Happy Idler
Νεοφερμένος
Μιλάει για την γερόντισσα της που ταξίδεψε απο Αμερική εως Ινδία εμπιστευόμενη την ζωή της
στον Θεό. Δεν προνοούσε πως θα συντηρηθεί στην ζωή, εργαζόταν πάντοτε χωρίς λεφτά και
δεν προνοούσε ποτέ για την αυριανή ημέρα. Πολύ καλό βιβλίο που παράλληλα με την βιογραφία της γερόντισσας
μιλάει και για τον εσωτερικό της κόσμο, τις ιδέες και τα κίνητρα που την οδήγησαν σε αυτή την ζωή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
13diagoras
Δραστήριο μέλος
Θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου προτεινει βιβλια με θεματα τη φιλοσοφια και θετικες επιστημες(απο μαθηματικα εχω διαβασει μπολικα απο υπερβολικο ενδιαφερον,απο τις υπολοιπες τιποτε)
Πριν φαω καμια 10 μουτζες,αναφερω οτι μου αρεσαν παρα πολυ τα "θεωρημα του παπαγαλου" , "ο Θειος Πετρος και η εικασια του goldbach" και οσον αφορα τη φιλοοσοφια-που στην προκειμενη θα προτιμουσα ενα τετοιο βιβλιο- ,το φοβερο "Ο κοσμος της σοφιας"
Αυτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Θα το τιμήσουμε εν καιρώ.
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
https://www.allbooks.gr/book.php?TitlesID=135771
Malouta
Νεοφερμένος
Αρχική δημοσίευση από Happy Idler
Παιδια,συγνωμη αν γραφω σε ,σχετικα, ακυρο θεμα.
Θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου προτεινει βιβλια με θεματα τη φιλοσοφια και θετικες επιστημες(απο μαθηματικα εχω διαβασει μπολικα απο υπερβολικο ενδιαφερον,απο τις υπολοιπες τιποτε)
Πριν φαω καμια 10 μουτζες,αναφερω οτι μου αρεσαν παρα πολυ τα "θεωρημα του παπαγαλου" , "ο Θειος Πετρος και η εικασια του goldbach" και οσον αφορα τη φιλοοσοφια-που στην προκειμενη θα προτιμουσα ενα τετοιο βιβλιο- ,το φοβερο "Ο κοσμος της σοφιας"
Από φιλοσοφία Διάβασε Παπανούτσο (Πρακτική Φιλοσοφία ή το δίκαιο της πυγμής) και για θετικές επιστήμες ,αφού σου άρεσε το Θεώρημα του Παπαγάλου δοκίμασε το Θεωρία των ομάδων
Εγώ διαβάζω Το Μεγαλύτερο Θέαμα στη Γη
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τώρα τελειώνω τη " Χαραυγή" της Stephenie Meyer και μετά θέλω να διαβάσω ''Το νησί''.Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό βιβλίο;
Θα σου πρότεινα τον αλχημιστή του κοέλιο αν δεν το έχεις διαβάσει και το νορβηγικό δάσος του χαρούκι μουρακάμι
cherryblossom
Νεοφερμένος
Αντί για αναμνήσεις, η Κριστίν έχει κάποιες φωτογραφίες, έναν πίνακα σημειώσεων στην κουζίνα κι ένα ημερολόγιο κρυμμένο σε μια ντουλάπα. Γνωρίζει την ύπαρξη του ημερολογίου, γιατί της το θυμίζει κάθε μέρα ο δόκτωρ Νας, ένας νευρολόγος που ισχυρίζεται ότι την παρακολουθεί χωρίς να το ξέρει ο Μπεν.
Καθώς η Κριστίν γεμίζει τις σελίδες του ημερολογίου με όσα της συμβαίνουν κάθε μέρα αλλά και με κάποιες αναλαμπές από το παρελθόν της, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι στη ζωή της υπάρχουν κάποια αλλόκοτα κενά. Προσπαθώντας να κολλήσει τα σπασμένα κομμάτια και να βρει απαντήσεις, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια – μια αλήθεια που θα αποδειχθεί τρομακτική μα και θανάσιμη.
Ένα εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ που θα κάνει τον αναγνώστη να αναρωτηθεί:
Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι καλύτερο να μη θυμάσαι;
Ποιος είσαι αν δεν ξέρεις το παρελθόν σου; Πώς μπορείς να αγαπάς χωρίς μνήμη;
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
cherryblossom
Νεοφερμένος
Εγώ τώρα τελειώνω τη " Χαραυγή" της Stephenie Meyer και μετά θέλω να διαβάσω ''Το νησί''.Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό βιβλίο;
star-crossed lovers, Romeo and Juliet,
West Side Story, bad boy meets good girl...
At Fairfield High, everyone knows that south siders and north siders aren’t exactly compatible elements. So when cheerleader Brittany Ellis and gang member Alex Fuentes are forced to be lab partners, the results are bound to be explosive.
Neither teen is prepared for the most surprising chemical reaction of all – love. Can they break through the stereotypes and misconceptions that threaten to keep them apart?
Κυκλοφορεί μόνο στα αγγλικά προς το παρόν αλλά είναι τέλειο και αξίζει να το διαβάσεις!
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδιά τα βιβλία που κυκλοφορούν στα αγγλικά πού μπορώ να τα βρω; Θέλω να κάνω εξάσκηση το καλοκαίρι για του χρόνου!
