kotsis1
Δραστήριο μέλος
Αυτο ακριβως. Απολυτο δικιο.
Δεν θα μπορουσα με τιποτα να διαβαζω 2+ βιβλια ταυτοχρονα. Επισης δεν μπορω να διαβαζω ενω ακουω μουσικη.
Με αποσπα.
Oh yes,I do agree.
Βέβαια τραγούδια μόνο με ρυθμο δε με αποσπούν τις περισσότερες φορές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
treligloria
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τhe journey continues.
johnykim
Νεοφερμένος
Eίναι απλά τέλειο!
Ναι είχα πάρει γνώμες δυο φίλων και μου είχαν πει τα καλύτερα!
Τα άλλα βιβλία του Κοντολέων είναι ωραία ;
Επίσης γνωρίζει κάποιος το βιβλίο "11 λεπτά";Είναι του Paulo Coelho.Θέλω να το πάρω, αλλά έχω ακούσει οτι το μόνο που αξίζει του συγκεκριμένου είναι ο Αλχημιστής και οτι τα άλλα δεν έχουν κατι το ιδιαίτερο.
Νότυ Χότυ
Νεοφερμένος
Καλό είναι... Άντε καμμιά 100τοστη σελίδες μου μείναν τώρα !
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Επίσης γνωρίζει κάποιος το βιβλίο "11 λεπτά".Είναι του Paulo Coelho.Θέλω να το πάρω, αλλά έχω ακούσει οτι το μόνο που αξίζει του συγκεκριμένου είναι ο Αλχημιστής και οτι τα άλλα δεν έχουν κατι το ιδιαίτερο.
Τι να σου πω ο Αλχημιστής πολύ πιθανόν να σου φανεί παιδικίστικο,τα μηνύματα είναι υπερβολικά έκδηλα και προσωπικά δεν με καθήλωσε κανένα σημείο(ίσως μονάχα ένα).Θα σου πρότεινα κάτι άλλο,αλλά εάν θέλεις να σχηματίσεις άποψη πάνω στο βιβλίο και τον συγγραφέα του διάβασε το.Μέσα σε 2-3 ώρες θα το χεις ξεπετάξει.Και να πεις ότι σου άφηνε μία γλυκιά γεύση στο τέλος θα άξιζε,αλλά πραγματικά ούτε καν θα μπεις στον κόπο να συλλογιστείς το βίβλιο,όχι βέβαια ότι σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εχω καποιο υπ'οψην.(αλλα σιγουρα υπαρχει)Οπως;
Alessandra
Διάσημο μέλος
johnykim
Νεοφερμένος
Τι να σου πω ο Αλχημιστής πολύ πιθανόν να σου φανεί παιδικίστικο,τα μηνύματα είναι υπερβολικά έκδηλα και προσωπικά δεν με καθήλωσε κανένα σημείο(ίσως μονάχα ένα).Θα σου πρότεινα κάτι άλλο,αλλά εάν θέλεις να σχηματίσεις άποψη πάνω στο βιβλίο και τον συγγραφέα του διάβασε το.Μέσα σε 2-3 ώρες θα το χεις ξεπετάξει.Και να πεις ότι σου άφηνε μία γλυκιά γεύση στο τέλος θα άξιζε,αλλά πραγματικά ούτε καν θα μπεις στον κόπο να συλλογιστείς το βίβλιο,όχι βέβαια ότι σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.
Τον Αλχημιστή τον έχω διαβάσει παλιότερα και ήταν απο τα αγαπημένα μου βιβλία!
Τα 11 λεπτά ;
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Οπως;
Θα μπορούσες να αγοράσεις Παπανούτσο,ή κάτι σε Νίτσε,Γιάλομ.Παρόλο που ο τελευταίος είναι ψυχολόγος αλλά έχει σπουδάσει και φιλοσοφία.Τα βιβλία του έχουν αναμφισβήτητα φιλοσοφικό περιεχόμενο.
-----------------------------------------
Τον Αλχημιστή τον έχω διαβάσει παλιότερα και ήταν απο τα αγαπημένα μου βιβλία!
Τα 11 λεπτά ;
Δε γνωρίζω.Σε περίπτωση που ακούσω καμιά γνώμη θα σε πληροφορήσω.
johnykim
Νεοφερμένος
Κι εγώ έχω διαβάσει τον "Αλχημιστή", το "11 λεπτά" και το "στις όχθες του ποταμού Πιέδρα κάθησα κι έκλαψα". Μόνο το 2ο μου άρεσε κάπως. Θεωρώ τον Κοέλιο υπερεκτιμημένο και τη φήμη του, προϊόν μάρκετινγκ. Ξαφνιαζόμουν όταν άκουγα ανθρώπους να επαναλαμβάνουν το γνωστό, ότι συνομωτεί το σύμπαν κλπ, κι αναρωτιόμουν πώς δεν διέκριναν το "δήθεν". Δεν είναι μόνο δική μου άποψη, τελικά. Χαίρομαι.
