Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
Βαρέθηκα να λαμβάνω e-mails για αυτό το βαρεμένο topic.
θεος φιλε απλα respect,μακραν η καλυτερη απαντηση στο topic
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Βαρέθηκα να περιμένω να αρχίσουν τα σχολεία, τα οποία θα βαρεθώ μετά από λίγο καιρό
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
βαρεθηκα να βαριεμαι να δω ταινιες
βαρεθηκα να παιζω pro στο pc
βαρεθηκα να περιμενω να βγουν οι βασεις
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαρεθηκα να ακουω συνεχεια "τι αναγκη εχεις εσυ"
Βαρεθηκα ολους αυτους που το παιζουν εξυπνοι
Βαρεθηκα τα προγνωστικα των βασεων
Βαρεθηκα να βαριεμαι γενικα
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
-σεβάσου το έργο του οδηγού και γίνε φίλος μαζί του (μήπως να του ζητήσω και το τηλέφωνο του να πάμε για καμιά μπιρίτσα ; )
-το λεωφορείο μας πάει παντού (σίγουρα , κάθε μια ώρα έχει λεωφορείο για το χωριό μου και αυτό μέχρι τις 10:45)
-χρησιμοποιώ το λεωφορείο γιατί έτσι μ' αρέσει ( τρομερή επιχειρηματολογία )
-χρησιμοποιώ το λεωφορείο, για καλύτερη ποιότητα ζωής ( Σίγουρα οι κλανιές και η ιδρωτίλα του κάθε μαλάκα που μπαίνει εκεί μέσα καλυτερεύει την ποιότητα της ζωής μου)
moxa15
Διάσημο μέλος
selc
Δραστήριο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
palio_melos
Διάσημο μέλος
Βαρεθηκα την στενομυαλια που υπαρχει
Βαρεθηκα το "24" (αλλα θα το τελειωσω!)
Βαρεθηκα να βλεπω πολλους να χρησιμοποιουν την κριση ως κυριο λογο για το οποιοδηποτε πραγμα που θελουν να αποφυγουν ενω μπορεις να καταλαβεις πως δε φταει αυτη
Βαρεθηκα να σκεφτομαι οτι τωρα βαριεμαι και δεν τι κανω ή βαριεμαι που δεν κανω κατι πρωτοτυπο ενω ξερω πως απο Σεπτεμβρη θα παρακαλαω να ξυνομαι (ισως.. δεν ξερω πως θα αντιμετωπισω το θεμα σχολη..)
Αυτα.. και αλλα..
moxa15
Διάσημο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
και εμένα?
με πληγωνεις
εχεις δικιο,αντε εσενα σε θελω ,rephrase λοιπον,
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ(εκτος απο την Κατερινα cause damn she's hot
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
εχεις δικιο,αντε εσενα σε θελω ,rephrase λοιπον,
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ(εκτος απο την Κατερινα cause damn she's hot
Αμάν ρε Άλεξ κάθε φορά εγώ θα στο θυμίζω!
moxa15
Διάσημο μέλος
Αμάν ρε Άλεξ κάθε φορά εγώ θα στο θυμίζω!
οχι,οχι εδω εχεις αδικο οτι με συμφερει παντα το θυμαμαι
καταρχάς είμαστε πάρα πολύ μικροί γ να λέμε βαρέθηκα.. και 2ον
βαρέθηκα να περνάω την ίδια κατάσταση..μ τ ίδιο αποτέλεσμα...
ακυρο αλλα οταν διαβασα το post σου αυτο μου ηρθε στο μυαλο(ατακα απο τοιχο...)
«Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.»
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
βαρέθηκα τον Ο.Α.Σ.Θ με τα ηλίθια συνθήματα του
-σεβάσου το έργο του οδηγού και γίνε φίλος μαζί του (μήπως να του ζητήσω και το τηλέφωνο του να πάμε για καμιά μπιρίτσα ; )
-το λεωφορείο μας πάει παντού (σίγουρα , κάθε μια ώρα έχει λεωφορείο για το χωριό μου και αυτό μέχρι τις 10:45)
-χρησιμοποιώ το λεωφορείο γιατί έτσι μ' αρέσει ( τρομερή επιχειρηματολογία )
-χρησιμοποιώ το λεωφορείο, για καλύτερη ποιότητα ζωής ( Σίγουρα οι κλανιές και η ιδρωτίλα του κάθε μαλάκα που μπαίνει εκεί μέσα καλυτερεύει την ποιότητα της ζωής μου)
χαχαχαχαχα
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
βαρέθηκα τους αυστηρούς γονείς >.<
βαρέθηκα την ίδια ρουτίνα κάθε μέρα
ουφ...τα 'πα ^_^
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.