Το State της Ζώης μου φέτος.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 667 μηνύματα.
Αύριο μπαίνουμε στον 4ο μήνα του έτους, και θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας.

Αρχικά ή σχολή, ενώ μου αρέσουν κάποια μαθήματα, δεν σκέφτομαι να ακολουθήσω τους κλάδους της Εταιρικής Επικοινωνίας, γιατί δεν με φαντάζομαι να δουλεύω πίσω από ένα γραφείο, το έχω πει και στον @nPb, τον αγαπητό μας Νίκο, οτί θα ήθελα να ακολουθήσω έναν κλάδο, στέρεο επιστημονικώς. Νιώθω οτί θέλω να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο, και ότι μέσω σχολών της θετικής μπορώ να το καταφέρω καλύτερα, οπότε, πιθανότατα το 2027 παίρνω πτυχίο, και αφοσιώνομαι στην προετοιμασία μου για να δώσω ξανά από άλλο πεδίο (βασικά από πιο νωρίς θα ξεκινήσω). Πάντως μετά από 6 εξάμηνα, κάνοντας μία αποτίμηση, βλέπω ότι είχα καθηγητές που είχαν διάθεση να βοηθήσουν, και καθηγητές που δεν το είχαν αυτό το χάρισμα της μεταδοτικότητας (θυμήσου @Samael τους Hardy και Faynman), ενώ γνώρισα κάθε λογής συμφοιτητές.

Τώρα σε ζητήματα που αφορούν εμένα, έχω προσπαθήσει της βελτίωση μου σε πολλά θέματα, ξεκίνησα δίαιτα, θεραπεία για την ακμή και άλλα παρεμφερή, αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι η κοινωνικοποίηση, έχω φίλους, άλλα θα ήθελα γενικά να υπάρχει λιγότερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Μου αρέσει να ψάχνομαι και αυτός είναι και ο λόγος που έχω αρκετές γνώσεις, μπορεί να πιάσω ως θέμα από τους μεγάλους πολιτικούς ηγέτες όπως ο Gladstone και ο Biscmark μέχρι την μουσική των Pink Floyd και των Nirvana, και από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως ό Petrovic και ο Sabonis μέχρι θρυλικά αυτοκίνητα όπως η 300SL Gulwing & η Mura και τις Ελληνικές σειρές των 90s ("Απαράδεκτοι", "Είμαστε στον Αέρα"," Εγκλήματα"),

το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορώ να γίνω τόσο εύκολα η ψυχή της παρέας, να πω ένα αστείο ας πούμε, να σημειωθεί εδώ οτί δεν με νοιάζει που δεν πίνω αλκοόλ ή δεν καπνίζω, ακολουθώ άτομα σε πολλά στοιχεία του χαρακτήρα τους, άλλα όχι απόλυτα στις συνήθειες τους, επίσης δεν μου αρέσει η λασπολογία σε ευαίσθητα ζητήματα, ας πούμε αυτό που έγινε σε μία συνέλευση για τα Τέμπη που έκαναν στην οποία τσακώνονταν η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ. Γενικά θέλω να ξέρω πώς να γίνω η ψυχή της παρέας.

Αυτά τα ολίγα, τώρα είμαι κρυωμένος (Α! Κάτι άλλο που σκέφτομαι οτί θέλω να πω είναι οτί δεν έχω συνηθίσει τον καιρό της Βόρειας Ελλάδας, μου λείπει η Λαμία λιγάκι), και μάλλον μεθαύριο θα επιστρέψω στην σχολή.

Ευχαριστώ που με ακούσατε.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,059 μηνύματα.
Ευτυχισμένοι Μαζί - Πατέρα... Χαχαχα!!!:P;P:O Ποσα like για τον  Θανάση???:D;D #ΣΤ | Facebook

Εσυ τωρα

jYanniss

Νεοφερμένος

Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 116 μηνύματα.
το 2027 παίρνω πτυχίο, και αφοσιώνομαι στην προετοιμασία μου για να δώσω ξανά από άλλο πεδίο (βασικά από πιο νωρίς θα ξεκινήσω).
Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό που κάνεις τώρα γιατί το συνεχίζεις; Γιατί να κάνεις κάτι για 3 χρόνια ενώ ξέρεις ότι θα το αφήσεις μετά!

Τώρα σε ζητήματα που αφορούν εμένα, έχω προσπαθήσει της βελτίωση μου σε πολλά θέματα, ξεκίνησα δίαιτα, θεραπεία για την ακμή και άλλα παρεμφερή,
Μπράβο σου, πολύ καλά έκανες.

το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορώ να γίνω τόσο εύκολα η ψυχή της παρέας, να πω ένα αστείο ας πούμε,

Τι θα πει η ψυχή της παρέας;
Θέλεις να γίνεις κάτι που ίσως δεν είσαι;

ακολουθώ άτομα σε πολλά στοιχεία του χαρακτήρα τους, άλλα όχι απόλυτα στις συνήθειες τους,
Δώσε μερικά παραδείγματα.

