manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικοχημεία ε?εδώ το μεγαλ΄τερο ζόρι είναι στις οργανικές με αποκορύφωμα την οργανική ΙΙ.ΟΜG δεν παλεύεται!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lefteris278
Νεοφερμένος
himemar
Νεοφερμένος
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κβαντομηχανική ΙΙ
Ηλεκτρομαγνητισμός ΙΙ
Στατιστική Φυσική
Ανάλογα τι προτιμά ο καθένας θα έλεγα. Όχι οτι είναι και τρομερά δύσκολα πάντως.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δεν εχεις δωσει ακομα "Μεθοδους Εκπαιδευτικης Ερευνας". για αυτο το λες αυτο!! Εκει να δεις πανηγυρι... Δεν τελειωνει η λιστα οσων το χρωστανε!! Btw, τα αποτελεσματα του συγκεκριμενου μαθηματος ακομα τα περιμενουμε...Μεχρι στιγμής Γεωμετρία Β' εξαμήνου !!! το χρωστάνε απο όλα τα έτη !
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Tι γεωμετρια κανετε στο παιδαγωγικο ευκλυδια?Δεν εχεις δωσει ακομα "Μεθοδους Εκπαιδευτικης Ερευνας". για αυτο το λες αυτο!! Εκει να δεις πανηγυρι... Δεν τελειωνει η λιστα οσων το χρωστανε!! Btw, τα αποτελεσματα του συγκεκριμενου μαθηματος ακομα τα περιμενουμε...
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
και δημοτικου να κανουν για αυτους ειναι βουνοοοοο....οι θεωρητικοι με τα μαθηματικα μερα και νυχταTι γεωμετρια κανετε στο παιδαγωγικο ευκλυδια?
pizza1993
Δραστήριο μέλος
αι δημοτικου να κανουν για αυτους ειναι βουνοοοοο....οι θεωρητικοι με τα μαθηματικα μερα και νυχτα
Γαμισετα...Εγω παντα ειχα απορια γιατι τα παιδαγωγικα ειναι πρωτο πεδιο..Δεν θα επρεπε να μπαινεις απο οποιδηποτε πεδιο αφου κανεις λιγο απο ολα?Τεσπα βγενω οφ τοπικ...
fockos
Επιφανές μέλος
Γαμισετα...Εγω παντα ειχα απορια γιατι τα παιδαγωγικα ειναι πρωτο πεδιο..Δεν θα επρεπε να μπαινεις απο οποιδηποτε πεδιο αφου κανεις λιγο απο ολα?Τεσπα βγενω οφ τοπικ...
Έχεις δίκιο ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ......και επίσης τι δουλειά έχει η ψυχολογία στο 1ο πεδίο προσωπικά πιστεύω επιβάλλεται να είναι στο 3ο. (δηλαδή να σοβαρευτούμε είναι πιο σημαντικά τα αρχαία οι ιστορίες από την βιολογία και την ανοσολογία.... (βιολογία γενικής).
Είναι δυνατόν ο δάσκαλος να μην ξέρει βασικές αρχές ανοσολογίας (που έχει να κάνει με μικρά παιδιά που ειναι συγκεντρωμένα σε ένα χώρο ; ).....
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Aχ, μακαρι να καναμε ευκλειδια γεωμετρια!! Κατι μαλακιες κανουμε, που δεν προκειται να μας χρησιμεψουν πουθενα... Ασχολουμαστε κυριως με διανυσματα σε διαφορα γεωμετρικα σχηματα, μας δινετε ενα σχημα και μας ζηταει να βρουμε το εμβαδον ενος συγκεκριμενου σημειου του τμηματος αυτου, διαφορες αλλες μπουρδες (το μονο σχετικο με το δημοτικο, που δεν το ζητανε και ποτε, ειναι η ισοτητα τριγωνων) και τελος αναλυτικη αλγεβρα νομιζω... Τριγωνικοι πινακες και αλλα χαζα, που δυστυχως δεν τα θυμαμαι!!Tι γεωμετρια κανετε στο παιδαγωγικο ευκλυδια?
Δε μπορω να πω πως εχεις αδικο, αλλα δεν ισχυει σε ολους αυτο!! Αλλωστε εχω πολλους συμφοιτητες που ηταν υποψηφιοι και στο 5ο πεδιο!! Οσο για τη γεωμετρια δημοτικου, ενταξει ειπαμε, το γα@@σες...και δημοτικου να κανουν για αυτους ειναι βουνοοοοο....οι θεωρητικοι με τα μαθηματικα μερα και νυχτα
Οχι, δεν ειναι ΜΟΝΟ στο πρωτο πεδιο!! Μπαινεις κανονικοτατα και απο το δευτερο πεδιο,χωρις απωλεια μοριων... Οι 2 πρωτοι στο ετος μου, οπως και ενα αλλα αρκετα μεγαλο ποσοστο (μπορω να πως ειμαστε μοιρασμενοι) ηρθανε απο θετικη-τεχνολογικη!!Γαμισετα...Εγω παντα ειχα απορια γιατι τα παιδαγωγικα ειναι πρωτο πεδιο..Δεν θα επρεπε να μπαινεις απο οποιδηποτε πεδιο αφου κανεις λιγο απο ολα?Τεσπα βγενω οφ τοπικ...
