~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει κι ας γίνει μάθημα σε πολλούς άλλους αυτό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
DoKi
Νεοφερμένος
Καταστροφή δημόσιας περιουσίας blah blah blah. Κουράζετε και καταλάβετε το.
Αν σούρθει ένα χαζό στο σπίτι σου και γράψει PAOK G4 HOOLS, ναι τότε βρίστον αλλά άμα σου ομορφύνει τον τοίχο τότε πού το βρίσκεις το κακό ρε?
Τέσπα το κουράζω γιατί δε νιώθετε κιόλας...
R.I.P. Barns
miv
Επιφανές μέλος
Συλληπητήρια φυσικά και του έδωσα. Ναι, ακολούθησε το πάθος του. Γι'αυτό σκοτώθηκε κιόλας. Πολύ έξυπνος άνθρωπος, λοιπόν...
DoKi
Νεοφερμένος
Το αν είναι βανδαλισμός ή τέχνη θα το κρίνουμε κατά περίπτωση και με κανέναν άλλο τρόπο. Το θέμα είναι ότι κανένας δεν θα επιβάλλει το γούστο του στον κόσμο. Σπιτάκι του αν θέλει. Τον τοίχο του σπιτιού μου θα τον έχω όπως γουστάρω, προφανώς και το πόσο όμορφος θα είναι το αποφασίζω εγώ. Απλό...
Συλληπητήρια φυσικά και του έδωσα. Ναι, ακολούθησε το πάθος του. Γι'αυτό σκοτώθηκε κιόλας. Πολύ έξυπνος άνθρωπος, λοιπόν...
Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα βλέπεις
theinternetworld
Νεοφερμένος
σαφως και συλληπηρια (αλλωστε τα ειπα απο εδω)
αλλα το δικαιωμα το να κανει ΓΡΑΦΙΤΙ οπως ειπες σε περιουσια που ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ειναι αξιοποινη πραξη τελεια και παυλα.
αν ηταν τεχνη οπως λες γιατι ετρεξε να φυγει απο τον φυλακα και γιατι πηγε να το κανει βραδυ (ξημερωματα)
ε???
ας κανει την τεχνη στο σπιτι του πιο ασφαλης θα ηταν.
miv
Επιφανές μέλος
Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα βλέπεις
Εννοείς κάτι συγκεκριμένο;
DoKi
Νεοφερμένος
Εννοείς κάτι συγκεκριμένο;
Τίποτα συγκεκριμένο φίλε, απλά θα έλεγες το ίδιο για έναν αθλητή ο οποίος παθαίνει ανακοπή τη στιγμή που προσπαθεί να κάνει ρεκόρ? Και οι δυο αυτό που αγαπούν κάνουν. Μην είσαι προκαταληπτικός.
theinternetworld
Νεοφερμένος
Τίποτα συγκεκριμένο φίλε, απλά θα έλεγες το ίδιο για έναν αθλητή ο οποίος παθαίνει ανακοπή τη στιγμή που προσπαθεί να κάνει ρεκόρ? Και οι δυο αυτό που αγαπούν κάνουν. Μην είσαι προκαταληπτικός.
θα μπορουσε να το κανει αυτο που αγαπαει χωρις κινδυνο για την ζωη του
πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλυτερο.
Anarki
Διάσημο μέλος
Εμένα μου αρέσει το γκράφιτι συνήθως και δεν θα είχα πρόβλημα μάλλον να υπάρχει κάτι τέτοιο σε δικό μου τοίχο, αλλά δεν μπορείς να επιβάλλεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες στους άλλους.
miv
Επιφανές μέλος
Ο παράγοντας ανακοπή είναι εντελώς αστάθμητος. Θα έλεγα το ίδιο αν και μόνο αν το ρεκόρ του προσπαθούσε να το κάνει πάνω σε ηλεκτροφόρες ράγες...
Διόρθωση: Προκατειλλημένος λέμε...
Orlando
Δραστήριο μέλος
Ο αθλητης δεν θα εκανε κατι το παρανομο.Αλλωστε το παιδι δεν "χαθηκε" πανω στην προσπαθεια του να ζωγραφησει,αλλα πανω στην προσπαθεια του να ξεφυγει απο τον φυλακα.Καμια σχεση λοιπον.Αν καποιος αθλητης ειχε παρει αναβολικα που προκαλουν επιπλοκες στην υγεια(π.χ. αμφεταμινη)με αποτελεσμα πανω στον αγωνα του να πεθανει τοτε παλι αυτος θα ειχε κανει μαλακια.Σιγουρα δεν θα ηταν ευχαριστο γεγονος αλλα θα πληρωνε το λαθος του.Τίποτα συγκεκριμένο φίλε, απλά θα έλεγες το ίδιο για έναν αθλητή ο οποίος παθαίνει ανακοπή τη στιγμή που προσπαθεί να κάνει ρεκόρ? Και οι δυο αυτό που αγαπούν κάνουν. Μην είσαι προκαταληπτικός.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
θα μπορουσε να το κανει αυτο που αγαπαει χωρις κινδυνο για την ζωη του
πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλυτερο.
