petit_94
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένος
εχουν χαμηλοτερο βαθμο προσβασης για τριτεκνους ή ειναι κοινώς για όλους??
valia_92
Νεοφερμένος
A9ina
Νεοφερμένος
Jimno
Νεοφερμένος
marios88
Νεοφερμένος
λοιπον εχω 2 αδελφια 28 και 30 χρονων αντιστοιχα..
ο πατερας μου εχει μηνιαιο εισοδημα περιπου 1300 ευρω..
με ενδιαφερει το τμημα τουριστικων επιχειρησεων (ΤΕΙ)
σε περιπτωση που περασω καπου στην περιφερεια θα δικαιουμαι να ερθω στη θεσσ/νικη; η εστω σε καπιο κοντινοτερο τει; πχ Λαρισα
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marios88
Νεοφερμένος
λοιπον εχω 2 αδελφια 28 και 30 χρονων αντιστοιχα..
ο πατερας μου εχει μηνιαιο εισοδημα περιπου 1300 ευρω..
με ενδιαφερει το τμημα τουριστικων επιχειρησεων (ΤΕΙ)
σε περιπτωση που περασω καπου στην περιφερεια θα δικαιουμαι να ερθω στη θεσσ/νικη; η εστω σε καπιο κοντινοτερο τει; πχ Λαρισα
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
marios88
Νεοφερμένος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό ισχύει και ίσχυε, δεν ξέρω όμως αν θα συνεχίζει να ισχύει και για τα επόμενα έτη...
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις μετεγγραφές, ανέτρεξε εδώ ή και εδώ.
Εγκύκλιος[FONT="]1. [/FONT][FONT="]Πολύτεκνοι γονείς και τέκνα πολυτέκνων (παρ.1 εδ.α άρθρου 1 ν. 3282/2004).[/FONT]
[FONT="]Ως πολύτεκνοι θεωρούνται όσοι πληρούν μια εκ των προϋποθέσεων του άρθρου πρώτου του ν. 1910/44 (Ά 229), όπως αυτό αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του ν.3454/06 (Ά 75).[/FONT]
[FONT="]2. [/FONT][FONT="]Γονείς και τέκνα πολυμελών οικογενειών με τρία ζώντα τέκνα από νόμιμο γάμο ή νομιμοποιηθέντα ή νομίμως αναγνωρισθέντα ή υιοθετηθέντα, εφόσον κανένα από αυτά δεν υπερβαίνει το εικοστό έκτο έτος της ηλικίας του, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων αγάμων μητέρων με τρία μη αναγνωρισθέντα ζώντα τέκνα που δεν υπερβαίνουν το ανωτέρω όριο ηλικίας (παρ.1 εδ.α άρθρου 1 ν. 3282/2004).[/FONT]
AntonisR21
Νεοφερμένος
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να ανήκω στην ειδική κατηγορία των τρίτεκνων
και αν προλαβαίνω να τα φτιάξω...
Σας ευχαριστώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
στη θεση σου θα πηγαινα να ρωτησω στο σχολειο για να ειμαι σιγουρη...Καλησπέρα,
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να ανήκω στην ειδική κατηγορία των τρίτεκνων
και αν προλαβαίνω να τα φτιάξω...
Σας ευχαριστώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
AntonisR21
Νεοφερμένος
Λογικά θα προλάβω να τα φτιάξω;;;
Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν οι απλές μεταγραφές των τρίτεκνων, παρά μόνο υπό ειδικές περιπτώσεις?
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν καποιοσ περασει κρητη πχ για να παρει μετεγγραφη αθηνα πρεπει ναχει δηλωσει ως καλυτερη προτιμηση το τμημα της αθηνας? ή πως γινετε τελος παντων..
βασιλική22
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.