Γενικά θέλω να ξέρω πώς να γίνω η ψυχή της παρέας.
Όταν ακούω αυτό το "η ψυχή της παρέας" ισοδυναμεί με κλόουν - γελωτοποιός.
Ενώ φαίνεσαι μια χαρά συγκροτημένο άτομο με ενδιαφέροντα και ανησυχίες, θέλεις να μετατροπείς σε κάποιον γελωτοποιό.
Γιατί κάπου είδες η άκουσες ότι αυτός είναι ο cool τύπος που τον θέλουν τα κορίτσια, και τον ζηλεύουν οι άλλοι.
Η αλήθεια είναι εντελώς από την άλλη πλευρά. Δηλαδή ένα τέτοιο άτομο δε χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από κανέναν, ούτε από αγόρια ούτε από κορίτσια.
Καλοπροαιρετα το γράφω.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 667 μηνύματα.
Γιάννη εννοώ να είμαι και κοινωνικά ευφυής, όχι μόνο γνωστικά.

Με επηρεάζει και το γεγονός ότι έχω ΔΑΦ Υψηλής λειτουργικότητας, και παίρνω και αγωγή.

@jYanniss

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22,411 μηνύματα.

Στην εποχή μας θα έπρεπε πολλοί από αυτούς που βλέπεις ως γαμηκουλομπροστινούς να είναι με φαρμακευτική αγωγή και έγκλειστοι. Δεν σημαίνει ότι επειδή φαίνονται, έχουν κάτι να πουν απαραίτητα.

Να είσαι ο εαυτός σου. Το ότι δεν γελάνε με αυτό που θα πεις, είναι σχετικό. Υπάρχει μια κρίση γέλιου όπου λόγω τικ τοκ και πολιτισμικής ορθότητας οι περισσότεροι δεν έχουν χιούμορ αλλά κατάθλιψη. Νομίζουν ότι έχουν χιούμορ. Είναι ωραίο ότι έχεις ενδιαφέροντα πέρα από τις σπουδές και την δυστοπική καθημερινότητα.

Σταμάτα να είσαι η ψυχή ή ο γελωτοποιός της παρέας. Να είσαι αυτό που γνωρίζουμε εδώ μέσα. Ένας καλός συνομιλητής. 😉 Το να προσπαθείς να σε αποδεχθούν άνθρωποι που δεν θα σε δεχθούν ποτέ ουσιαστικά, σε κάνει αστείο στα μάτια τους. Ή απλά σκοτώνουν το χρόνο τους μέχρι να σε βαρεθούν τελείως. Μην γίνεσαι η χέστρα τους. Να πάνε να χέζουν αλλού. 😝

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6,599 μηνύματα.
Γενικά θέλω να ξέρω πώς να γίνω η ψυχή της παρέας.
Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, και εμένα μου κλωτσάει λίγο αυτό.
Η ψυχή της παρέας στο δικό μου μυαλό είναι το άτομο που χαίρει της προσοχής των υπολοίπων, γιατί θα πει κάποιο αστείο, ή επειδή θα έχει πολλα ενδιαφέροντα πράγματα να πει, και άρα θα προκαλεί αβίαστα το κέφι στους υπόλοιπους. Δεν είναι απαραίτητα ο "γελωτοποιός" και ο "κλόουν".

Το θέμα είναι ότι αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει σε όλους. And that's ok, δεν πειράζει. Το ζήτημα είναι να βρεις εσύ τη θέση σου σε μια παρέα, όπου είτε τελικά θα είσαι η ψυχή της είτε όχι, οι υπόλοιποι θα χαίρονται να σε έχουν μαζί τους για αυτό που είσαι. Αυτό είναι που έχει σημασία.

allall1

Δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 797 μηνύματα.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Το εξέφρασα λάθος, εννοούσα να είμαι και κοινωνικά καλά, όχι μόνο γνωστικά.

allall1

Δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 797 μηνύματα.
Το εξέφρασα λάθος, εννοούσα να είμαι και κοινωνικά καλά, όχι μόνο γνωστικά.
αυτο ακριβως σου λεω, οταν αρχισεις να γνωριζει καλυτερα τον εαυτο σου( θελει χρονακια) θα σταματησεις να θελεις να ανηκεις καπου η να εισαι η ψυχη της παρεας, αντιθετα θα πηγαινεις σχεδον αυτοματα εκει οπου οντως ανηκεις κ θα γνωριζεις κ ανθωπους με τους οποιους οντως ταιριαζεις χωρις να χρειαζεται να εισαι καποιος αλλος.....αυτο θελει χρονο...δεν ερχεται απο τη μια στιγμη στην αλλη...ισως καποιος περαει χρονια μοναξιας μεχρι να αρχισει να ερχεται σε επαφη με κοσμο που εχει κοινα...ειναι μεγαλη ιστορια αυτη-δωσε χρονο στον ευατο σ κ απλα μην επαναπαυεσαι-δες τι σε ενδιαφερει κ ψαχνε,καποια στιγμη ολα θα γινουν
Τωρα αν εσυ εννοεις το να ειναι καποιος γενικα κοινωνικος με ολο τον κοσμο,αυτο ειναι απλο,ξεκινα να μιλας με ολους εστιαζοντας σε θεματα που μπορει να τους ενδιαφερουν.....για μενα βεβαια αυτο δεν εχει πολυ νοημα κ με εξαντλει κ συναισθηματικα,συνηθως ατομα που ειναι στο marketing το κανουν καλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια