νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Και βαρεθηκα να περιμενω την Πεμπτη για να δω την μεγαλη ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ να παιζει!Τι να κανουμε?Ας συμβιβαστουμε με Μπαρτσελονα-Ρεαλ την Τεταρτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
πολύ ωραίο κομμάτι! παλένια απλά μπόου!
χαχαχαχαχαχ! και νομιζα ημουν ο μόνος!βαρέθηκα να λαμβάνω 1000 ε-μαιλ την ημέρα από το ischool
προχωράω παρακάτωΒαρεθηκα να περιμενω τις βασεις των σχολων.
Και βαρεθηκα να περιμενω την Πεμπτη για να δω την μεγαλη ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ να παιζει!Τι να κανουμε?Ας συμβιβαστουμε με Μπαρτσελονα-Ρεαλ την Τεταρτη.
Κι εγώ επίσης!Βαρέθηκα τις διακοπές..!
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Βαρέθηκα να σκέφτομαι αρνητικά!
Απλά μη σκέφτεσαι αρνητικά Θετική σκέψη! ούτως ή άλλως ολα καλά πάνε!
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
και να διαβαζω ή τουλάχιστον να σκέφτομαι ότι πρέπει να διαβασω και τελικα να μη διαβαζω επειδη βαριέμαι!
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
βαρέθηκα τα ψώνια...
βαρέθηκα τους ξερόλες...
βαρέθηκα τον εαυτό μου που είναι αδύναμος και πάντα συγχωρεί αντί να αγριέψει...
βαρέθηκα το διάβασμα...
βαρέθηκα όλοι να περιμένουν πολλά από μένα...
βαρέθηκα να ζορίζομαι να τους κάνω όλους ευτυχισμένους...
βαρέθηκα να μην μπορώ να το πετύχω το πιο πάνω ...
βαρέθηκα πια να λύνω ασκήσεις φυσική δεν την αντέχω άλλο!!!
βαριέμαι και την έκθεση...
βαρέθηκα να είμαι απαισιόδοξη
βαρέθηκα να μου το λένε....έτσι είναι η φύση μου... δεν πετάω στα σύννεφα αμαν πια!
βαριέμαι να γράψω άλλα...
αλλά δεν βαριέμαι να πω πως αυτό το τόπικ μου αρέσει πολύ., μπράβο στο παιδί που το σκέφτηκε και δεν βαριόταν να το κάνει xD
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Βαρέθηκα τους προδότες...
βαρέθηκα τα ψώνια...
βαρέθηκα τους ξερόλες...
βαρέθηκα τον εαυτό μου που είναι αδύναμος και πάντα συγχωρεί αντί να αγριέψει...
βαρέθηκα το διάβασμα...
βαρέθηκα όλοι να περιμένουν πολλά από μένα...
βαρέθηκα να ζορίζομαι να τους κάνω όλους ευτυχισμένους...
βαρέθηκα να μην μπορώ να το πετύχω το πιο πάνω ...
βαρέθηκα πια να λύνω ασκήσεις φυσική δεν την αντέχω άλλο!!!
βαριέμαι και την έκθεση...
βαρέθηκα να είμαι απαισιόδοξη
βαρέθηκα να μου το λένε....έτσι είναι η φύση μου... δεν πετάω στα σύννεφα αμαν πια!
βαριέμαι να γράψω άλλα...
αλλά δεν βαριέμαι να πω πως αυτό το τόπικ μου αρέσει πολύ., μπράβο στο παιδί που το σκέφτηκε και δεν βαριόταν να το κάνει xD
μοιάζουμε σε όλα εκτος απο αυτό με τη φυσική και την έκθεση!
....και όχι δε βαριόμουν για να το φτιάξω!
Βαριέμαι να πρέπει να πάει 11 για να βγω καθε μερα
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι πιο πολύ της Βιολογίας-Χημείας...μοιάζουμε σε όλα εκτος απο αυτό με τη φυσική και την έκθεση!
....και όχι δε βαριόμουν για να το φτιάξω!
Βαριέμαι να πρέπει να πάει 11 για να βγω καθε μερα
Βαριέμαι να βλέπω ξανα και ξανα κάθε καλοκαίρι τις διαφημίσεις για τις σχολικες τσαντες "Paxos"
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ είμαι πιο πολύ της Βιολογίας-Χημείας...
Βαριέμαι να βλέπω ξανα και ξανα κάθε καλοκαίρι τις διαφημίσεις για τις σχολικες τσαντες "Paxos"
κι εγώ(αλλα είμαι ακομα Β γυμνασιου)
εγω εχω να ανοιξω τηλεοραση ισα με 2 εβδ
Βαριέμαι που βαριέται η πες-μου-και-το-ονομα-σου να βλέπει ξανα και ξανα κάθε καλοκαίρι τις διαφημίσεις για τις σχολικες τσαντες "Paxos"
moxa15
Διάσημο μέλος
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Gewrgia93
Νεοφερμένος
moxa15
Διάσημο μέλος
Βαρέθηκα να περιμένω θέλω να έρθει η επόμενη Δευτέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ισχυει
takis777
Νεοφερμένος
moxa15
Διάσημο μέλος
χεχε γαματο κομματακι,το ειχα ξεχασει
εντος:βαριεμαι να απαντησω στα threads....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.