Danai_clio
Νεοφερμένος
το εχω διαβασει απλα ΤΕΛΕΙΟ!
εχω διαβασει ολα τα βιβλια της Μαντα!!τωρα Ξεκινησα το <<Οσα αντεχει η ψυχη>> ..Ειναι τελειο...!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Φιλικά πάντα, απλώς αναρωτιέμαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danai_clio
Νεοφερμένος
Τι σας τραβάει στα σαχλά μελοδράματα της Μαντά που είναι τόσο εμπορική;
Και καλα κανεις και ρωτας..!
Προσωπικα θα απαντησω...οτι..εχω διαβασει πολλα λογοτεχνικα βιβλια και στα αγγλικα και στα γαλλικα που ειναι λιγο δυσκολα..παρολα αυτα διαβαζω πολυ τα βιβλια της Μαντα γιατι ειναι αυτο που λεμε <<για διακοπες>> εχει ευκολη λογοτεχνικη δομη..ειναι μια ιστορια-παραμυθι..Επισης ο τροπος που γραφει σε κανει να μην θελεις να το αφησεις...Πιστευω πως θα συμφωνησουν μαζι μου οσοι εχουν διαβασει δικα της βιβλια...απλα σε παρασερνει.....................
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Ο Ντάνιελ κυκλοφορεί στη γη σε αμέτρητες μετενσερκώσεις για χίλια πεντακόσια χρόνια, ψάχνοντας πάντα την αγαπημένη του. Τη βρίσκει συχνά μόνο που οι συνθήκες δεν ευνοούν τον έρωτα τους. Άλλοτε είναι γυναίκα του αδερφού του κι άλλοτε πολύ μεγάλυτερη του. Εκείνος θυμάται τα πάντα γιατί διαθέτει τη Μνήμη, όμως εκείνη δε τον αναγνωρίζει. Μονίμως κάτι συμβαίνει και χωρίζονται τη στιγμή που θα έπρεπε να ενωθούν. Όταν επιτέλους η αγαπημένη του αρχίζει να καταλαβαίνει πόσες κοινές ζωές είχαν στο παρελθόν και τον ψάχνει απεγνωσμένα, εμφανίζεται ο εχθρός τους. Τώρα κινδυνεύουν να πεθάνουν, γιατί ένα πλάσμα που σιχαίνεται την αγάπη και την καλοσύνη θέλει να τους καταστρέψει. Όμως στο τέλος και έπειτα από μεγάλο αγώνα αυτός ο άντρας κι αυτή η γυναίκα καταφέρνουν να νικήσουν και να είναι μαζί.
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
εγω εχω διαβασει: Βαλς με 12 θεους, Ερωτας σαν βροχη, Το τελευταιο τσιγαρο, Το τελευταιο χειροκροτημα, το σπιτι διπλα στο ποταμι και ενα αλλο που δεν θυμαμαι τον τιτλο...εχω διαβασει ολα τα βιβλια της Μαντα!!τωρα Ξεκινησα το <<Οσα αντεχει η ψυχη>> ..Ειναι τελειο...!!
Τι σας τραβάει στα σαχλά μελοδράματα της Μαντά που είναι τόσο εμπορική;
Προσωπικα παντα: Εχει ωραιες ιστοριες τελειες για διαβασμα ενω εισαι σε μια παραλια και ακους το κυμα....
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Χθες άρχισα το A Song of Ice and Fire(A Game of Thrones) του George R.R Martin.
Στα αγγλικά ή τα ελληνικά; (ρωτάω γιατί τα αγγλικά είναι φθηνότερα κ δεν έχω αποφασίσει τελικά σε τι γλώσσα να τα πάρω!)
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Θα ακουστει περιεργο, αλλα μου την 'σπαει' απιστευτα που το οικονομικο μερος με σταματαει απο την αγαπη μου..τα βιβλια
Μια από τα ίδια Είχα τουλάχιστον την βιβλιοθήκη, αλλά έπαιρνα βιβλία με την κάρτα μια φίλης μου, αλλά μετακόμισε
Και με την δικιά μου δεν μπορώ, πήγα να πάρω τις προάλλες, αλλά με λέει αυτή χρωστάς βιβλίο, της λέω από πότε? (είχα χάσει την κάρτα μου πολύ καιρό τώρα και δεν είχε τύχει να πάρω), από τότε που μεταφερθήκαμε στο καινούργιο κτήριο μου λέει και κάναμε καταγραφή, δηλαδή της λέω? 6 χρόνια μου λέει , ένα παιδικό βιβλίο είναι ζουμ λέγεται....εγώ πάντως ούτε που το θυμάμαι!!!!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ οργανωμενη και αυτη!Μια από τα ίδια Είχα τουλάχιστον την βιβλιοθήκη, αλλά έπαιρνα βιβλία με την κάρτα μια φίλης μου, αλλά μετακόμισε
Και με την δικιά μου δεν μπορώ, πήγα να πάρω τις προάλλες, αλλά με λέει αυτή χρωστάς βιβλίο, της λέω από πότε? (είχα χάσει την κάρτα μου πολύ καιρό τώρα και δεν είχε τύχει να πάρω), από τότε που μεταφερθήκαμε στο καινούργιο κτήριο μου λέει και κάναμε καταγραφή, δηλαδή της λέω? 6 χρόνια μου λέει , ένα παιδικό βιβλίο είναι ζουμ λέγεται....εγώ πάντως ούτε που το θυμάμαι!!!!
