moxa15
Διάσημο μέλος
Πριν τα αποτελέσματα τα χειρότερα μαθήματα των μαθητών είναι η φυσική , μαθηματικά , αρχαία (ανάλογα με την κατεύθυνση) αλλά μετά τα αποτέλεσμα είναι η έκθεση
διαφωνω,οκ δεν προκειται να γραψεις πανω απο 17 εκθεση αν δεν εχεις ξεσκιστεί αλλα και παλι ολοι οσοι λενε οτι δεν εγραψαν καλα στην εκθεση σας προτείνω ενα απλο τεστακι
ποσες ωρες εχεις αφιερώσει στα μαθηματικα-φυσικη ή και ακομα αν εισαι θεωρητικη στα αρχαια;;;
διαιρεσε το με τ 2 και παλι
θα δεις οτι οι ωρες που δαπανησες ειναι λιγοτερες απο τις μισές.Δεν ειναι μονο να μαθαινεις απ'εξω φρασεις και να γραφεις 1 περιληψη και εκθεση καθε εβδομαδα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trelomarw
Νεοφερμένος
19MaG93!
Νεοφερμένος
spakon
Εκκολαπτόμενο μέλος
aluteros
Νεοφερμένος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Ειναι το μαθημα με το λιγοτερο διαβασμα. Δεν σας καταλαβαινω...
Οταν θα παω Γ θα απαντησω στο θεμα.
mpko
Νεοφερμένος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Γιατι εκθεση παιδια;
Ειναι το μαθημα με το λιγοτερο διαβασμα. Δεν σας καταλαβαινω...
Οταν θα παω Γ θα απαντησω στο θεμα.
Συμφωνω,αν και θα σου πω το εξης:Εγω Εκθεση περιμενα 16,και μου ηρθε...13,7(και εμεινα να το κοιταζω σαν μαλακας.)Και ξερω παιδια στο σχολειο μου που ενω ηταν πολυ καλοι μαθητες πηραν χαμηλοτερα ακομη κι απο μενα.Οσο και να εχεις προετοιμαστει,σημαντικο ρολο στη βαθμολογια σου,θα παιξουν οι διαθεσεις των 2 βαθμολογητων.
moxa15
Διάσημο μέλος
Συμφωνω,αν και θα σου πω το εξης:Εγω Εκθεση περιμενα 16,και μου ηρθε...13,7(και εμεινα να το κοιταζω σαν μαλακας.)Και ξερω παιδια στο σχολειο μου που ενω ηταν πολυ καλοι μαθητες πηραν χαμηλοτερα ακομη κι απο μενα.Οσο και να εχεις προετοιμαστει,σημαντικο ρολο στη βαθμολογια σου,θα παιξουν οι διαθεσεις των 2 βαθμολογητων.
εκθεση εγω έσκισα 16.7
φυσικη 11.8 και εμαθα υπαρχουν και πολυ πολυ χειροτερα...γενικα δεν με αρεσε καθολου και επεσαν τα 2α πιο δυσκολα-προτοτυπα σιγουρα-θεματα ever φετος(ιδίως στη φυσικη)
electra1993
Νεοφερμένος
E-K-Θ-Ε-Σ-Η !!! Aδιαπραγμάτευτα. Αδιαμφισβήτητα. Τέλος.
Ωραία το έθεσες!
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχει κάτι δαγκώματα το εξώφυλλο του βοηθήματος!! ααααααχ... :@
έχει προσγειωθεί σε ντουβάρια και πατώματα όλου του σπιτιού πλην της τουαλέτας..
"Σε μισώ φυσική, να ψοφήσεις, με ιδιαίτερο μίσος, Αθηνά."
kate_gka
Νεοφερμένος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
MissG
Νεοφερμένος
dimmpach
Νεοφερμένος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Κωνσταντίνα Σα.
Νεοφερμένος
*Κατεύθυνσης
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
μαθηματικα κατευθυνσης
μπλιαχ
Μου αρεσε σαν μαθημα αλλα με εκανε να το μισησω ο τροπος που διδασκετε. . .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Corfu kitty
- Mewmaw
- Marianna.diamanti
- Peter Pan13
- kwstasloul
- Michael_2
- Praxis
- Έλενα Παπαμακαριου
- thesecretfemme
- Schlimazel
- GeorgePap2003
- emilyfan85
- oups
- spring day
- ioanna06
- NasosJet
- sophiaa
- MIT_fan
- Mariap.
- panosveki
- ggl
- SlimShady
- Maynard
- KingOfPop
- eukleidhs1821
- Pharmacist01
- PanosBat
- Kokro
- jYanniss
- constansn
- igeorgeoikonomo
- George_dr
- Scandal
- Alexecon1991
- Εριφύλη
- Dimitris9
- Johnman97
- Unboxholics
- calliope
- Steliosgkougkou
- Joji
- snowy
- jims
- Dionyshs1
- Nala
- penelopenick
- nimbus
- papa2g
- Ameliak
- Stroka
- QWERTY23
- Marple
- menual
- Alex_Alex
- Πα.Κ
- tsiobieman
- Drglitterstar
- Appolon
- xakounaamatata
- KingPoul
- Ryuzaki
- Mammy Nun
- globglogabgalab
- argy
- Αναστασία197
- Georgekk
- ΘανάσοςG4
- louminis
- panagiotis23
- nicole1982
- Libertus
- barkos
- Viedo
- margik
- katerinavld
- floydiantree
- Katerinaki13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.