Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Oντως ειναι ωραιο το φθινοπωρο της μαγισσας
αυτός ο στέφανος θα μας τρελάνει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα βιβλιο μυστηριου?Που να σας αρεσε,να ειχε πολυ αγωνια...
Σκέψου έναν αριθμό(το διαβάζω τώρα), ΣΕ ΚΩΜΑ, Κρατα τα ματια σου κλειστα!!! (Εκδοσεις Διοπτρα)
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα βιβλιο μυστηριου?Που να σας αρεσε,να ειχε πολυ αγωνια...
Edgar Allan Poe, βέβαια διηγήματα έχει γράψει μόνο, για ολόκληρο βιβλίο δεν ξέρω...
ΥΓ: και τα ποιήματά του είναι πολύ ωραία
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Μπαα δεν λέει και πολύ, μην το πάρετε.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν το έχω τελειώσει, αλλά μέχρι στιγμής το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό. Το προτείνω σε όσους μπορούν να δεχτούν τέτοιου είδους χιούμορ. Μικρό βιβλιαράκι. χωρίς τις εικόνες γύρω στις 120 σελίδες.
Πώς είναι δυνατόν η ανθρωπότητα να γεννήθηκε από δυο άντρες, τον Κάιν και τον Αβελ; Εντάξει, τα Σόδομα την άξιζαν την τιμωρία, αλλά ο Θεός γιατί κατέστρεψε και τα Γόμορρα;
Σε τι ποσά κυμάνθηκαν τα στοιχήματα για τον αγώνα Γολιάθ εναντίον Δαβίδ; Ο Ιησούς ήξερε να πολλαπλασιάζει να προσθέτει όμως; Απάντησαν ποτέ οι Κορίνθιοι στις επιστολές του Αποστόλου Παύλου;
Σ' αυτές και σε άλλες χίλιες δυο άλλες απορίες, που μας βασάνισαν από τα πρώτα κιόλας μαθήματα στο κατηχητικό, απαντά με μια ξεκαρδιστική παρωδία της Βίβλου ο συγγραφέας, ένας κωμικός που, κυριολεκτικά, δεν έχει το Θεό του.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Το ακούσατε ότι σήμερα πέθανε η Ζωρζ Σαρή??? Στεναχωρήθηκα πολύ..Στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού κ στην αρχη του γυμνασίου διάβαζα συνέχεια βιβλία της....!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαιρετικό βιβλίο, κατά τη γνώμη μου. Μετά από αυτό, κυνήγησα και την "Κυρία Νταλογουέι" της Βιρτζίνια Γουλφ, για προφανείς λόγους, το οποίο, επίσης, συστήνω.Μόλις τελείωσαν οι πανελλήνιες ξεκίνησα το "οι ώρες" του Michael Cunningham...
Το ακούσατε ότι σήμερα πέθανε η Ζωρζ Σαρή??? Στεναχωρήθηκα πολύ..Στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού κ στην αρχη του γυμνασίου διάβαζα συνέχεια βιβλία της....!
Ο θάνατος της Ζωρζ Σαρρή με συγκίνησε και μένα. Εντρυφούσα κι εγώ από μικρή και εξακολουθώ να εντρυφώ, πού και πού, εδώ που τα λέμε...
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ποιο βιβλίο του;νταν μπραουν.....απο τους καλυτερους συγγραφεις!!!!!!!
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Τα έχω διαβάσει όλα εκτός από τον Αρκτικό Κύκλο. Εντάξει, αν διαβάσεις περισσότερα πράγματα, ίσως αναθεωρήσεις. Όχι πως δεν είναι καλός, μην παρεξηγηθώ! Το αγαπημένο μου είναι το Ψηφιακό Οχυρό!!!Ποιο βιβλίο του;
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα έχω διαβάσει όλα εκτός από τον Αρκτικό Κύκλο. Εντάξει, αν διαβάσεις περισσότερα πράγματα, ίσως αναθεωρήσεις. Όχι πως δεν είναι καλός, μην παρεξηγηθώ! Το αγαπημένο μου είναι το Ψηφιακό Οχυρό!!!
Τα έχω διαβάσει όλα
Εντάξει, καλά είναι, έχουν μια πλοκή ρε παιδί μου, δε βαριέσαι, αλλά όποιο βιβλίο του κι ας πιάσεις έχει την ίδια ακριβώς δομή.
Κι εγώ το ψηφιακό οχυρό προτιμώ, ο αρκτικός κύκλος δε με ενθουσίασε και τόσο.
lia16
Νεοφερμένος
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Αυτό ενοούσα! Πλέον προτιμώ πιο ρεαλιστικά πράγματα, πως να το πω!Τα έχω διαβάσει όλα
Εντάξει, καλά είναι, έχουν μια πλοκή ρε παιδί μου, δε βαριέσαι, αλλά όποιο βιβλίο του κι ας πιάσεις έχει την ίδια ακριβώς δομή.
Κι εγώ το ψηφιακό οχυρό προτιμώ, ο αρκτικός κύκλος δε με ενθουσίασε και τόσο.
