giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,670 μηνύματα.
17-07-23
15:18
Θέλω να βρώ το "ο ξένος" του καμύ αλλα δε μπορω να το βρω πουθενα the search continues
Bruh
Ο ξένος
«...Αυτό που θα διαβάσει ο αναγνώστης στον Ξένο , είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που, δίχως τίποτα το ηρωικό στη συμπεριφορά του, δέχεται να πεθάνει για την αλήθεια. Ένιωσα εξάλλου την ανάγκη να πω, κι ας μοιάζει παράδοξο, πως προσπάθησα ν
www.politeianet.gr
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,404 μηνύματα.
17-07-23
15:28
Δεν με αφήνουν οι δικοί μου να πάρω τίποτα απο το διαδίκτυο το ψαχνω σε μαγαζια δεν υπαρχει θεμα λολBruh
Ο ξένος
«...Αυτό που θα διαβάσει ο αναγνώστης στον Ξένο , είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που, δίχως τίποτα το ηρωικό στη συμπεριφορά του, δέχεται να πεθάνει για την αλήθεια. Ένιωσα εξάλλου την ανάγκη να πω, κι ας μοιάζει παράδοξο, πως προσπάθησα νwww.politeianet.gr
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,670 μηνύματα.
17-07-23
15:36
Bruh.... Γιατί;Δεν με αφήνουν οι δικοί μου να πάρω τίποτα απο το διαδίκτυο το ψαχνω σε μαγαζια δεν υπαρχει θεμα λολ
Καταρχάς η Πολιτεία έχει βιβλιοπωλείο στην Αθήνα. Αν είσαι Αθηναίος τσέκαρε το. Αν όχι τότε έχω και καλά νέα. Η Πολιτεία υποστηρίζει την μέθοδο της πληρωμής με αντικαταβολή. Οπότε απλά ζητάς στα σχόλια της παραγγελίας να πας εσύ να το παραλάβεις από το υποκατάστημα μεταφορικής της περιοχής σου και να μην στο φέρει διανομέας (για να μη το καταλάβουν) και όλα καλά. Πας με την ταυτότητα σου σε υποκατάστημα ACS δίνεις τον κωδικό, δίνεις τα λεφτά και έτοιμη η παραγγελία.
Είναι η δική μου στρατηγική για να αποφεύγω περιττές εξηγήσεις για το γιατί αγόρασα πάλι βιβλία
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,404 μηνύματα.
17-07-23
15:42
Mεσήλικες γονείς που δεν εχουν ίχνος ιδεας απο τεχνολογία που φοβούνται οτι αν αγοράσεις το οτιδήποτε υπάρχει 101% πιθανότητα οι κακοί χακερς με την κουκούλα και τα πράσινα γράμματα στο cmd να σου κλέψουν οτι έχεις και δεν έχεις. Ya cant do anything about it just smile and waveBruh.... Γιατί;
ΩΩωω, δεν το ήξερα νόμιζα οτι ήταν διαδικτυακό κατάστημα Όποτε έχω την ευκαιρία θα περάσω απο 'κει.Καταρχάς η Πολιτεία έχει βιβλιοπωλείο στην Αθήνα. Αν είσαι Αθηναίος τσέκαρε το.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
17-07-23
15:46
ΩΩωω, δεν το ήξερα νόμιζα οτι ήταν διαδικτυακό κατάστημα Όποτε έχω την ευκαιρία θα περάσω απο 'κει.
Ελπίζω να βοήθησα.
Oh my god.Mεσήλικες γονείς που δεν εχουν ίχνος ιδεας απο τεχνολογία που φοβούνται οτι αν αγοράσεις το οτιδήποτε υπάρχει 101% πιθανότητα οι κακοί χακερς με την κουκούλα και τα πράσινα γράμματα στο cmd να σου κλέψουν οτι έχεις και δεν έχεις. Ya cant do anything about it just smile and wave
nearos
Διακεκριμένο μέλος
17-07-23
15:47
Xίλια ευχαριστώΕλπίζω να βοήθησα.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
17-07-23
16:13
Έχω ακούσει αρκετά λόγια για αυτό το βιβλίο και το πήρα στα Γερμανικά για εξάσκηση.
arko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 173 μηνύματα.
17-07-23
18:27
Φίλε δεν ξέρω τι φαση. Σήμερα ψαχούλευα τη βιβλιοθήκη του παππου μου και βρήκα ακριβώς αυτό το βιβλίο. Με τι το ανταλλάξεις;Θέλω να βρώ το "ο ξένος" του καμύ αλλα δε μπορω να το βρω πουθενα the search continues
nearos
Διακεκριμένο μέλος
17-07-23
18:30
Xαχαχαχα, δεν εχω πολλά, η μεταμόρφωση ειναι το πρωτο βιβλίο που εχω διαβάσει εξωσχολικό μετά απο το ημερολόγιο ενος σπασίκλαΦίλε δεν ξέρω τι φαση. Σήμερα ψαχούλευα τη βιβλιοθήκη του παππου μου και βρήκα ακριβώς αυτό το βιβλίο. Με τι το ανταλλάξεις;
arko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 173 μηνύματα.