ευτυχως δεν εχω προβλημα να διαβαζω καποια βιβλια 2η και 3η φορα, οποτε παιρνω την 'δοση' μου
nafs
Διάσημο μέλος
Είχα διαβάσει τα τρία πρώτα μικρή και μου άρεσε που το θυμήθηκα
Θα ακουστει περιεργο, αλλα μου την 'σπαει' απιστευτα που το οικονομικο μερος με σταματαει απο την αγαπη μου..τα βιβλια
Ναι κι εγώ αυτό σκεφτόμουν όταν πήγα στα public και εξερευνουσα τα ράφια έχοντας μια λίστα βιβλία στο μυαλό μου που όμως το καθένα έκανε από20€
Τώρα δανείζομαι από γνωστούς με το κιλό μαλιστα Δίνω και δικα μου φυσικά. Αλλά απ τη βιβλιοθήκη δεν μπορώ να πάρω γιατί με νευριαζουν τα αυτοκόλλητα και οι σφραγίδες που έχουν και το γεγονός ότι είναι παλιά και κακομεταχειρισμενα. Τα λυπάμαι
George perk
Εκκολαπτόμενο μέλος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
silverdog
Δραστήριο μέλος
Αυτες τις μερες διαβαζω το Μαργκινους Μοριους του Στελιου Χαλκιτη με ωραιο ρυθμο πλοκη και περιεχομενο
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι θα δανειστώ από μια φίλη μου τίποτα:$Κάτω απ την καρδιά της-Βούλα Μαστορη
Είχα διαβάσει τα τρία πρώτα μικρή και μου άρεσε που το θυμήθηκα
Ναι κι εγώ αυτό σκεφτόμουν όταν πήγα στα public και εξερευνουσα τα ράφια έχοντας μια λίστα βιβλία στο μυαλό μου που όμως το καθένα έκανε από20€
Τώρα δανείζομαι από γνωστούς με το κιλό μαλιστα Δίνω και δικα μου φυσικά. Αλλά απ τη βιβλιοθήκη δεν μπορώ να πάρω γιατί με νευριαζουν τα αυτοκόλλητα και οι σφραγίδες που έχουν και το γεγονός ότι είναι παλιά και κακομεταχειρισμενα. Τα λυπάμαι
σοβαράα?:Ο βρες κάτι εσύ που σε ενδιαφέρει πραγματικάπαιδια εγώ στη ζωή μου δεν έχω διαβασει ποτέ βιβλιο.θα ηθελα να κανω ενα ξεκινημα.καμια προταση?
George perk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ιστορια αρχαιολογια θα περασω μαλλ0ν.μου αρεσει πολυ η ιστορια.αλλα και γενικα θελω να διαβαζω και ψυχολογικα για να με βοηθουν να βελτιωνομαι.
θες κατι σε μυθιστορημα; ή καποιο βιβλιο σε ξενη γλωσσα;
nafs
Διάσημο μέλος
Ιστορικό βιβλίο καταπληκτικόκαι παρα πολύ καθηλωτικο "Οι πύλες της φωτιας" Στιβεν Πρεσφιλντιστορια αρχαιολογια θα περασω μαλλ0ν.μου αρεσει πολυ η ιστορια.αλλα και γενικα θελω να διαβαζω και ψυχολογικα για να με βοηθουν να βελτιωνομαι.