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Aχ, μακαρι να καναμε ευκλειδια γεωμετρια!! Κατι μαλακιες κανουμε, που δεν προκειται να μας χρησιμεψουν πουθενα... Ασχολουμαστε κυριως με διανυσματα σε διαφορα γεωμετρικα σχηματα, μας δινετε ενα σχημα και μας ζηταει να βρουμε το εμβαδον ενος συγκεκριμενου σημειου του τμηματος αυτου, διαφορες αλλες μπουρδες (το μονο σχετικο με το δημοτικο, που δεν το ζητανε και ποτε, ειναι η ισοτητα τριγωνων) και τελος αναλυτικη αλγεβρα νομιζω... Τριγωνικοι πινακες και αλλα χαζα, που δυστυχως δεν τα θυμαμαι!!
Δε μπορω να πω πως εχεις αδικο, αλλα δεν ισχυει σε ολους αυτο!! Αλλωστε εχω πολλους συμφοιτητες που ηταν υποψηφιοι και στο 5ο πεδιο!! Οσο για τη γεωμετρια δημοτικου, ενταξει ειπαμε, το γα@@σες...
Οχι, δεν ειναι ΜΟΝΟ στο πρωτο πεδιο!! Μπαινεις κανονικοτατα και απο το δευτερο πεδιο,χωρις απωλεια μοριων... Οι 2 πρωτοι στο ετος μου, οπως και ενα αλλα αρκετα μεγαλο ποσοστο (μπορω να πως ειμαστε μοιρασμενοι) ηρθανε απο θετικη-τεχνολογικη!!
Α οκ δεν το ηξερα
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ ξέρω ότι κάνουν μαθήματα σχετικά μετην υγεία πχ αγωγή υγείας ή ένα άλλο σχετικά με προβλήματα ακοής κλπ οπότε καλύπτονται σ΄αυτό που λές.Όσο για την ψυχολογία σωστά βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.Τί σχέση έχει η βιολογία κατεύθυνσης με τις θεωρίες του Φρόυντ?Έχεις δίκιο ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ......και επίσης τι δουλειά έχει η ψυχολογία στο 1ο πεδίο προσωπικά πιστεύω επιβάλλεται να είναι στο 3ο. (δηλαδή να σοβαρευτούμε είναι πιο σημαντικά τα αρχαία οι ιστορίες από την βιολογία και την ανοσολογία.... (βιολογία γενικής).
Είναι δυνατόν ο δάσκαλος να μην ξέρει βασικές αρχές ανοσολογίας (που έχει να κάνει με μικρά παιδιά που ειναι συγκεντρωμένα σε ένα χώρο ; ).....
Lefteris278
Νεοφερμένος
Είναι και στο 2ο πεδίο !!!!Γαμισετα...Εγω παντα ειχα απορια γιατι τα παιδαγωγικα ειναι πρωτο πεδιο..Δεν θα επρεπε να μπαινεις απο οποιδηποτε πεδιο αφου κανεις λιγο απο ολα?Τεσπα βγενω οφ τοπικ...
Εμάς βγήκαν ! κόπηκα !!! ασε... :/ αυτο σε ποιό εξάμηνο το κάνουμε ??Δεν εχεις δωσει ακομα "Μεθοδους Εκπαιδευτικης Ερευνας". για αυτο το λες αυτο!! Εκει να δεις πανηγυρι... Δεν τελειωνει η λιστα οσων το χρωστανε!! Btw, τα αποτελεσματα του συγκεκριμενου μαθηματος ακομα τα περιμενουμε...
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Κι εγω ειχα κοπει την πρωτη φορα!! Μην ανησυχεις θα το συνηθισεις... Στο Δ' εξαμηνο ειναι αυτο που σου λεω!!Είναι και στο 2ο πεδίο !!!!
Εμάς βγήκαν ! κόπηκα !!! ασε... :/ αυτο σε ποιό εξάμηνο το κάνουμε ??
fockos
Επιφανές μέλος
εγώ ξέρω ότι κάνουν μαθήματα σχετικά μετην υγεία πχ αγωγή υγείας ή ένα άλλο σχετικά με προβλήματα ακοής κλπ οπότε καλύπτονται σ΄αυτό που λές.Όσο για την ψυχολογία σωστά βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.Τί σχέση έχει η βιολογία κατεύθυνσης με τις θεωρίες του Φρόυντ?
Η βιολογία κατεύθυνσης είναι κατευθυνόμενη στην βιολογία του κυττάρου και στην βάση των ασθενειών. Αν ένας ψυχολόγος βγαίνει από την σχολή και δε ξέρει βιολογία είναι πολύ επικίνδυνος.
Πως μπορεί να μαθαίνει κάποιος για τα προβλήματα ακοής αν δεν ξέρει την βάση όλων αυτών.
Τώρα το τι σχέση έχουν οι θεωρίες του Φρόυντ με την βιολογία νομίζω από την ετοιμολογία της λέξης βιολογία μπορεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα.
Πιστεύω ότι η ψυχολογία πρέπει να ανήκει αποκλειστικά στο 3ο πεδίο όπως όλα τα επαγγέλματα υγείας.
Semf23
Νεοφερμένος
Αλλα είναι επιλογής οπότε θα διαλέξω Στατιστική - Πιθανότητες(δεν ξέρω τον λόγο αλλά καταφέρνει να κόβει περιπου το 80 -90% των φοιτητών που το δίνουν ).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.