17-07-23
18:38
Xαχαχαχα, δεν εχω πολλά, η μεταμόρφωση ειναι το πρωτο βιβλίο που εχω διαβάσει εξωσχολικό μετά απο το ημερολόγιο ενος σπασίκλα
Νέες Αναρτήσεις
www.xn--qxaek7au.gr
Ίσως σαρεσει
nearos
Διακεκριμένο μέλος
17-07-23
18:38
Ευχαριστώ πάρα πολύ!Νέες Αναρτήσεις
www.xn--qxaek7au.gr
Ίσως σαρεσει
nearos
Διακεκριμένο μέλος
20-07-23
23:48
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω οτι αρχισα να διαβάζω τον ξένο του Καμύ και σε λίγο θα αρχίσω τον μύθο του Σίσυφου
augustine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η augustine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 181 μηνύματα.
21-07-23
02:24
Το "Μαντάμ Μποβαρί" του Φλομπέρ αλλά επειδή η ανάγνωσή του με βασανίζει, διαβάζω παράλληλα και κάτι ελαφρύ, το δεύτερο βιβλίο από το hunger games.
arko
Εκκολαπτόμενο μέλος
26-07-23
12:49
Τι αφορά?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κι εγώ έτσι κάνω. Χόρχε μπουκάι που έχει πολύ βάθος, μαζί με το "10" του καραγάτση που έχει περισσότερη ροή.Το "Μαντάμ Μποβαρί" του Φλομπέρ αλλά επειδή η ανάγνωσή του με βασανίζει, διαβάζω παράλληλα και κάτι ελαφρύ, το δεύτερο βιβλίο από το hunger games.
Θυμίζει φάση Οπενχάιμερ και Μπάρμπι
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,105 μηνύματα.
26-07-23
13:00
Τι αφορά?
Η δεκαεξάχρονη Άζα δε θα σκεφτόταν ποτέ να λύσει το μυστήριο του εξαφανισμένου δισεκατομμυριούχου Ράσελ Πίκετ. Αλλά η αμοιβή είναι εκατό χιλιάδες δολάρια, και η Καλύτερη και Πλέον Ατρόμητη φίλη της, η Ντέιζι, θέλει οπωσδήποτε να προσπαθήσει.
Guest 109811
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
26-07-23
13:41
Μολις τελειωσα την Κιρκη, και σκεφτομαι να παρω οτο Τραγουδι του Αχιλλεα; Το εχει διαβασει κανεις να μου πει εντυπωσεις;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,800 μηνύματα.
27-07-23
16:31
Κλάμα. Πολύ πολύ κλάμα. Ετοίμασε χαρτομάντηλα. xDτο Τραγουδι του Αχιλλεα; Το εχει διαβασει κανεις να μου πει εντυπωσεις;
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
27-07-23
16:35
Είναι από τα βιβλία που θέλω να διαβάσω στο μέλλον! Αρκετά καλό απ ότι έχω ακούσειΜολις τελειωσα την Κιρκη, και σκεφτομαι να παρω οτο Τραγουδι του Αχιλλεα; Το εχει διαβασει κανεις να μου πει εντυπωσεις;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
27-07-23
19:42
Διαβάζω τα Εμφύλια Πάθη. Ένα άκρως ενδιαφέρον βιβλίο για τον εμφύλιο πόλεμο που αποδομεί και τα αντικομμουνιστικά επιχειρήματα της μετεμφυλιακής Ελλάδας αλλά και τα κομμουνιστικά επιχειρήματα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Η Αριστερά προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία χτίζοντας ένα δικό της παραμύθι για τον εμφύλιο ενάντια στον «μοναρχοφασισμό». Αυτή είναι και η μαγεία αυτού του βιβλίου. Δεν χαρίζει σε καμμία μεριά και σίγουρα μοιράζει αρκετό πόνο στους φανατισμένους και των δύο παρατάξεων (αριστεράς-δεξιάς).
Δεν συνίσταται η ψύχραιμη ανάγνωση της ιστορίας μακριά από ιδεολογικές παρωπίδες, επιβάλλεται!
