djimmakos
Διάσημο μέλος
(Άσχετο αλλά εγώ στη γεωμετρία έμαθα τι σημαίνει το εκατέρωθεν :p)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Γιατί είναι νεκρά, άχρηστα και δεν μου προσφέρουν τίποτα απολύτως (σα γλώσσα αυτή καθεαυτή, όχι τα κείμενα που γράφτηκαν σε αυτή). Αλλά που να καταλάβειες εσύ...
σου προσφέρουν, μαθαίνεις τη γλώσσα που μιλούσε ο σπουδαιότερος πολιτισμός πάνω στη γη...
Αλλά που να καταλάβεις εσύ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
σου προσφέρουν, μαθαίνεις τη γλώσσα που μιλούσε ο σπουδαιότερος πολιτισμός πάνω στη γη...
Ρε γ@μωτο δε μπορώ να ακούω τέτοια...Τη γλώσσα τη μαθαίνουμε και μέσα από την έκθεση-έκφραση.Γιατί να κάτσουμε να μάθουμε γενικές κτητικές, του τρόπου και να μην μπορούσε να γράψουμε μια δομημένη πρόταση με υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο;
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
τι λες ρε φιλε???..... συμφωνω μαζι σου τζιμακο....:no1:
Αυτό που άκουσες... κάποια μουσκαράκια (δεν ξέρω ποια) σας έχουν περάσει λάθος εντυπώσεις και σας έχουν προκαταβάλλει... :iagree:
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΙ; Μήπως να βάζουμε και κοθώρνους επειδή κάποτε αυτό έκανε ο σπουδαιότερος πολιτισμός πάνω στη Γη; Σημασία έχει ΤΙ είπε βέβαια και όχι πως...
Υ.Γ.: Χαχα, πάλι αυτοαναιρέισαι με το δίπτυχο "σπουδαιότερος πολιτισμός οι αρχαίοι Έλληνες - πατρίς, θρησκεία, οικογένια"
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
σας έχουν περάσει τη λανθασμένη εντύπωση ότι κάνετε αγγαρεία, δεν ξέρω ποιοι, πάντως σας την έχουν περάσει λάθος
Όταν η φιλόλογος μας θέλει να τα μάθουμε παπαγαλία, μας βάζει 10 ασκήσεις κάθε μέρα, τότε ναι είναι αγγαρεία...
Αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πχ στην Α 6 ωρες αρχαια και μονο 2 εκθεση...Δηλαδή μας θέλουν όλους φιλόλογους; έλεος δηλαδή
Και για να πω και κάτι άλλο, τι θα μας χρησιμεύσει να ξέρουμε όλους τους κανόνες απ' έξω όταν πραγματικά ΔΕΝ πρόκειται να τους ξαναχρησιμοποιήσεις σε ΟΛΗ σου την υπόλοιπη ζωή;
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Μόνο ντροπή μας που δεύτερη είναι η Ιστορία. Γιατί θα έπρεπε να τη χρησιμοποιούμε για να ικανοποιήσουμε τους αυτοσκοπούς μας και να ξεπεράσουμε τους προγόνους μας, χτίζοντας στα θεμέλια που άφησαν... Αλλά όχι, προτιμάμε να ξοδέψουμε τρεις ώρες μπροστά στο χαζοκούτι...
Άντε να μη συνεχίσω γιατί θα βγάλω πολλά από τα απωθημένα μου
Πολλά από όσα μαθαίνουμε στο σχολείο δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουμε στην υπόλοιπή μας ζωή, αλλά η αρχαία γραμματική είναι βάσανο. Επιμένω στην ηθικοκεντρική και πνευματική προσέγγιση του θέματος.
chris_90
Διάσημο μέλος
Τελικα ο τροπος που διδασκεται ενα μαθημα ειναι το παν για το αν θα σου αρεσει τελικα η οχι...
EDIT: Εγω ψηφισα Μαθηματικα, Καλλιτεχνικα, Γυμναστικη, Θρησκευτικα.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Μα γιατί δε σου αρέσουν τα Καλλιτεχνικά;
Εντάξει, τη Γυμναστική την κατανοώ, αν και τώρα έχω μάθει να εκτιμώ τις δύο αυτές ώρες που μας αφήνουν να χαλαρώσουμε.
Όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι κι εγώ σπασικλάκι
Αν και προτιμώ την Αρχαία Ιστορία.
Όσο για τη Βυζαντινή, έχουμε ένα πολύ ωραίο βιβλίο φέτος, που αμβλύνει κάπως το διεφθαρμένο και γενικώς σκοταδικό χαρακτήρα της.
chris_90
Διάσημο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα ο τροπος που διδασκεται ενα μαθημα ειναι το παν για το αν θα σου αρεσει τελικα η οχι...
Αυτό είναι αλήθεια και ΜΕΓΑΛΟ κρίμα.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Γενικά πάντως αυτές οι καλλιτεχνούδες έχουν πολύ παράξενη συμπεριφορά.
konfou
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tempo
- iiTzArismaltor_
- nearos
- blissele
- Ιωάννης1234
- globglogabgalab
- EmperorPalpatine
- ggl
- rempelos42
- Meow
- Ryuzaki
- oups
- Joji
- Thanos_alertttt
- augustine
- Magigi
- sophiaa
- Alexandra Chatzin
- bruh_234
- spring day
- angies
- Αναστασία197
- Ioanna98
- Chrisa
- P.Dam.
- Chemwizard
- Paragontas7000
- Marple
- kost28
- tfghp
- George.S
- eukleidhs1821
- Sherlockina
- GeorgePap2003
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- thenutritionist
- tsiobieman
- Kostas568
- Lider
- LidiaM
- clevercat
- Daydreamer
- Γατέχων
- panagiotis G
- Panagiotis849
- blanc
- Κασανδρα
- jims
- Alma Libre
- Viedo
- Άνιελ
- JohnGreek
- jimis2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.