Βρήκα σε pdf (στα ελληνικά!!) το "Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΣΙΣΥΦΟΥ- ΔΟΚΙΜΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ" του Αλμπέρ Καμύ.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 432 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Debugging_Demon
- Evenstar
- Hased Babis
- ioanna2007
- Kate1914
- Scandal
- nearos
- Memetchi
- Corfu kitty
- jellojina
- Reader
- suaimhneas
- AggelikiGr
- jYanniss
- Steliosgkougkou
- Giorgkalo
- panosT436
- Hecticism
- A350
- Than003
- BatGuin
- EFAKIT
- constansn
- Ness
- angela_k
- sotirislk07
- chjan
- Albert.123
- katia.m
- sophiaa
- theti1da
- EllieKal
- Alexecon1991
- marpa
- Jacob123
- Bleach_enjoyer
- marikakitsou16
- bibliofagos
- Εριφύλη
- Helen06
- Ilovemycats27
- despoina13
- Joji
- feni
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Greg25
- MrDna
- peter347
- Gus Roger10
- Viktor
- Mary Jane
- Drglitterstar
- thepigod762
- agg41
- kost28
- χημεια4λαιφ
- E.Z
- Maynard
- kiyoshi
- Τρελας123
- Φινεύς
- Βασιλης1234
- math2arch
- neurogirl
- chrismpd
- thecrazycretan
- Mhtsaras76
- melmel
- rafaela11
- giorgos5002
- demzz.dummy
- pnf292
- PanosApo
- ilal1200
- ένας τυχαίος
- phleidhs
- charmander
- Wonderkid
- cannot_log_in
- 54321
- phoni
- iiTzArismaltor_
- Lifelong Learner
- panagiotis23
- Αναστασία197
- stee
- Maria_Xagorari
- loli
- Nick_nt
- AnnaRd
- allall1
- Mary06
- Μιχαήλ
- lenaki001
- Παναγιώτης_Σ
- PanMoonlight
- lent000
- arko
- Pharmacist01
- Marianna.diamanti
- topg
- manosz
- GiwrgosLxs
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- thenutritionist
- estrela
- Nala
- P.Dam.
- aggorf
- Alessandra Eliza
- Jojo K
- Νικολινα
- Nic Papalitsas
- kasl178
- Sofos Gerontas
- giannis05
- αντιγονη.
- ειδήμων
- Specon
- suuuuiiii
- El_
- GeorgePap2003
- Athens2002
- augustine
- QWERTY23
- Obi-Wan Kenobi
- desperate-ambitious!
- ivannag
- Gcudfi
- Philologist
- Georgia096
- Mewmaw
- Arianara S3
- anna05
- asterisx
- kleoniki05
- Marcos.Kis
- jimis2001
- fmarulezkd
- dmav
- Vicky13
- pavlos1511
- falsedream
- touloumpa
- KingOfPop
- hirasawayui
- featherfuck
- Στεφανος56
- barkos
- American Economist
- an ordinary tenant
- rempelos42
- New member
- oups
- snowy
- Super woman
- Sherlockina
- J.Cameron
- George_dr
- mpapa
- Meow
- Μαραθ22
- VFD59
- Marple
- cinnamongirl
- Citylights
- johnsala
- Kostakis45
- Physicsstudent
- ggl
- Ace of Spades
- Jocaste
- fairyelly
- brizoulis
- George.S
- ioanna06
- Scott
- bruh_234
- tsiobieman
- Eleni03
- theodoraooo
- rosemary
- Pierre Bezukhov
- JasonPap
- SlimShady
- Miranda32
- ougka pougka
- eukleidhs1821
- george777
- Theodora03
- Fanimaid123
- Πληροφορικάριος
- Lider
- Georgekk
- panosveki
- Beautifulflowerr
- Ameliak
- Arvacon
- xakounaamatata
- nimbus
- Libertus
- physicscrazy
- George9989
- Mapas26
- T C
- Δημήτρης Ρ
- Griff
- globglogabgalab
- mathboi
- n1ki20
- !georgitsa!
- Sense
- Έμμα
- Slytherin
- Κλημεντίνη
- Coraline31
- calliope
- Nefeloula
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- vetas
- FRT
- igeorgeoikonomo
- Jimmis18
- theonewhoknocks
- nucomer
- Turtlestar
- Mendem
- mariakanelop
- tfghp
- aekaras 21
- LidiaM
- paulkin94
- το κοριτσι του μαη
- marakiloveee
- Panos34
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- MALENAKI
- anastasia papa
- Cortes
- harry akritas
- imyrcarn
- KaterinaL
- Αλκης Κ.
- sweater weather
- ManinaK
- pacheiko
- Chris_Kon
- Manolo165
- Steffie88
- penelope97
- edouardos
- No name
- Frank_Math
- Freddie Mercury
- Kleanth
- Galina
- PsychoGR
- SylviaP
- elena16
- Μάρκος Βασίλης
- Γιώργος - Κόρινθος
- Mukumbura
- Νίνα
- alexrami
- Αριάνα123
- tasost
- The best
- Serotonin
- Βλα
- D.a.i.s.y
- louminis
- Bgpanos
- Fanimaid
- Alma Libre
- Viedo
- Revekka
- StavMed
- Χριστιαννα
- marianna04
- Ggpg
- stefan
- kristinbacktoschool
- gwgw_5
- Unseen skygge
- Ιωάννα2
- TommyMak
- ioannaion
- cynzp
- Rene2004
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- Wrong
- Aria34
- Άρτεμις Α.
- xristina11
- Eva
- tslef8
- Ryuzaki
- Earendil
- NightOwl
- civilian
- Vasilina93
- JoeDon
- uni77
- Thanos_D
- olga123
- PanosCh002
- edweimaste
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.