Και ψυχολογικό αυτοβελτιωσης "Το μυστικό" Ροντα Μπερν ή καλύτερα "Το μυστικό της εφηβικής δύναμης" Paul Harrington
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 431 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- giannhs2001
- Kate1914
- Scandal
- nearos
- Memetchi
- Corfu kitty
- jellojina
- Reader
- suaimhneas
- AggelikiGr
- jYanniss
- Steliosgkougkou
- Debugging_Demon
- Giorgkalo
- panosT436
- Hecticism
- A350
- Than003
- BatGuin
- EFAKIT
- constansn
- Ness
- angela_k
- sotirislk07
- chjan
- Albert.123
- katia.m
- sophiaa
- theti1da
- EllieKal
- Alexecon1991
- marpa
- Jacob123
- Bleach_enjoyer
- marikakitsou16
- bibliofagos
- Εριφύλη
- Helen06
- Ilovemycats27
- despoina13
- Joji
- feni
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Greg25
- MrDna
- peter347
- Gus Roger10
- Viktor
- Mary Jane
- Drglitterstar
- thepigod762
- agg41
- kost28
- χημεια4λαιφ
- E.Z
- Maynard
- kiyoshi
- Τρελας123
- Φινεύς
- Βασιλης1234
- math2arch
- neurogirl
- chrismpd
- thecrazycretan
- Mhtsaras76
- melmel
- rafaela11
- giorgos5002
- demzz.dummy
- pnf292
- PanosApo
- ilal1200
- ένας τυχαίος
- phleidhs
- charmander
- Wonderkid
- cannot_log_in
- 54321
- phoni
- iiTzArismaltor_
- Lifelong Learner
- panagiotis23
- Αναστασία197
- stee
- Maria_Xagorari
- loli
- Nick_nt
- AnnaRd
- allall1
- Mary06
- Μιχαήλ
- lenaki001
- Παναγιώτης_Σ
- PanMoonlight
- lent000
- arko
- Pharmacist01
- Marianna.diamanti
- topg
- manosz
- GiwrgosLxs
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- thenutritionist
- estrela
- Nala
- P.Dam.
- aggorf
- Alessandra Eliza
- Jojo K
- Νικολινα
- Nic Papalitsas
- kasl178
- Sofos Gerontas
- giannis05
- αντιγονη.
- ειδήμων
- Specon
- suuuuiiii
- El_
- GeorgePap2003
- Athens2002
- augustine
- QWERTY23
- Obi-Wan Kenobi
- desperate-ambitious!
- ivannag
- Gcudfi
- Philologist
- Georgia096
- Mewmaw
- Arianara S3
- anna05
- asterisx
- kleoniki05
- Marcos.Kis
- jimis2001
- fmarulezkd
- dmav
- Vicky13
- pavlos1511
- falsedream
- touloumpa
- KingOfPop
- hirasawayui
- featherfuck
- Στεφανος56
- barkos
- American Economist
- an ordinary tenant
- rempelos42
- New member
- oups
- snowy
- Super woman
- Sherlockina
- J.Cameron
- George_dr
- mpapa
- Meow
- Μαραθ22
- VFD59
- Marple
- cinnamongirl
- Citylights
- johnsala
- Kostakis45
- Physicsstudent
- ggl
- Ace of Spades
- Jocaste
- fairyelly
- brizoulis
- George.S
- ioanna06
- Scott
- bruh_234
- tsiobieman
- Eleni03
- theodoraooo
- rosemary
- Pierre Bezukhov
- JasonPap
- SlimShady
- Miranda32
- ougka pougka
- eukleidhs1821
- george777
- Theodora03
- Fanimaid123
- Πληροφορικάριος
- Lider
- Georgekk
- panosveki
- Beautifulflowerr
- Ameliak
- Arvacon
- xakounaamatata
- nimbus
- Libertus
- physicscrazy
- George9989
- Mapas26
- T C
- Δημήτρης Ρ
- Griff
- globglogabgalab
- mathboi
- n1ki20
- !georgitsa!
- Sense
- Έμμα
- Slytherin
- Κλημεντίνη
- Coraline31
- calliope
- Nefeloula
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- vetas
- FRT
- igeorgeoikonomo
- Jimmis18
- theonewhoknocks
- nucomer
- Turtlestar
- Mendem
- mariakanelop
- tfghp
- aekaras 21
- LidiaM
- paulkin94
- το κοριτσι του μαη
- marakiloveee
- Panos34
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- MALENAKI
- anastasia papa
- Cortes
- harry akritas
- imyrcarn
- KaterinaL
- Αλκης Κ.
- sweater weather
- ManinaK
- pacheiko
- Chris_Kon
- Manolo165
- Steffie88
- penelope97
- edouardos
- No name
- Frank_Math
- Freddie Mercury
- Kleanth
- Galina
- PsychoGR
- SylviaP
- elena16
- Μάρκος Βασίλης
- Γιώργος - Κόρινθος
- Mukumbura
- Νίνα
- alexrami
- Αριάνα123
- tasost
- The best
- Serotonin
- Βλα
- D.a.i.s.y
- louminis
- Bgpanos
- Fanimaid
- Alma Libre
- Viedo
- Revekka
- StavMed
- Χριστιαννα
- marianna04
- Ggpg
- stefan
- kristinbacktoschool
- gwgw_5
- Unseen skygge
- Ιωάννα2
- TommyMak
- ioannaion
- cynzp
- Rene2004
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- Wrong
- Aria34
- Άρτεμις Α.
- xristina11
- Eva
- tslef8
- Ryuzaki
- Earendil
- NightOwl
- civilian
- Vasilina93
- JoeDon
- uni77
- Thanos_D
- olga123
- PanosCh002
- edweimaste
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.