Εκτός αυτού, ο αθλητής δεν καταπατά τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο. Σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν τα γκράφιτι, σε κάποιον άλλο μπορεί να μην αρέσουν. Αν θέλουν κάποιοι να κάνουν γκράφιτι σε έναν τοίχο, να ρωτάνε πρώτα τον ιδιοκτήτη του(εννοείται ότι αυτό δε συμβαίνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων).
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο οι φίλοι θεωρούνται υπεύθυνοι;
Για ποιο λόγο βρισκόταν ο ίδιος εκεί;
Αν θέλει να εκφραστεί κάπου και να βγάλει το ταλέντο του στο γκράφιτι,ας το κάνει κάπου αλλού,όχι σε δημόσια περιουσία.
:iagree:+++++!!! και οχι απλα καπου αλλου, γιατι μπορει να ερθουν σπιτι μου ή σπιτι σου πχ και να γραψουν!!!
Αν το θεωρουν αυτο ομορφο και ωραιο να πανε να ομορφυνουν τα σπιτια τους!!!
DoKi
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Και η ζωγραφική τέχνη είναι (όχι πάντα), αλλά δε μπορεί ο καθένας να έρθει να κρεμάσει το κάδρο του στο σπίτι μου.
Και ο χορός τέχνη είναι (όχι πάντα), αλλά δε μπορεί ο καθένας να έρθει να χορεύει στο κρεβάτι μου.
Είναι προφανές, λοιπόν, ότι και το γκράφιτι τέχνη είναι (όχι πάντα), αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει όπου γουστάρει και να επιβάλλει φασιστικά εκείνο που αυτός και κανένας άλλος θεωρεί καλλιτέχνημα και καλόγουστο.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Μερικοί είστε πολύ κολλημένοι με την έννοια grafitti.Την έχετε ταυτίσει με τους όρους κακογουστιά/μουτζούρωμα/λεκές και ό,τι άλλο σχετικό υπάρχει και μπορεί να υποβαθμίσει την τέχνη αυτή γιατί περί τέχνης πρόκειται.
Και η μουσική τέχνη είναι (όχι πάντα), αλλά δε μπορεί ο καθένας να πάρει ένα ηχείο στον ώμο, να βγει στο δρόμο και να μ'αναγκάσει να την ακούσω.
Και η ζωγραφική τέχνη είναι (όχι πάντα), αλλά δε μπορεί ο καθένας να έρθει να κρεμάσει το κάδρο του στο σπίτι μου.
Και ο χορός τέχνη είναι (όχι πάντα), αλλά δε μπορεί ο καθένας να έρθει να χορεύει στο κρεβάτι μου.
Είναι προφανές, λοιπόν, ότι και το γκράφιτι τέχνη είναι (όχι πάντα), αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει όπου γουστάρει και να επιβάλλει φασιστικά εκείνο που αυτός και κανένας άλλος θεωρεί καλλιτέχνημα και καλόγουστο.
Ακριβώς. Και επειδή στην περίπτωση του σταθμού, μιλάμε για γκράφιτι πάνω σε δημόσια περιουσία, δηλαδή περιουσία η οποία ανήκει σε όλους μας, πρέπει να λάβει και την έγκριση της πλειοψηφίας για να γίνει γκράφιτι εκεί πέρα... Τί εννοώ... Αν θέλαμε γκράφιτι στο σταθμό, τότε οι αρμόδιοι για τη διαμόρφωσή του θα καλούσαν ορισμένους γραφίστες να τα κάνουν τα γκράφιτι.
miv
Επιφανές μέλος
Ίσως βέβαια θα έπρεπε να παραχωρηθούν και μέρη σε καλλιτέχνες για να κάνουν σοβαρά γκράφιτι, ώστε ν'αποφύγουμε την καταστροφή από το κάθε ψώνιο. Παράδειγμα το μωσαικό των γκράφιτι στα εναπομείναντα κομμάτια του Τείχους του Βερολίνου. Και μάλιστα όχι μόνο προάγει την τέχνη, αλλά και το βερολινέζικο τουρισμό.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.