Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως δεν θα ήθελα το παιδί μου να υποφέρει για όλη του των ζωή.
Γνώμη μου.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Και δυστυχως οι γονεις υποφερουν περισσοτερο σε τετοιες περιπτωσεις.Αν ήσασταν μητέρα/πατέρας και ξέρατε ότι το παιδί σας θα βγει ανάπηρο, με προβλήματα κλπ, δεν θα προχωρούσατε σε έκτρωση?
Γνώμη μου.
papas
Διάσημο μέλος
Αν ήσασταν μητέρα/πατέρας και ξέρατε ότι το παιδί σας θα βγει ανάπηρο, με προβλήματα κλπ, δεν θα προχωρούσατε σε έκτρωση?
Γνώμη μου.
Εδώ παίζουν πολλοί παράγοντες για την έκτρωση. Μην τα απλοποιείτε όλα.
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσον αφορα την εκτρωση δεν ξερω αν κανεις θα επρεπε να αποφασισει ναι η οχι ποσο μαλλον αν εισαι ενας τριτος!! απο την μια ναι οκ ενας ανθρωπος αποφευγει τον πονο και την πικρια που σιγουρα θα νιωσει λογω των αρνητικων σχολιων και τον ρατσισμο του κοσμου απεναντι στο διαφορετικο....Πως ομως αφηνοντας την ζωη χωρις καν να την δοκιμασει?
Λιγο περιεργο αυτο.Απο την αλλη και αν ζωντας δεν αντεχει την ιδια του την ζωη αν στην πορεια καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι κατι διαφορετικο και μη φυσιολογικο ?καταθλιπτικο και αυτο......Μπορει ομως και να αποδειχτει ενας ψυχικα δυνατος ανθρωπος και να επιτυχει με οτι ασχοληθει να βοηθησει την ανθρωποτητα.....Σιγουρα το αν θα επρεπε να γινει η οχι εκτρωση θα μπορει να ειπωθει με βεβαιοτητα στο τελος της ζωης του και οχι τωρα ......
papas
Διάσημο μέλος
Πρωτα απολα οντως καλη τυχη στους γονεις και πολυ καλη τους επιτυχια !!!!
Οσον αφορα την εκτρωση δεν ξερω αν κανεις θα επρεπε να αποφασισει ναι η οχι ποσο μαλλον αν εισαι ενας τριτος!! απο την μια ναι οκ ενας ανθρωπος αποφευγει τον πονο και την πικρια που σιγουρα θα νιωσει λογω των αρνητικων σχολιων και τον ρατσισμο του κοσμου απεναντι στο διαφορετικο....Πως ομως αφηνοντας την ζωη χωρις καν να την δοκιμασει?
Λιγο περιεργο αυτο.Απο την αλλη και αν ζωντας δεν αντεχει την ιδια του την ζωη αν στην πορεια καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι κατι διαφορετικο και μη φυσιολογικο ?καταθλιπτικο και αυτο......Μπορει ομως και να αποδειχτει ενας ψυχικα δυνατος ανθρωπος και να επιτυχει με οτι ασχοληθει να βοηθησει την ανθρωποτητα.....Σιγουρα το αν θα επρεπε να γινει η οχι εκτρωση θα μπορει να ειπωθει με βεβαιοτητα στο τελος της ζωης του και οχι τωρα ......
You forgot something. Η ιατρική έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί ορισμένες φορές να κάνει και θαύματα.
Το άλλο θέμα που τίθεται εδώ είναι το κατά πόσο ο γονέας διαθέτει τα οικονομικά μέσα για να πλησιάσει στις σύγχρονες τεχνικές της ιατρικής, aka σύγχρονες κολυμβήθρες του Σιλωάμ.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ παίζουν πολλοί παράγοντες για την έκτρωση. Μην τα απλοποιείτε όλα.
Τι απλοποιήσαμε?
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Τι απλοποιήσαμε?
Mε την μία έκτρωση. Δεν κάτσαμε να αναλύσουμε πλήρως την έννοια της έκτρωσης και των επιπτώσεών της στους γονείς του εμβρύου. Επίσης, δεν κάτσαμε να σκεφτούμε αν αξίζει να κάνουμε έκτρωση, γιατί έκτρωση γίνεται συνήθως σε περιπτώσεις που κινδυνεύει ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.Αν ήσασταν μητέρα/πατέρας και ξέρατε ότι το παιδί σας θα βγει ανάπηρο, με προβλήματα κλπ, δεν θα προχωρούσατε σε έκτρωση?
Αν το παιδί μπορεί να σωθεί απ'την σύγχρονη ιατρική, γιατί να κάνουμε την έκτρωση; Για να νιώσουμε θλίψη που δεν προσπαθήσαμε να σώσουμε το παιδί που κουβαλάγαμε για κάτι μήνες ή επειδή δεν μπορούσαμε να αντικρίσουμε την πραγματικότητα;
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Mε την μία έκτρωση. Δεν κάτσαμε να αναλύσουμε πλήρως την έννοια της έκτρωσης και των επιπτώσεών της στους γονείς του εμβρύου. Επίσης, δεν κάτσαμε να σκεφτούμε αν αξίζει να κάνουμε έκτρωση, γιατί έκτρωση γίνεται συνήθως σε περιπτώσεις που κινδυνεύει ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.
Αν το παιδί μπορεί να σωθεί απ'την σύγχρονη ιατρική, γιατί να κάνουμε την έκτρωση; Για να νιώσουμε θλίψη που δεν προσπαθήσαμε να σώσουμε το παιδί που κουβαλάγαμε για κάτι μήνες ή επειδή δεν μπορούσαμε να αντικρίσουμε την πραγματικότητα;
Δεν είμαι υπέρ της έκτρωσης σε όλες τις περιπτώσεις. Αν μπορεί να γίνει καλά το παιδί εννοείται πως όχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.