Δεν συνίσταται η ψύχραιμη ανάγνωση της ιστορίας μακριά από ιδεολογικές παρωπίδες, επιβάλλεται!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 431 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- nearos
- Memetchi
- Corfu kitty
- jellojina
- Reader
- suaimhneas
- AggelikiGr
- Kate1914
- Hased Babis
- jYanniss
- Steliosgkougkou
- Debugging_Demon
- Giorgkalo
- panosT436
- Hecticism
- A350
- Than003
- BatGuin
- EFAKIT
- constansn
- Ness
- angela_k
- sotirislk07
- chjan
- Albert.123
- katia.m
- sophiaa
- theti1da
- EllieKal
- Alexecon1991
- marpa
- Jacob123
- Bleach_enjoyer
- marikakitsou16
- ioanna2007
- bibliofagos
- Εριφύλη
- Helen06
- Ilovemycats27
- despoina13
- Joji
- feni
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Greg25
- MrDna
- peter347
- Gus Roger10
- Viktor
- Mary Jane
- Drglitterstar
- thepigod762
- agg41
- kost28
- χημεια4λαιφ
- E.Z
- Maynard
- kiyoshi
- Τρελας123
- Φινεύς
- Βασιλης1234
- math2arch
- neurogirl
- chrismpd
- thecrazycretan
- Mhtsaras76
- melmel
- rafaela11
- giorgos5002
- demzz.dummy
- pnf292
- PanosApo
- ilal1200
- ένας τυχαίος
- phleidhs
- charmander
- Wonderkid
- cannot_log_in
- 54321
- phoni
- iiTzArismaltor_
- Lifelong Learner
- panagiotis23
- Αναστασία197
- stee
- Maria_Xagorari
- loli
- Nick_nt
- AnnaRd
- allall1
- Mary06
- Μιχαήλ
- lenaki001
- Παναγιώτης_Σ
- PanMoonlight
- lent000
- arko
- Pharmacist01
- Marianna.diamanti
- topg
- manosz
- GiwrgosLxs
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- thenutritionist
- estrela
- Nala
- P.Dam.
- aggorf
- Alessandra Eliza
- Jojo K
- Νικολινα
- Nic Papalitsas
- kasl178
- Sofos Gerontas
- giannis05
- αντιγονη.
- ειδήμων
- Specon
- suuuuiiii
- El_
- GeorgePap2003
- Athens2002
- augustine
- QWERTY23
- Obi-Wan Kenobi
- desperate-ambitious!
- ivannag
- Gcudfi
- Philologist
- Georgia096
- Mewmaw
- Arianara S3
- anna05
- asterisx
- kleoniki05
- Marcos.Kis
- jimis2001
- fmarulezkd
- dmav
- Vicky13
- pavlos1511
- falsedream
- touloumpa
- KingOfPop
- hirasawayui
- featherfuck
- Στεφανος56
- barkos
- American Economist
- an ordinary tenant
- rempelos42
- New member
- oups
- snowy
- Super woman
- Sherlockina
- J.Cameron
- George_dr
- mpapa
- Meow
- Μαραθ22
- VFD59
- Marple
- cinnamongirl
- Citylights
- johnsala
- Kostakis45
- Physicsstudent
- ggl
- Ace of Spades
- Jocaste
- fairyelly
- brizoulis
- George.S
- ioanna06
- Scott
- bruh_234
- tsiobieman
- Eleni03
- theodoraooo
- rosemary
- Pierre Bezukhov
- JasonPap
- SlimShady
- Miranda32
- ougka pougka
- eukleidhs1821
- george777
- Theodora03
- Fanimaid123
- Πληροφορικάριος
- Lider
- Georgekk
- panosveki
- Beautifulflowerr
- Ameliak
- Arvacon
- xakounaamatata
- nimbus
- Libertus
- physicscrazy
- George9989
- Mapas26
- T C
- Δημήτρης Ρ
- Griff
- globglogabgalab
- mathboi
- n1ki20
- !georgitsa!
- Sense
- Έμμα
- Slytherin
- Κλημεντίνη
- Coraline31
- calliope
- Nefeloula
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- vetas
- FRT
- igeorgeoikonomo
- Jimmis18
- theonewhoknocks
- nucomer
- Turtlestar
- Mendem
- mariakanelop
- tfghp
- aekaras 21
- LidiaM
- paulkin94
- το κοριτσι του μαη
- marakiloveee
- Panos34
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- MALENAKI
- anastasia papa
- Cortes
- harry akritas
- imyrcarn
- KaterinaL
- Αλκης Κ.
- sweater weather
- ManinaK
- pacheiko
- Chris_Kon
- Manolo165
- Steffie88
- penelope97
- edouardos
- No name
- Frank_Math
- Freddie Mercury
- Kleanth
- Galina
- PsychoGR
- SylviaP
- elena16
- Μάρκος Βασίλης
- Γιώργος - Κόρινθος
- Mukumbura
- Νίνα
- alexrami
- Αριάνα123
- tasost
- The best
- Serotonin
- Βλα
- D.a.i.s.y
- louminis
- Bgpanos
- Fanimaid
- Alma Libre
- Viedo
- Revekka
- StavMed
- Χριστιαννα
- marianna04
- Ggpg
- stefan
- kristinbacktoschool
- gwgw_5
- Unseen skygge
- Ιωάννα2
- TommyMak
- ioannaion
- cynzp
- Rene2004
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- Wrong
- Aria34
- Άρτεμις Α.
- xristina11
- Eva
- tslef8
- Ryuzaki
- Earendil
- NightOwl
- civilian
- Vasilina93
- JoeDon
- uni77
- Thanos_D
- olga123
- PanosCh002
- edweimaste
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.