Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
floydiantree
Νεοφερμένος
Μην μιλήσω για τα συντακτικά λάθη που έχω βρει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΞΩ Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ. ΟΡΓΗ ΝΑΤΑΣΣΑΣ, ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!!
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
(απο το χειροτερο στο καλυτερο)
*κειμενα (μα να τα μισω τοσο πολυ ...εκει που ειχα διαβασει πακο απο σημειωσεις να πεφτει η κουτσουκελα ο καβαφης...για να μην σχολιασω την υποκειμενικοτητα αυτου του μαθηματος)
*βιολογια (με ειχε ζορισει τοσο πλ στην αποστηθιση....κ μετα απο αυτα τα αισχρα θεματα ξενερωσα ακομη περισσοτερο)
*αρχαια (30 σελιδες εισαγωγη για να πεσει μια μικρουλα παραγραφος,ατελειωτες μεταφρασεις,σχολια.φιλοσοφια)
*εκθεση (υποκειμενικο μαθημα...εκεινα τα βαρετα 2ωρα 8-10 στο φροντιστηριο μου δεν προκειται να τα ξεχασω ποτε)
*ιστορια (μου αρεσε σε γενικες γραμμες....κ γενικα δε με δυσκολευε πλ στην αποστηθιση)
*λατινικα (ευκολο 20αρι αλλα ανουσιο μαθημα)
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορούμε να πούμε πιο θα μισούμε του χρόνου?! Εγώ πάντως ξέρω, ΑΟΘ
τότε μην πας για οικονομικά...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
συμπαθώ όλα τα μαθήματα της κατεύθυνσης (αν και για τα λατινικά φέτος τι να πω..το ότι δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν όπως τα έβαλε το υπουργείο να διδάσκονται σε συνδυασμό με το ότι είναι το ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟ μάθημα τα κάνουν να μη με γοητεύουν καθόλου..υπό άλλες συνθήκες θα μου άρεσαν!ωστόσο τα διαβάζω με όρεξη γιατί προσφέρουν 100% σούπερ βαθμό αν ασχοληθείς και τα προσέχεις)..
η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και μ'αρέσει,μόνο το 3ο κεφάλαιο από την παλιννόστηση και μετά με ξενερώνει,καθώς έχει πολλά και μπορείς να μπερδευτείς άνετα..
τα αρχαία μια χαρά.. και άρχισα επιτέλους να συνηθίζω και τις εισαγωγές..
τα κείμενα είναι το αγαπημένα μου (αυτό είναι το παράδοξο,αν κρίνουμε από αυτά που έλεγα πριν..κι όμως,μ'άρεσαν..αλλά εξακολουθώ να φοβάμαι τους -ότι του φανεί του λολοστεφανή- βαθμολογητές..
πάμε σε έκθεση..το μαθημα αυτο θεωρω οτι διδασκεται με τροπο εγκληματικο,δεν προσφερει τιποτε απολυτως υπο αυτες τις συνθηκες και προωθει ετοιμες ιδεες,δε σου αφηνει κανενα περιθωριο (ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ).. επίσης η προπαγάνδα πάει κι έρχεται (βλεπε Ευρωπαϊκή Ένωση ή ουσιαστική συνεισφορά του ΟΗΕ για την προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων στις τριτοκοσμικες χωρες -ας γελασω- )..ολα τα κοινωνικα προβληματα στην έκθεση παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο,λες κι είναι τόσο απλά να λυθούν,παιχνιδάκι ξέρω'γω..δεν παρουσιάζεται πάντα αντικειμενικά η πραγματικότητα ..
και βιολογια γενικης ofc, αντιπαθες προς εμε μαθημα.. στην αρχη μου ειχε αρεσει το 1ο κεφαλαιο,απο το 2ο και μετα ομως τη σιχαθηκα.. κανενα μα κανενα ενδιαφερον ομως δεν εχω,με τα χιλια ζορια τη διαβαζω..και με ξενερωνει που το περιεχομενο της δεν κολλαει καθολου με αυτα στην κατευθυνση μου δεν την αντεχω λεπτο λεμε..
όμως παιδιά..οι ίδιες οι πανελλαδικές θα έπρεπε να είναι μισητές,μιας και μας καθιστούν μηχανές γνώσεων που μέσα σε λίγο διάστημα μετά τη λήξη τους θα έχουν φύγει στο λεπτό..αν και εγώ προσωπικά θα ήθελα να πάρω κάτι απ'όλα τα μαθήματα (πχ ιστορία,την οποία θέλω να μάθω πολύ πιο λεπτομερώς στην πορεία,όταν τελειώσουμε..)!θέλω να πω,προσπαθήστε ώστε λίγο πολύ όλα και πραγματικά να σας ενδιαφέρουν εκτός από χρησιμοθηρικά,αυτό θα βοηθήσει και να γράψετε καλύτερα και να μη μπουχτίζετε κάθε φορά που ανοίγετε τα βιβλία..μην το βλέπετε μόνο ως ''ωχου μωρε,θα τα μαθω μονο για να παω να γραψω εκει περα,τι με νοιαζει εμενα''..μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε,αλλά το καθένα μάθημα έχει κάτι να μας προσφέρει και ανοίγει το μυαλό αν κάτσουμε να σκεφτούμε κάποια πράγματα συγκριτικά με άλλα (πχ η αλληγορία του σπηλαίου του πλάτωνα κι η σύγχρονη πραγματικότητα -προς θεωρητικούς- )..απλά σκεφτειτε το ευρυτερα για να μη φαινονται και τοσο ανιαρα ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
και αυτή είναι η 2ή σουΑν δεν καταλαβαινεις καποια κομματια,δεν πειραζει,παπαγαλισε τα απλα.Και πρωτη φορα ειναι που συναντω καποιον να χαρακτηριζει ''ευκολο'' το Ποντιακο.
νομίζω ότι στο ποντιακό είναι όλα ξεκάθαρα..
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγώ,το 2ο κεφάλαιο (κύκλους και ατμοσφαιρική ρύπανση συγκεκριμένα) το πάσχα με βλέπω να τα μαθαίνω..ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ
το Πάσχα το έμαθα το βιβλίο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Corfu kitty
- Mewmaw
- Marianna.diamanti
- Peter Pan13
- kwstasloul
- Michael_2
- Praxis
- Έλενα Παπαμακαριου
- thesecretfemme
- Schlimazel
- GeorgePap2003
- emilyfan85
- oups
- spring day
- ioanna06
- NasosJet
- sophiaa
- MIT_fan
- Mariap.
- panosveki
- ggl
- SlimShady
- Maynard
- KingOfPop
- eukleidhs1821
- Pharmacist01
- PanosBat
- Kokro
- jYanniss
- constansn
- igeorgeoikonomo
- George_dr
- Scandal
- Alexecon1991
- Εριφύλη
- Dimitris9
- Johnman97
- Unboxholics
- calliope
- Steliosgkougkou
- Joji
- snowy
- jims
- Dionyshs1
- Nala
- penelopenick
- nimbus
- papa2g
- Ameliak
- Stroka
- QWERTY23
- Marple
- menual
- Alex_Alex
- Πα.Κ
- tsiobieman
- Drglitterstar
- Appolon
- xakounaamatata
- KingPoul
- Ryuzaki
- Mammy Nun
- globglogabgalab
- argy
- Αναστασία197
- Georgekk
- ΘανάσοςG4
- louminis
- panagiotis23
- nicole1982
- Libertus
- barkos
- Viedo
- margik
- katerinavld
- floydiantree
- Katerinaki13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.