panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QuantumIQ
Νεοφερμένος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Καταρχας... Ενα πολυ ενδιαφερον, υπεροχο, πανεμορφο, θαυμασιο κλπ μαθημα ειναι τα μαθηματικα .Χανεσαι στον κοσμο των αριθμων... Ολα μπορουν να εξηγηθουν... Αν τα κατανοησεις δεν χορταινεις ασκησεις!! Ειναι πορωση!!
Επειτα οι ξενες γλωσσες ειναι ερωτας ( εκει εδωσα τον ψηφο μου μιας και στοχευω σε ξενη φιλολογια). Στο σχολειο βεβαια εχουν δευτερευον ρολο.... Και στα περισσοτερα δεν γινεται σωστο μαθημα... Παντως πιστευω πως αν ο/η καθηγητης/καθηγητρια εχει ορεξη και ταλεντο μπορει να κανει και κατι παραπανω...
Τελος ενδιαφεροντα βρισκω τα μαθηματα: Βιολογια, Λογοτεχνια και φυσικοχημιες...
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Φέτος την λάτρεψα,την ερωτεύτηκα.Είναι τρομερά ενδιαφέρον μάθημα.Χάνεσαι στον κόσμο της και αν κατανοήσεις τα φαινόμενα δεν χορταίνεις να λύνεις ασκήσεις και να ασχολείσαι γενικά με αυτή!!!
konstant1nos3
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα μαθηματικά τα οποία αρέσουν κυρίως στα αγόρια αλλά τώρα τελευταία μου αρέσει πολύ και η φυσική, τα πειράματα μου τραβούν την προσοχή και τα λατρεύω
Αγόρια και μαθηματικά,πρώτη φορά ακούω.Σ'εμάς τουλάχιστον,τα κορίτσια είναι μάστερς σε μαθηματικά-φυσική-χημεία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mathematical_beauty
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
π.χ διδασκει ο αλλος εκθεση,κειμενα ή τι...αμα εκεινη την ωρα πας σε δεκα διαφορετικες αιθουσες θα λενε δεκα διαφορετικα πραγματα για το ιδιο ποιημα...
στα μαθηματικα τα πραγματα ειναι απλα ,αν και μερικες φορες μπορεις να πας θεσσαλονικη και μεσω πατρας,προτιμαται ο συντομος δρομος μεσω λαμιας και σε καθε περιπτωση το ζουμι ειναι η καταληξη.θα δεις τα καστρα δηλαδη.
στα κειμενα μπορει να βρεθεις μπουρουντι
μπορει βεβαια να πει καποιοςπως ειναι εφευρεση,
αν ειναι εφευρεση ειναι η καλυτερη διοτι χωρις αυτα η φυσικη καταρρεει,λιγα πραγματα μενουν,δεν μπορει η φυσικη να λειτουργησει καθως η βιολογια π.χ εμπειρικα και μονο...μονο εν μερει
σπουδαιος ο ρολος τους λοιπον
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Όπως μου είχε πει και η μαθηματικός μου στο Γυμνάσιο:τα μαθηματικα εχουν και την ακριβεια ..
π.χ διδασκει ο αλλος εκθεση,κειμενα ή τι...αμα εκεινη την ωρα πας σε δεκα διαφορετικες αιθουσες θα λενε δεκα διαφορετικα πραγματα για το ιδιο ποιημα...
στα μαθηματικα τα πραγματα ειναι απλα ,αν και μερικες φορες μπορεις να πας θεσσαλονικη και μεσω πατρας,προτιμαται ο συντομος δρομος μεσω λαμιας και σε καθε περιπτωση το ζουμι ειναι η καταληξη.θα δεις τα καστρα δηλαδη.
στα κειμενα μπορει να βρεθεις μπουρουντι
μπορει βεβαια να πει καποιοςπως ειναι εφευρεση,
αν ειναι εφευρεση ειναι η καλυτερη διοτι χωρις αυτα η φυσικη καταρρεει,λιγα πραγματα μενουν,δεν μπορει η φυσικη να λειτουργησει καθως η βιολογια π.χ εμπειρικα και μονο...μονο εν μερει
σπουδαιος ο ρολος τους λοιπον
"Για τους μαθηματικούς: 1+1=2
Για τους φιλόλογους: 1+1= στην κρίση του διορθωτή"
Dias
Επιφανές μέλος
Για τους πληροφορικούς: 1+1=10"Για τους μαθηματικούς: 1+1=2
Για τους φιλόλογους: 1+1= στην κρίση του διορθωτή"
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
και αυτα μαθηματικα παντως ε.boole
antonis18
Νεοφερμένος
άλλα αγαπημένο η Οικιακή Οικονομία και το ΣΕΠ
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
φυσικη! γιατι; γιατι καταλαβαινεις τον κοσμο !
Τώρα έπιασες το ευαίσθητο σημείο μου, δεν μπορω να συμφωνήσω περισσότερο
(Σε παρακαλώ, μην το μετατρέψεις κι αυτό σε τελεία)
ManolisDaratso
Νεοφερμένος
Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία ή Πληροφορική;;;;
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά, tastes.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.