Οτι είναι υπερεκτιμημένος το έχω ακούσει απο πολλούς.Επίσης και οτι έγινε γνωστός απο τον Αλχημιστή!
Πάντως ναι, υπάρχουν σίγουρα βιβλία που σου δίνουν περισσότερα μηνύματα.Πάντως σαν σύνολο το βιβλίο μου άρεσε, και τώρα που το αναφέραμε θα το ξαναδιαβάσω
Σχετικά με τα 11 λεπτά το κάπως σημαίνει μέτριο ;
Alessandra
Διάσημο μέλος
Το "11 λεπτά" μου έδωσε κάτι, τα άλλα όχι. Ένα βιβλίο πρέπει να είναι αληθινό για να σε κερδίσει. Μου έδωσαν την εντύπωση ότι εξέφραζαν σπουδαίες ιδέες, χωρίς έρμα.
Διάβασα και τον "Πολεμιστή του Φωτός". Άλλη ανοησία!
Εννοώ πως πουλάει ιδεολογία, δεν είναι βιωματικά αυτά που γράφει αλλά "δανεισμένα", με πολύ μεγάλη επιτυχία, τελικά.
Μερικά βιβλία, απλά, δείχνουν τη συγγραφική ανεπάρκεια του δημιουργού τους. Τα δικά του δηλώνουν ότι δεν είναι τόσο σπουδαίος όσο παριστάνει, αυτό πιστεύω εγώ.
DimiMoli
Νεοφερμένος
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε λίγο θα αρχίσω το βιβλίο του Άλφρεντ Μπέστερ,το πεπρωμένο μου είναι τ'άστρα και το Πασίφικα του Νόρμαν Σπίνραντ...
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι είχα πάρει γνώμες δυο φίλων και μου είχαν πει τα καλύτερα!
Τα άλλα βιβλία του Κοντολέων είναι ωραία ;
Επίσης γνωρίζει κάποιος το βιβλίο "11 λεπτά";Είναι του Paulo Coelho.Θέλω να το πάρω, αλλά έχω ακούσει οτι το μόνο που αξίζει του συγκεκριμένου είναι ο Αλχημιστής και οτι τα άλλα δεν έχουν κατι το ιδιαίτερο.
Όλα τα βιβλία του Κοντολέων είναι καταπληκτικά,ιδιαίτερα το "Μάσκα στο φεγγάρι".Από Coehlo εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το "Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει".:no1:
johnykim
Νεοφερμένος
Σημαίνει πως αναλογικά με τη φήμη τους, τα άλλα 2 με απογοήτευσαν και ήθελα να τα πετάξω από το παράθυρο, ειδικά τον αλχημιστή.
Το "11 λεπτά" μου έδωσε κάτι, τα άλλα όχι. Ένα βιβλίο πρέπει να είναι αληθινό για να σε κερδίσει. Μου έδωσαν την εντύπωση ότι εξέφραζαν σπουδαίες ιδέες, χωρίς έρμα.
Διάβασα και τον "Πολεμιστή του Φωτός". Άλλη ανοησία!
Εννοώ πως πουλάει ιδεολογία, δεν είναι βιωματικά αυτά που γράφει αλλά "δανεισμένα", με πολύ μεγάλη επιτυχία, τελικά.
Μερικά βιβλία, απλά, δείχνουν τη συγγραφική ανεπάρκεια του δημιουργού τους. Τα δικά του δηλώνουν ότι δεν είναι τόσο σπουδαίος όσο παριστάνει, αυτό πιστεύω εγώ.
Πάντως παρόλο που δεν σου αρέσει,έχεις διαβάσει ήδη 4 βιβλία του
Όλα τα βιβλία του Κοντολέων είναι καταπληκτικά,ιδιαίτερα το "Μάσκα στο φεγγάρι".Από Coehlo εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το "Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει".:no1:
Μμμ..Ευχαριστώ, θα τα έχω υπόψη μου!
