Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενδιαφέρον αυτό δεν το είχα υπ όψιν μου.Αν ισχύει τότε μάλλον οφείλεται στο ότι έχουν ξεπεράσει πολλά εμπόδια(οικονομικά, προβλήματα οργάνωσης στα ιδρύματα προέλευσης κλπ) μέχρι να φτάσουν να σπουδάζουν στην Αγγλία και είναι πιο <σκληραγωγημένοι> και αποφασισμένοι.Ναι, αλλά σκέψου ότι δύσκολα θέματα μεταπτυχιακών εργασιών ή διδακτορικών διατριβών τα αναλαμβάνουν συνήθως λαοί που δεν ανήκουν στο μπλόκ των Σαξόνων-Κελτών, όπως Έλληνες, Κορεάτες, Ιταλοί, Τούρκοι, Ιαπωνέζοι, Ινδοί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Τί τρέχει δηλαδή με το "μπλοκ Σαξόνων-Κελτών"?Ναι, αλλά σκέψου ότι δύσκολα θέματα μεταπτυχιακών εργασιών ή διδακτορικών διατριβών τα αναλαμβάνουν συνήθως λαοί που δεν ανήκουν στο μπλόκ των Σαξόνων-Κελτών, όπως Έλληνες, Κορεάτες, Ιταλοί, Τούρκοι, Ιαπωνέζοι, Ινδοί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Όντως δίκιο έχεις. Ξέρεις τι ξενέρα είναι να έχεις γίνει δεκτός- που είναι εύκολη παράμετρος- και να μην πηγαίνεις τελικά λόγω έλλειψης πράσινων χαρτιών;Αλλα θεωρω λανθασμενο να λεμε οτι για να μπεις στα κορυφαια πανεπιστημια πρεπει να εχεις φραγκα.
nPb
Επιφανές μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Υπάρχουν πολλών ειδών πράσινα χαρτιά. Ο καθείς μπορεί να το ερμηνεύσει κατά το δοκούν. Στην περίπτωση μας αναφέρθηκα στον Ουάσιγκτον και σία.πράσινων χαρτιών...από την ΠΑΣΠ;![]()
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα θεωρητικά συμφωνό ότι παντού τα ίδια πράγματα διδάσκουν και απ ότι έχω ακούσει στην Ελλάδα μάλιστα διδάσκουν και περισσότερα και δυσκολότερα.
εγω παλι εχω ακουσει οτι οι ξενοι φοιτητες που ερχονται εδω για να σπουδασουν το κανουν γιατι ειναι πιο ευκολα εδω..

nPb
Επιφανές μέλος

εγω παλι εχω ακουσει οτι οι ξενοι φοιτητες που ερχονται εδω για να σπουδασουν το κανουν γιατι ειναι πιο ευκολα εδω..![]()
προσωπικά διαπιστωμένο;

έχω άλλη άποψη πιο εμπεριστατωμένη και με στοιχεία..
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Μηπως εννοει για μεταπτυχιακες σπουδες??? Δεν νομιζω να υπαρχει κανενας νοημον ανθρωπος που θα ερθει στην Ελλαδα για σπουδες για πρωτο πτυχιο...
Μάλλον αντίθετα τα λες...

nPb
Επιφανές μέλος

Μηπως εννοει για μεταπτυχιακες σπουδες??? Δεν νομιζω να υπαρχει κανενας νοημον ανθρωπος που θα ερθει στην Ελλαδα για σπουδες για πρωτο πτυχιο...
μπορεί να έρθει αν θέλει να γνωρίσει Ελληνίδες φοιτήτριες και να ζήσει τον μύθο του..στο αμφιθέατρο με τις σκισμένες κουρτίνες..

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

προσωπικά διαπιστωμένο;
έχω άλλη άποψη πιο εμπεριστατωμένη και με στοιχεία..
εγω απλως μεταφερω αυτο που ακουσα, το οποιο μπορει να ειναι και βλακεια

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια γινοντε 1 εκατομυριο διαφορετικες λιστες με αλλα αποτελεσματα αναλογα με τα συμφεροντα που εξυπηρετουν. το οτι μια ειπε το Κειμπριτζ δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να το παρουμε σοβαρα. το θεμα ειναι με την κατασταση στο ελληνικο πανεπιστημιο τι γινεται![]()
Πάντως απ'ότι φαίνεται υπάρχουν και 2-3 ελληνικά πανεπιστήμια που έχουν αναφερθεί..
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

και εκει δεν παμε καλα δυστηχως
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει. δεν ασχοληθηκα ποτε με αυτες τις αξιολογισεις και δεν θα αρχισω τωρα. το θεμα ειναι να δεις τι λενε οι φοιτητες και οι καθηγητες οι οποιοι ξερουν την κατασταση και οχι καθε ενας που κανει μια ''αξιολογηση'' για να εξυπηρετησει καποια συμφεροντα.
και εκει δεν παμε καλα δυστηχως
Είπες το σωστότερο πράγμα!!Μακράν!!

Πάντως τολμώ να πω ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.