dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Νομίζει ότι το μάθημά της είναι ανώτερο και από τη φυσική,τα μαθηματικά ...
Ευτυχώς που στην 1η και στη 2α γυμνασίου δεν γράφουμε στις εξετάσεις !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Missie21
Νεοφερμένος
ΦΩΤΕΙΝΗ
Νεοφερμένος
kyriakosax
Νεοφερμένος
RAVEN23633
Νεοφερμένος
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mixalis91
Νεοφερμένος
madman
Νεοφερμένος
αννα14
Νεοφερμένος
AlexanderV
Νεοφερμένος
elefthe
Νεοφερμένος
Ρε πάρτε το είδηση , τα Αρχαία είναι 99,999...% ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ
Ναι συμφωνω αν και οχι παντα...Δηλ ειναι και τα αρχαια της παπαγαλιας οπως και η ιστορια και τα θρησκευτικα.....Γι'αυτο και εγω θα ακολουθησω θετικη κατευθυνση που δεν χρειαζεται να γινομαστε παπαγαλακια(εκτος απο την βιολογια βεβαια)!Το μισω το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα αφου ειναι το μονο που στηριζεται στην αποστηθιση!!!!Ουτε η φυσικη ουτε τα μαθηματικα ουτε η χημεια χρειαζονται!Εκει παιζει η μεθοδολογια και η λογικη!!!!:xixi::xixi:
LoSt <|3*
Νεοφερμένος
Mixalis91
Νεοφερμένος
guys το πιο σπαστικο μαθημα για μενα ειναι η ιστορια και τ' αρχαια.. αν ειναι δυνατον.. καλα, πανε καλα αυτοι στο υπουργειο παιδειας??? γιατι ειμαστε υποχρωμενοι να μαθαινουμε για τους πολεμους που κανανε παλια (ενωθειτε αδελφια-ειρηνη ημιν!) και για το πως μιλουσαν( πως βριζοντουσαν αραγε??).. ελεοΣΣ! μας ενδιαφερει?-οχι, δεν μας ενδιαφερει!για κοροΪδα μας περνανε??
Χμμμ ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω...στην ιστορία μπορείς να μάθεις κανα χρήσιμο πράγμα...όπως πώς οι Έλληνες ήταν διαιρεμένοι σε πτυχές της ιστορίας και αυτό οδήγησε στην αποδυνάμωση τους και στην υποδούλωση (πχ 2ος αι. π.Χ.)...όσον αφορά τα αρχαία είναι η γλώσσα στην οποίσ εκφράστηκε το μεγαλέιο του αρχαίου ελληνικού πνεύματος...απλά έτσι όπως γίνονται τα μαθήματα αυτά εε δεν αποκομίζεις και πολλά...ταπεινή μου γνώμη πάντα όλα τα παραπάνω:no1:
LoSt <|3*
Νεοφερμένος
elefthe
Νεοφερμένος
guys το πιο σπαστικο μαθημα για μενα ειναι η ιστορια και τ' αρχαια.. αν ειναι δυνατον.. καλα, πανε καλα αυτοι στο υπουργειο παιδειας??? γιατι ειμαστε υποχρωμενοι να μαθαινουμε για τους πολεμους που κανανε παλια (ενωθειτε αδελφια-ειρηνη ημιν!) και για το πως μιλουσαν( πως βριζοντουσαν αραγε??).. ελεοΣΣ! μας ενδιαφερει?-οχι, δεν μας ενδιαφερει!για κοροΪδα μας περνανε??
φιλε, θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω και εγω μαζι σου...Η ιστορια ειναι βαρετη και κουραστικη για τους περισσοτερους γιατι απλως δεν την διδασκομαστε σωστα!!!!Η ιστορια ειναι αναποσπαστο μερος του πολιτισμου μας και καθε πολιτισμου...τωρα αν καποιοι πολιτισμοι διεπρεψαν στους πολεμους ή στις τεχνες, τα γραμματα και τις επιστημες ή ακομη σε ολα τα παραπανω τοτε ειναι ομολογουμενως πιο δυσκολο για τους νεοελληνες να τα μαθουν!Εγω παντως διαφωνω με τις λεπτομερειες που καθομαστε να μαθουμε π.χ ποσα πλοια συμμετειχαν στον πολεμο κλπ ενω δεν ξερουμε την ουσια των πραγματων!Θα πρεπει να ξερουμε πως ενας λαος που δεν ξερει την ιστορια του ειναι ουσιαστικα αμορφωτος...αλλα και δεν ξερει να υπερασπιζει την χωρα του π.χ ενα συγχρονο και επικαιρο παραδειγμα ειναι το σκοπιανο!ποιος ελληνας ή μαλλον ποια ελληνοπουλα ξερουν το μακεδονικο ζητημα και τους αγωνες που κατεβαλε το ελληνικο εθνος για την διευθετηση αυτου του προβληματος?Ελαχιστοι!Με τις εθνικιστικες μας διαθεσεις και τα ρατσιστικα βιντεακια που παιζουν στο διαδικτυο δεν πετυχαινουμε απολυτως τιποτα!Αλλου θα πρεπει να στραφουμε...:iagree:
miv
Επιφανές μέλος