στο public έχει
και στον ιανό
και στον Παπασωτηρίου
αν ψάξεις ίσως βρεις και αλλού γιατί εσύ που μένεις Αθήνα έχει σίγουρα πιο πολλά βιβλιοπωλεία
Θάλεια
Διάσημο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 432 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Debugging_Demon
- Evenstar
- Hased Babis
- ioanna2007
- Kate1914
- Scandal
- nearos
- Memetchi
- Corfu kitty
- jellojina
- Reader
- suaimhneas
- AggelikiGr
- jYanniss
- Steliosgkougkou
- Giorgkalo
- panosT436
- Hecticism
- A350
- Than003
- BatGuin
- EFAKIT
- constansn
- Ness
- angela_k
- sotirislk07
- chjan
- Albert.123
- katia.m
- sophiaa
- theti1da
- EllieKal
- Alexecon1991
- marpa
- Jacob123
- Bleach_enjoyer
- marikakitsou16
- bibliofagos
- Εριφύλη
- Helen06
- Ilovemycats27
- despoina13
- Joji
- feni
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Greg25
- MrDna
- peter347
- Gus Roger10
- Viktor
- Mary Jane
- Drglitterstar
- thepigod762
- agg41
- kost28
- χημεια4λαιφ
- E.Z
- Maynard
- kiyoshi
- Τρελας123
- Φινεύς
- Βασιλης1234
- math2arch
- neurogirl
- chrismpd
- thecrazycretan
- Mhtsaras76
- melmel
- rafaela11
- giorgos5002
- demzz.dummy
- pnf292
- PanosApo
- ilal1200
- ένας τυχαίος
- phleidhs
- charmander
- Wonderkid
- cannot_log_in
- 54321
- phoni
- iiTzArismaltor_
- Lifelong Learner
- panagiotis23
- Αναστασία197
- stee
- Maria_Xagorari
- loli
- Nick_nt
- AnnaRd
- allall1
- Mary06
- Μιχαήλ
- lenaki001
- Παναγιώτης_Σ
- PanMoonlight
- lent000
- arko
- Pharmacist01
- Marianna.diamanti
- topg
- manosz
- GiwrgosLxs
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- thenutritionist
- estrela
- Nala
- P.Dam.
- aggorf
- Alessandra Eliza
- Jojo K
- Νικολινα
- Nic Papalitsas
- kasl178
- Sofos Gerontas
- giannis05
- αντιγονη.
- ειδήμων
- Specon
- suuuuiiii
- El_
- GeorgePap2003
- Athens2002
- augustine
- QWERTY23
- Obi-Wan Kenobi
- desperate-ambitious!
- ivannag
- Gcudfi
- Philologist
- Georgia096
- Mewmaw
- Arianara S3
- anna05
- asterisx
- kleoniki05
- Marcos.Kis
- jimis2001
- fmarulezkd
- dmav
- Vicky13
- pavlos1511
- falsedream
- touloumpa
- KingOfPop
- hirasawayui
- featherfuck
- Στεφανος56
- barkos
- American Economist
- an ordinary tenant
- rempelos42
- New member
- oups
- snowy
- Super woman
- Sherlockina
- J.Cameron
- George_dr
- mpapa
- Meow
- Μαραθ22
- VFD59
- Marple
- cinnamongirl
- Citylights
- johnsala
- Kostakis45
- Physicsstudent
- ggl
- Ace of Spades
- Jocaste
- fairyelly
- brizoulis
- George.S
- ioanna06
- Scott
- bruh_234
- tsiobieman
- Eleni03
- theodoraooo
- rosemary
- Pierre Bezukhov
- JasonPap
- SlimShady
- Miranda32
- ougka pougka
- eukleidhs1821
- george777
- Theodora03
- Fanimaid123
- Πληροφορικάριος
- Lider
- Georgekk
- panosveki
- Beautifulflowerr
- Ameliak
- Arvacon
- xakounaamatata
- nimbus
- Libertus
- physicscrazy
- George9989
- Mapas26
- T C
- Δημήτρης Ρ
- Griff
- globglogabgalab
- mathboi
- n1ki20
- !georgitsa!
- Sense
- Έμμα
- Slytherin
- Κλημεντίνη
- Coraline31
- calliope
- Nefeloula
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- vetas
- FRT
- igeorgeoikonomo
- Jimmis18
- theonewhoknocks
- nucomer
- Turtlestar
- Mendem
- mariakanelop
- tfghp
- aekaras 21
- LidiaM
- paulkin94
- το κοριτσι του μαη
- marakiloveee
- Panos34
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- MALENAKI
- anastasia papa
- Cortes
- harry akritas
- imyrcarn
- KaterinaL
- Αλκης Κ.
- sweater weather
- ManinaK
- pacheiko
- Chris_Kon
- Manolo165
- Steffie88
- penelope97
- edouardos
- No name
- Frank_Math
- Freddie Mercury
- Kleanth
- Galina
- PsychoGR
- SylviaP
- elena16
- Μάρκος Βασίλης
- Γιώργος - Κόρινθος
- Mukumbura
- Νίνα
- alexrami
- Αριάνα123
- tasost
- The best
- Serotonin
- Βλα
- D.a.i.s.y
- louminis
- Bgpanos
- Fanimaid
- Alma Libre
- Viedo
- Revekka
- StavMed
- Χριστιαννα
- marianna04
- Ggpg
- stefan
- kristinbacktoschool
- gwgw_5
- Unseen skygge
- Ιωάννα2
- TommyMak
- ioannaion
- cynzp
- Rene2004
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- Wrong
- Aria34
- Άρτεμις Α.
- xristina11
- Eva
- tslef8
- Ryuzaki
- Earendil
- NightOwl
- civilian
- Vasilina93
- JoeDon
- uni77
- Thanos_D
- olga123
- PanosCh002
- edweimaste
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.