moxa15
Διάσημο μέλος
Αυτο εδω, ειναι μονο στα Αγγλικα, αλλα μ αρεσει παρα ΠΟΛΥ
Assassin's creed
περα απο παιχνιδι υπαρχει και βιβλιο!!!
οσο ζεις μαθαινεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί σας αρέσει να διαβάζετε μ'αυτόν τον τρόπο; Προσωπικά εγώ δε θα άλλαζα με τίποτα το βιβλίο για να διαβάσω από το ίντερνετ. Και ας μην ξεχνάμε ότι κάποιοι άνθρωποι ζουν από τις εισπράξεις των βιβλίων...
1) Τα ελληνικα βιβλια ειναι πανακριβα. Βιβλιο που στην ελλαδα κανει 45 ευρω στη γερμανια πχ το βρισκεις με 13.
2) Προσωπικα οι περισσοτεροι συγγραφεις που διαβαζω ειναι νεκροι, οποτε δε νομιζω να χρειαζονται οικονομικη υποστηριξη
3) Και ζωντανοι να ηταν, τα ποσοστα που περνουν οι συγγραφεις ειναι πολυ μικρα απ' οσο ξερω. Οι εκδοτες ειναι που θησαυριζουν απο τα βιβλια.
4) Ουτε εγω θα αλλαζα το βιβλιο με το ιντερνετ, αλλα δεν θα επαιρνα και ενα βιβλιο χωρις να του εχω ριξει μια ματια πρωτα και το ιντερνετ βοηθαει οσο να 'ναι σε αυτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
1
2) Προσωπικα οι περισσοτεροι συγγραφεις που διαβαζω ειναι νεκροι, οποτε δε νομιζω να χρειαζονται οικονομικη υποστηριξη
εγω απλα και μονο για το 2 σου δινω +1 ειναι η καλυτερη απαντηση ever
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
ειναι φτηνο(δωρεαν) και αμα δεν σε αρεσει ενα βιβλιο μπορεις να το αλλαξεις στιγμιαια.ποσες φορες πηγες αγορασες ενα βιβλιο και τελικα δεν σ αρεσε τοσο;;;εμενα αρκετες και φαντασου καθομαι στο βιβλιοπωλειο και διαβαζω 5-10 σελιδες πριν το αγορασω...
problem solved....
Δε χρειάζεται πάντα να αγοράζεις αν είναι ακριβό το βιβλίο. Εγώ δανείζομαι τακτικά από βιβλιοθήκη που ευτυχώς βρίσκεται πολύ κοντά μου και πολλές φορές βρίσκω και βιβλία που δεν κυκλοφορούν πια.1) Τα ελληνικα βιβλια ειναι πανακριβα. Βιβλιο που στην ελλαδα κανει 45 ευρω στη γερμανια πχ το βρισκεις με 13.
3) Και ζωντανοι να ηταν, τα ποσοστα που περνουν οι συγγραφεις ειναι πολυ μικρα απ' οσο ξερω. Οι εκδοτες ειναι που θησαυριζουν απο τα βιβλια.
4) Ουτε εγω θα αλλαζα το βιβλιο με το ιντερνετ, αλλα δεν θα επαιρνα και ενα βιβλιο χωρις να του εχω ριξει μια ματια πρωτα και το ιντερνετ βοηθαει οσο να 'ναι σε αυτο.
Βασικά όσον αφορά το 2 , νομίζω ότι τα έσοδα τα παίρνουν οι κοντινότεροι συγγενείς αν έχει πεθάνει ο συγγραφέας , διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Και τα περισσότερα βιβλία που έχω αγοράσει δεν κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ. Και φυσικά με τίποτα 45 ευρώ...
Όμως πραγματικά δε θα άλλαζα με τίποτα την αίσθηση του να κρατάς ένα βιβλίο. Άσε που αν είσαι ώρες συγκεντρωμένος στον υπολογιστή και διαβάζεις ζαλίζεσαι...
Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε χρειάζεται πάντα να αγοράζεις αν είναι ακριβό το βιβλίο. Εγώ δανείζομαι τακτικά από βιβλιοθήκη που ευτυχώς βρίσκεται πολύ κοντά μου και πολλές φορές βρίσκω και βιβλία που δεν κυκλοφορούν πια.