φιλε, θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω και εγω μαζι σου...Η ιστορια ειναι βαρετη και κουραστικη για τους περισσοτερους γιατι απλως δεν την διδασκομαστε σωστα!!!!Η ιστορια ειναι αναποσπαστο μερος του πολιτισμου μας και καθε πολιτισμου...τωρα αν καποιοι πολιτισμοι διεπρεψαν στους πολεμους ή στις τεχνες, τα γραμματα και τις επιστημες ή ακομη σε ολα τα παραπανω τοτε ειναι ομολογουμενως πιο δυσκολο για τους νεοελληνες να τα μαθουν!Εγω παντως διαφωνω με τις λεπτομερειες που καθομαστε να μαθουμε π.χ ποσα πλοια συμμετειχαν στον πολεμο κλπ ενω δεν ξερουμε την ουσια των πραγματων!Θα πρεπει να ξερουμε πως ενας λαος που δεν ξερει την ιστορια του ειναι ουσιαστικα αμορφωτος...αλλα και δεν ξερει να υπερασπιζει την χωρα του π.χ ενα συγχρονο και επικαιρο παραδειγμα ειναι το σκοπιανο!ποιος ελληνας ή μαλλον ποια ελληνοπουλα ξερουν το μακεδονικο ζητημα και τους αγωνες που κατεβαλε το ελληνικο εθνος για την διευθετηση αυτου του προβληματος?Ελαχιστοι!Με τις εθνικιστικες μας διαθεσεις και τα ρατσιστικα βιντεακια που παιζουν στο διαδικτυο δεν πετυχαινουμε απολυτως τιποτα!Αλλου θα πρεπει να στραφουμε...:iagree:
:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1:
Ειμαι τυχερός γιατί φέτος, λόγω καθηγήτριας, κατάφερα να το δω και στην πράξη έτσι όπως το περιγράφεις.
LoSt <|3*
Νεοφερμένος
ετσι οπως το θετεις ειναι αλλιως........και νομιζω οτι με καταφερες να αλλαξω γνωμη και να συμφωνησω στο οτι δεν διδασκομαστε σωστα τον πολιτισμο μας, κατι που μας αποστρεφει απ'την εκμαθηση αυτου... παρ'ολα αυτα ομως, και παλι, τη στιγμη που δεν γινεται σωστη διδασκαλια, υπαρχει κατι που μπορουμε εμεις σαν μαθητες και μαθητριες να κανουμε για να αλλαξει αυτο?---------------------------ααα, και δεν ειμαι φιλος...ειμαι φιληφιλε, θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω και εγω μαζι σου...Η ιστορια ειναι βαρετη και κουραστικη για τους περισσοτερους γιατι απλως δεν την διδασκομαστε σωστα!!!!Η ιστορια ειναι αναποσπαστο μερος του πολιτισμου μας και καθε πολιτισμου...τωρα αν καποιοι πολιτισμοι διεπρεψαν στους πολεμους ή στις τεχνες, τα γραμματα και τις επιστημες ή ακομη σε ολα τα παραπανω τοτε ειναι ομολογουμενως πιο δυσκολο για τους νεοελληνες να τα μαθουν!Εγω παντως διαφωνω με τις λεπτομερειες που καθομαστε να μαθουμε π.χ ποσα πλοια συμμετειχαν στον πολεμο κλπ ενω δεν ξερουμε την ουσια των πραγματων!Θα πρεπει να ξερουμε πως ενας λαος που δεν ξερει την ιστορια του ειναι ουσιαστικα αμορφωτος...αλλα και δεν ξερει να υπερασπιζει την χωρα του π.χ ενα συγχρονο και επικαιρο παραδειγμα ειναι το σκοπιανο!ποιος ελληνας ή μαλλον ποια ελληνοπουλα ξερουν το μακεδονικο ζητημα και τους αγωνες που κατεβαλε το ελληνικο εθνος για την διευθετηση αυτου του προβληματος?Ελαχιστοι!Με τις εθνικιστικες μας διαθεσεις και τα ρατσιστικα βιντεακια που παιζουν στο διαδικτυο δεν πετυχαινουμε απολυτως τιποτα!Αλλου θα πρεπει να στραφουμε...:iagree:
elias_18
Νεοφερμένος
AlexanderV
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tempo
- iiTzArismaltor_
- nearos
- blissele
- Ιωάννης1234
- globglogabgalab
- EmperorPalpatine
- ggl
- rempelos42
- Meow
- Ryuzaki
- oups
- Joji
- Thanos_alertttt
- augustine
- Magigi
- sophiaa
- Alexandra Chatzin
- bruh_234
- spring day
- angies
- Αναστασία197
- Ioanna98
- Chrisa
- P.Dam.
- Chemwizard
- Paragontas7000
- Marple
- kost28
- tfghp
- George.S
- eukleidhs1821
- Sherlockina
- GeorgePap2003
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- thenutritionist
- tsiobieman
- Kostas568
- Lider
- LidiaM
- clevercat
- Daydreamer
- Γατέχων
- panagiotis G
- Panagiotis849
- blanc
- Κασανδρα
- jims
- Alma Libre
- Viedo
- Άνιελ
- JohnGreek
- jimis2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.