;
ουτε πολυτεκνοι υπάρχουν,έμειναν μονοι οι μουσουλμάνοι της θράκης;
Ειδική Κατηγορία 3648/2008 α΄ για στρατιωτικές σχολές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.