Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Τ α καλύτερα είναι τα Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογί, Ιστορία
Το topic αναφέρεται στα χειρότερα μαθήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Κ.Π.Α.:πιο μ@@@@@α μαθημα δεν υπαρχει!!!καλα,και αυτη που εχουμε ειναι τελειως βαρεμενη!!!αφηστε,για να σας την περιγραψουν θα παρει 3 σελιδες
Τι είναι το Κ.Π.Α ?
marpl
Νεοφερμένος
Ακούγεται παράλογο αλλά αυτή η γυναίκα όλο 15 μου έβαζε..... Ότι και να τις έλεγα από θεωρία, όσο συνεπής και να ήμουν στις χαζοεργασίες της, αυτή εκει.....!!!!!
Και να βλέπει ο μπαμπάς στο έλεγχο 17 κ 18 και ένα 15 να βγάζει μάτι...
Ποιά παιδιά να ταλαιπωρεί τώρα..
Amy 4ever
Νεοφερμένος
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοινωνική και Πολιτική ΑγωγήΤι είναι το Κ.Π.Α ?
lagiator
Νεοφερμένος
Zatokrev
Νεοφερμένος
Χαίρομαι που η ψηφοφορία με επιβεβαιώνει.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
όταν πεθάνουμε θα πάμε να βρούμε τους αρχαίους έλληνες?Προσωπικά δεν θα ήθελα να τους συναντήσω..Προτιμώ τον eminem..
miv
Επιφανές μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα εγώ καταρχάς λέω ότι ΕΜΕΝΑ δεν θα μου χρησιμεύσουν καθόλου τα αρχαία γιατί δεν είμαι θεωρητικής. Κατά δεύτερον έπρεπε να κάνουμε μόνο κατανόηση αρχαίων κειμένων και να μην μαθαίνουμε όλα εκείνα τα κατεβατά που στην τελική όλοι τα ξεχνάμε μετά το καλοκαίρι..Και επειδή ξέρω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ο τρόπος παρά μόνο προς το χειρότερο μένω στην αρχική μου άποψη..Έχουμε ξανασυζητήσει τη χρησιμότητα των Αρχαίων. Οτι δεν διδάσκονται σωστά είναι γεγονός. Στα υπόλοιπα είσαι εντελώς λάθος. Στην τελική μετά απο 3 χιλιάδες χρόνια δεν θα θυμάται ΚΑΝΕΝΑΣ τον eminem που θα έχουν φάει τα σκουλήκια...
***όσο να αφορά τον έμινεμ ήταν μόνο ένα παράδειγμα...ΚΑΙ ΔΕΝ θα τον έχω ξεχάσει εγώ τουλάχιστον:nono:
Παυλος
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Κοίτα εγώ καταρχάς λέω ότι ΕΜΕΝΑ δεν θα μου χρησιμεύσουν καθόλου τα αρχαία γιατί δεν είμαι θεωρητικής. Κατά δεύτερον έπρεπε να κάνουμε μόνο κατανόηση αρχαίων κειμένων και να μην μαθαίνουμε όλα εκείνα τα κατεβατά που στην τελική όλοι τα ξεχνάμε μετά το καλοκαίρι..Και επειδή ξέρω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ο τρόπος παρά μόνο προς το χειρότερο μένω στην αρχική μου άποψη..
***όσο να αφορά τον έμινεμ ήταν μόνο ένα παράδειγμα...ΚΑΙ ΔΕΝ θα τον έχω ξεχάσει εγώ τουλάχιστον:nono:
Δυστυχώς αυτό που λες, περι άμεσης χρησιμότητας του μαθήματος, αποκαλύπτει με τον πιο τραγικό αλλά εύγλωττο τρόπο τη λογική της επιφάνειας που σήμερα μαστίζει το εκπαιδευτικό σύστημα. Λες και όλη η ζωή σου αναλώνεται στα δύο χρονια κατευθύνσεων...Ο τρόπος που διδάσκεται το μάθημα έχει πολλά ελλατώματα, αλλά η απόρριψη του, αποφεύγωντας την προσπάθεια για να βελτιωθεί σε κάνει συνυπεύθυνη στην κατάντια όλου του συστήματος. Κλασικό φαινόμενο ελληνικού ωχαδερφισμού. Για τον Έμινεμ δεν θα σχολιάσω, δεν ειναι δα και καμιά προσωπικότητα...
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
panos13
Νεοφερμένος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Γεια σας παιδια εμενα παντως δεν μου αρεσει ο ομηρος-ηλιαδα-ελενη και κειμενα:xixi:
Κάνουμε στην πρώτη Ελένη?
Παυλος
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tempo
- iiTzArismaltor_
- nearos
- blissele
- Ιωάννης1234
- globglogabgalab
- EmperorPalpatine
- ggl
- rempelos42
- Meow
- Ryuzaki
- oups
- Joji
- Thanos_alertttt
- augustine
- Magigi
- sophiaa
- Alexandra Chatzin
- bruh_234
- spring day
- angies
- Αναστασία197
- Ioanna98
- Chrisa
- P.Dam.
- Chemwizard
- Paragontas7000
- Marple
- kost28
- tfghp
- George.S
- eukleidhs1821
- Sherlockina
- GeorgePap2003
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- thenutritionist
- tsiobieman
- Kostas568
- Lider
- LidiaM
- clevercat
- Daydreamer
- Γατέχων
- panagiotis G
- Panagiotis849
- blanc
- Κασανδρα
- jims
- Alma Libre
- Viedo
- Άνιελ
- JohnGreek
- jimis2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.