Alessandra
Διάσημο μέλος
*Iro*
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 431 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Kate1914
- Scandal
- nearos
- Memetchi
- Corfu kitty
- jellojina
- Reader
- suaimhneas
- AggelikiGr
- Hased Babis
- jYanniss
- Steliosgkougkou
- Debugging_Demon
- Giorgkalo
- panosT436
- Hecticism
- A350
- Than003
- BatGuin
- EFAKIT
- constansn
- Ness
- angela_k
- sotirislk07
- chjan
- Albert.123
- katia.m
- sophiaa
- theti1da
- EllieKal
- Alexecon1991
- marpa
- Jacob123
- Bleach_enjoyer
- marikakitsou16
- ioanna2007
- bibliofagos
- Εριφύλη
- Helen06
- Ilovemycats27
- despoina13
- Joji
- feni
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Greg25
- MrDna
- peter347
- Gus Roger10
- Viktor
- Mary Jane
- Drglitterstar
- thepigod762
- agg41
- kost28
- χημεια4λαιφ
- E.Z
- Maynard
- kiyoshi
- Τρελας123
- Φινεύς
- Βασιλης1234
- math2arch
- neurogirl
- chrismpd
- thecrazycretan
- Mhtsaras76
- melmel
- rafaela11
- giorgos5002
- demzz.dummy
- pnf292
- PanosApo
- ilal1200
- ένας τυχαίος
- phleidhs
- charmander
- Wonderkid
- cannot_log_in
- 54321
- phoni
- iiTzArismaltor_
- Lifelong Learner
- panagiotis23
- Αναστασία197
- stee
- Maria_Xagorari
- loli
- Nick_nt
- AnnaRd
- allall1
- Mary06
- Μιχαήλ
- lenaki001
- Παναγιώτης_Σ
- PanMoonlight
- lent000
- arko
- Pharmacist01
- Marianna.diamanti
- topg
- manosz
- GiwrgosLxs
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- thenutritionist
- estrela
- Nala
- P.Dam.
- aggorf
- Alessandra Eliza
- Jojo K
- Νικολινα
- Nic Papalitsas
- kasl178
- Sofos Gerontas
- giannis05
- αντιγονη.
- ειδήμων
- Specon
- suuuuiiii
- El_
- GeorgePap2003
- Athens2002
- augustine
- QWERTY23
- Obi-Wan Kenobi
- desperate-ambitious!
- ivannag
- Gcudfi
- Philologist
- Georgia096
- Mewmaw
- Arianara S3
- anna05
- asterisx
- kleoniki05
- Marcos.Kis
- jimis2001
- fmarulezkd
- dmav
- Vicky13
- pavlos1511
- falsedream
- touloumpa
- KingOfPop
- hirasawayui
- featherfuck
- Στεφανος56
- barkos
- American Economist
- an ordinary tenant
- rempelos42
- New member
- oups
- snowy
- Super woman
- Sherlockina
- J.Cameron
- George_dr
- mpapa
- Meow
- Μαραθ22
- VFD59
- Marple
- cinnamongirl
- Citylights
- johnsala
- Kostakis45
- Physicsstudent
- ggl
- Ace of Spades
- Jocaste
- fairyelly
- brizoulis
- George.S
- ioanna06
- Scott
- bruh_234
- tsiobieman
- Eleni03
- theodoraooo
- rosemary
- Pierre Bezukhov
- JasonPap
- SlimShady
- Miranda32
- ougka pougka
- eukleidhs1821
- george777
- Theodora03
- Fanimaid123
- Πληροφορικάριος
- Lider
- Georgekk
- panosveki
- Beautifulflowerr
- Ameliak
- Arvacon
- xakounaamatata
- nimbus
- Libertus
- physicscrazy
- George9989
- Mapas26
- T C
- Δημήτρης Ρ
- Griff
- globglogabgalab
- mathboi
- n1ki20
- !georgitsa!
- Sense
- Έμμα
- Slytherin
- Κλημεντίνη
- Coraline31
- calliope
- Nefeloula
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- vetas
- FRT
- igeorgeoikonomo
- Jimmis18
- theonewhoknocks
- nucomer
- Turtlestar
- Mendem
- mariakanelop
- tfghp
- aekaras 21
- LidiaM
- paulkin94
- το κοριτσι του μαη
- marakiloveee
- Panos34
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- MALENAKI
- anastasia papa
- Cortes
- harry akritas
- imyrcarn
- KaterinaL
- Αλκης Κ.
- sweater weather
- ManinaK
- pacheiko
- Chris_Kon
- Manolo165
- Steffie88
- penelope97
- edouardos
- No name
- Frank_Math
- Freddie Mercury
- Kleanth
- Galina
- PsychoGR
- SylviaP
- elena16
- Μάρκος Βασίλης
- Γιώργος - Κόρινθος
- Mukumbura
- Νίνα
- alexrami
- Αριάνα123
- tasost
- The best
- Serotonin
- Βλα
- D.a.i.s.y
- louminis
- Bgpanos
- Fanimaid
- Alma Libre
- Viedo
- Revekka
- StavMed
- Χριστιαννα
- marianna04
- Ggpg
- stefan
- kristinbacktoschool
- gwgw_5
- Unseen skygge
- Ιωάννα2
- TommyMak
- ioannaion
- cynzp
- Rene2004
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- Wrong
- Aria34
- Άρτεμις Α.
- xristina11
- Eva
- tslef8
- Ryuzaki
- Earendil
- NightOwl
- civilian
- Vasilina93
- JoeDon
- uni77
- Thanos_D
- olga123
- PanosCh002
- edweimaste
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.