Βιβλιοθήκη; Πού τη βρήκες; Δυστυχώς δεν έχουν όλα τα παιδιά την πολυτέλεια να βρίσκονται κοντά σε βιβλιοθήκη ή ακόμη και να έχουν βιβλιοθήκη στην πόλη τους...
moxa15
Διάσημο μέλος
Δε χρειάζεται πάντα να αγοράζεις αν είναι ακριβό το βιβλίο. Εγώ δανείζομαι τακτικά από βιβλιοθήκη που ευτυχώς βρίσκεται πολύ κοντά μου και πολλές φορές βρίσκω και βιβλία που δεν κυκλοφορούν πια.
Βασικά όσον αφορά το 2 , νομίζω ότι τα έσοδα τα παίρνουν οι κοντινότεροι συγγενείς αν έχει πεθάνει ο συγγραφέας , διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Και τα περισσότερα βιβλία που έχω αγοράσει δεν κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ. Και φυσικά με τίποτα 45 ευρώ...
Όμως πραγματικά δε θα άλλαζα με τίποτα την αίσθηση του να κρατάς ένα βιβλίο. Άσε που αν είσαι ώρες συγκεντρωμένος στον υπολογιστή και διαβάζεις ζαλίζεσαι...
δεν διαφωνω,ειναι εντελως αλλη εμπειρια να κρατας το βιβλιο στα χερια σου.
Οταν εισαι στο pc κουραζονται τα ματια σου και αποπροσανατολιζεσαι(τσουκ ηρθε ενα email σταματας να διαβαζεις το βιβλιο σου πχ) αλλα οκ,εχω αγορασει βιβλιο(καινουριο ) που ηταν καμια 20αρια euro πολλες φορες και απογοητευτικα...
το οτι τα εσοδα ανηκουν στου συγγενεις των συγγραφεων δεν με λεει πολλα αφου παλι δεν μιλαμε για πολλα χρηματα.απο τα βιβλια παντως που εχω βρει στο internet λιγα ειναι αυτα που τα εχω αγορασει μετα και στην πραγματικοτητα(2 για την ακριβια).αρα,αν ειναι πραγματι κατι εξαιρετικο ενισχυω και εγω το συγγραφέα...
τελος παντων,η βασικη μου ενσταση εγκυται στο οικονομικο θεμα οπως εχεις καταλαβει...
με αλλα λογια συμφωνουμε....
akis95
Δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο διάβασα κι εγώ αυτό το βιβλίο ένα φεγγάρι..Ξεκοκάλισέ το άφοβα!εγω διαβαζω μαθηματικεσ ολυμπιαδεσ α λυκειου του στεργιου lol
Prokopis22
Εκκολαπτόμενο μέλος
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
εγω διαβαζω μαθηματικεσ ολυμπιαδεσ α λυκειου του στεργιου lol
και εγώ!! μου το έδωσε ο διευθυντής του σχολείου μου, όταν πέρασα σε κάποιο διαγωνισμό μαθηματικών... αλλά, ακόμα να το τελειώσω..!
aluteros
Νεοφερμένος
κλεβει!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
akis95
Δραστήριο μέλος
και εγώ!! μου το έδωσε ο διευθυντής του σχολείου μου, όταν πέρασα σε κάποιο διαγωνισμό μαθηματικών... αλλά, ακόμα να το τελειώσω..!
πωσ σου φαινεται ειναι ερκετα ευκολο ως εδω που εχω κανει
nafs
Διάσημο μέλος
Κοσμας Πολιτης
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 432 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Debugging_Demon
- Evenstar
- Hased Babis
- ioanna2007
- Kate1914
- Scandal
- nearos
- Memetchi
- Corfu kitty
- jellojina
- Reader
- suaimhneas
- AggelikiGr
- jYanniss
- Steliosgkougkou
- Giorgkalo
- panosT436
- Hecticism
- A350
- Than003
- BatGuin
- EFAKIT
- constansn
- Ness
- angela_k
- sotirislk07
- chjan
- Albert.123
- katia.m
- sophiaa
- theti1da
- EllieKal
- Alexecon1991
- marpa
- Jacob123
- Bleach_enjoyer
- marikakitsou16
- bibliofagos
- Εριφύλη
- Helen06
- Ilovemycats27
- despoina13
- Joji
- feni
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Greg25
- MrDna
- peter347
- Gus Roger10
- Viktor
- Mary Jane
- Drglitterstar
- thepigod762
- agg41
- kost28
- χημεια4λαιφ
- E.Z
- Maynard
- kiyoshi
- Τρελας123
- Φινεύς
- Βασιλης1234
- math2arch
- neurogirl
- chrismpd
- thecrazycretan
- Mhtsaras76
- melmel
- rafaela11
- giorgos5002
- demzz.dummy
- pnf292
- PanosApo
- ilal1200
- ένας τυχαίος
- phleidhs
- charmander
- Wonderkid
- cannot_log_in
- 54321
- phoni
- iiTzArismaltor_
- Lifelong Learner
- panagiotis23
- Αναστασία197
- stee
- Maria_Xagorari
- loli
- Nick_nt
- AnnaRd
- allall1
- Mary06
- Μιχαήλ
- lenaki001
- Παναγιώτης_Σ
- PanMoonlight
- lent000
- arko
- Pharmacist01
- Marianna.diamanti
- topg
- manosz
- GiwrgosLxs
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- thenutritionist
- estrela
- Nala
- P.Dam.
