Splatc7
Νεοφερμένος
Δεν συμφωνω! Το ποντιακο ειναι απο τα ευκολοτερα.(δεν ειμαι ποντια) Για μενα τα δυσκολοτερα ειναι Οικονομια και Κομματα!!Αν εξαιρέσεις το Ποντιακό..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 010239
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Αν δεν καταλαβαινεις καποια κομματια,δεν πειραζει,παπαγαλισε τα απλα.Και πρωτη φορα ειναι που συναντω καποιον να χαρακτηριζει ''ευκολο'' το Ποντιακο.Ιστορια, Ιστορια, Ιστορια.. και παλι Ιστορια ,η πιο κακογραμμενη ολων των εποχων.. μεχρι να την μαθεις,να την καταλαβεις,να τα βαλεις ολα αυτα σε μια σειρα στο μυαλο σου, σου βγαινει η ψυχη.!! Και λιγο τα Αρχαια σε θεμα υλης μονο διοτι ειναι αρκετα πολλα. Τουλαχιστον φετος την μειωσαν λιγο!! Anyway! Keep walking και δεν μασαμε! Ετσι απλα !
Δεν συμφωνω! Το ποντιακο ειναι απο τα ευκολοτερα.(δεν ειμαι ποντια) Για μενα τα δυσκολοτερα ειναι Οικονομια και Κομματα!!
antonisk
Νεοφερμένος
Splatc7
Νεοφερμένος
Συγνωμη το ποντιακο δεν ειναι περιπλοκο εχει πολυ απλες λεξεις.. ενω τα αλλα;;Αν δεν καταλαβαινεις καποια κομματια,δεν πειραζει,παπαγαλισε τα απλα.Και πρωτη φορα ειναι που συναντω καποιον να χαρακτηριζει ''ευκολο'' το Ποντιακο.
19MaG93!
Νεοφερμένος
Για μένα φέτος το πιο μισητό μου μάθημα κατέληξε να είναι η βιολογία γενικής...
Στα μαθηματικά και στη φυσική είμαι αρκετά ικανοποιημένη με ένα 17 αλλά στη βιολ γνκς που υποτίθεται το
πήρα σαν "ευκολάκι", να γράψω 17 ήταν τραγικό...Βέβαια δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εγώ, οπότε δεν πρέπει να παραπονιέμαι..!!
Απλά θέλω να συμβουλέψω τα παιδιά που δίνουν φέτος και γενικά ψάχνονται να μην ακουν ό,τι λέγεται για στανταράκια και ευκολάκια
γιατί σου'ρχεται από κει που δεν το περιμένεις...
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Να σου πω οτι προσωπικα και την παραμονη της εξετασης στην Ιστορια,το Ποντιακο μου πηρε 3 ωρες μονο του.(και δεν μπηκε κατι,αν θυμαμαι καλα)Απλα,σαν κεφαλαιο δεν εχει συνοχη στο νοημα του,οι παραγραφοι του ειναι πολυ μικρες,και περιεχει πολλα ονοματα και γεγονοτα.Αποψη μου.Συγνωμη το ποντιακο δεν ειναι περιπλοκο εχει πολυ απλες λεξεις.. ενω τα αλλα;;
Eva.dim
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
19DiMiTriS94
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι κατεύθυνση;μαθηματικα γενικης..τα φοβαμαι πααααααααρα πολυ
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι κατεύθυνση;
EΠΑΛ με ειδικοτητα βοηθος νοσηλευτη
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Εμμένω στην έκθεση.Νιώθω τελειώς ντουβάρι αν αναλογιστείκανεις ότι πέρσυ τη γούσταρα.
Αυτή η έκθεση είναι ότι να ναι να το πω ; Δεν την αντέχω.
Itach1
Διάσημο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Εμμένω στην έκθεση.Νιώθω τελειώς ντουβάρι αν αναλογιστείκανεις ότι πέρσυ τη γούσταρα.
Δεν είναι καλό σημάδι αυτό...
Μπορεί να σου'κατσε στραβά...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μισω το μαθημα, αλλα το κεφαλαιο: ΚΥΜΑΤΑ! ΤΑ σιχαινομαι...
ουτε εγω τα συμπαθω, αλλα τουλαχιστον εχουν καπως περιορισμενο αριθμο ασκησεων, σε αντιθεση με το στερεο που μπορει να σου βαλει οτι φανταστεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Corfu kitty
- Mewmaw
- Marianna.diamanti
- Peter Pan13
- kwstasloul
- Michael_2
- Praxis
- Έλενα Παπαμακαριου
- thesecretfemme
- Schlimazel
- GeorgePap2003
- emilyfan85
- oups
- spring day
- ioanna06
- NasosJet
- sophiaa
- MIT_fan
- Mariap.
- panosveki
- ggl
- SlimShady
- Maynard
- KingOfPop
- eukleidhs1821
- Pharmacist01
- PanosBat
- Kokro
- jYanniss
- constansn
- igeorgeoikonomo
- George_dr
- Scandal
- Alexecon1991
- Εριφύλη
- Dimitris9
- Johnman97
- Unboxholics
- calliope
- Steliosgkougkou
- Joji
- snowy
- jims
- Dionyshs1
- Nala
- penelopenick
- nimbus
- papa2g
- Ameliak
- Stroka
- QWERTY23
- Marple
- menual
- Alex_Alex
- Πα.Κ
- tsiobieman
- Drglitterstar
- Appolon
- xakounaamatata
- KingPoul
- Ryuzaki
- Mammy Nun
- globglogabgalab
- argy
- Αναστασία197
- Georgekk
- ΘανάσοςG4
- louminis
- panagiotis23
- nicole1982
- Libertus
- barkos
- Viedo
- margik
- katerinavld
- floydiantree
- Katerinaki13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.