- aggorf
- Alessandra Eliza
- Jojo K
- Νικολινα
- Nic Papalitsas
- kasl178
- Sofos Gerontas
- giannis05
- αντιγονη.
- ειδήμων
- Specon
- suuuuiiii
- El_
- GeorgePap2003
- Athens2002
- augustine
- QWERTY23
- Obi-Wan Kenobi
- desperate-ambitious!
- ivannag
- Gcudfi
- Philologist
- Georgia096
- Mewmaw
- Arianara S3
- anna05
- asterisx
- kleoniki05
- Marcos.Kis
- jimis2001
- fmarulezkd
- dmav
- Vicky13
- pavlos1511
- falsedream
- touloumpa
- KingOfPop
- hirasawayui
- featherfuck
- Στεφανος56
- barkos
- American Economist
- an ordinary tenant
- rempelos42
- New member
- oups
- snowy
- Super woman
- Sherlockina
- J.Cameron
- George_dr
- mpapa
- Meow
- Μαραθ22
- VFD59
- Marple
- cinnamongirl
- Citylights
- johnsala
- Kostakis45
- Physicsstudent
- ggl
- Ace of Spades
- Jocaste
- fairyelly
- brizoulis
- George.S
- ioanna06
- Scott
- bruh_234
- tsiobieman
- Eleni03
- theodoraooo
- rosemary
- Pierre Bezukhov
- JasonPap
- SlimShady
- Miranda32
- ougka pougka
- eukleidhs1821
- george777
- Theodora03
- Fanimaid123
- Πληροφορικάριος
- Lider
- Georgekk
- panosveki
- Beautifulflowerr
- Ameliak
- Arvacon
- xakounaamatata
- nimbus
- Libertus
- physicscrazy
- George9989
- Mapas26
- T C
- Δημήτρης Ρ
- Griff
- globglogabgalab
- mathboi
- n1ki20
- !georgitsa!
- Sense
- Έμμα
- Slytherin
- Κλημεντίνη
- Coraline31
- calliope
- Nefeloula
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- vetas
- FRT
- igeorgeoikonomo
- Jimmis18
- theonewhoknocks
- nucomer
- Turtlestar
- Mendem
- mariakanelop
- tfghp
- aekaras 21
- LidiaM
- paulkin94
- το κοριτσι του μαη
- marakiloveee
- Panos34
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- MALENAKI
- anastasia papa
- Cortes
- harry akritas
- imyrcarn
- KaterinaL
- Αλκης Κ.
- sweater weather
- ManinaK
- pacheiko
- Chris_Kon
- Manolo165
- Steffie88
- penelope97
- edouardos
- No name
- Frank_Math
- Freddie Mercury
- Kleanth
- Galina
- PsychoGR
- SylviaP
- elena16
- Μάρκος Βασίλης
- Γιώργος - Κόρινθος
- Mukumbura
- Νίνα
- alexrami
- Αριάνα123
- tasost
- The best
- Serotonin
- Βλα
- D.a.i.s.y
- louminis
- Bgpanos
- Fanimaid
- Alma Libre
- Viedo
- Revekka
- StavMed
- Χριστιαννα
- marianna04
- Ggpg
- stefan
- kristinbacktoschool
- gwgw_5
- Unseen skygge
- Ιωάννα2
- TommyMak
- ioannaion
- cynzp
- Rene2004
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- Wrong
- Aria34
- Άρτεμις Α.
- xristina11
- Eva
- tslef8
- Ryuzaki
- Earendil
- NightOwl
- civilian
- Vasilina93
- JoeDon
- uni77
- Thanos_D
- olga123
- PanosCh002
- edweimaste
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.