blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evg_steven
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Βαρέθηκα να ακούω τα «Σ᾿ αγαπώ! Είσαι η ζωή μου» από την πρώτη κιόλας ημέρα.
ε κλείσε την τηλεόραση ρε φίλε..
Loreley
Περιβόητο μέλος
ε κλείσε την τηλεόραση ρε φίλε..
δεν τα ακούς μόνο στην τηλεόραση..
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
δεν τα ακούς μόνο στην τηλεόραση..
Απο την πρώτη μέρα που γνωρίζεσε με κάποιον μου φαίνετε λιγο περίεργο αλλα ναι γιατι οχι μπορεί να γίνετε και αυτό.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Απο την πρώτη μέρα που γνωρίζεσε με κάποιον μου φαίνετε λιγο περίεργο αλλα ναι γιατι οχι μπορεί να γίνετε και αυτό.
Εγώ εννοώ τα παιδιά που κάνουν "σχέση" και ξεκινάνε τα σαγαπώ απο την πρώτη μέρα.Δεν γνωρίζονται απλώς Πίστεψε με εγώ έχω μπουχτίσει να τα ακούω. Μάλλον το ίδιο εννοεί και ο SpraklingGrey.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
δεν ξέρω
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
βαρεθηκα το σχολειο
βαριεμαι να ξυπναω καθε μερα απο τις 7 παρα.
χαχαχα
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Από πότε η προσωπική γνώμη βαθμολογείται αρνητικά;
gregory nub
Διάσημο μέλος
Βαρέθηκα το να μη μπορώ να καταγράψω στις σχολικές εκθέσεις αυτά που πραγματικά πιστεύω και να περιορίζομαι στα «έτοιμα» επιχειρήματα, αν θέλω καλό βαθμό.
Από πότε η προσωπική γνώμη βαθμολογείται αρνητικά;
Όντως, μπορεί να παίρνω καλύτερους βαθμούς στο λύκειο παρά στο γυμνάσιο (στις εκθέσεις πάντα), αλλά νιώθω πως το μόνο που κάνω εγώ είναι να γράφω τα επιχειρήματα ενός φυλλαδίου και η μόνη μου επιλογή είναι το πως θα τα γράψω. Στο γυμνάσιο πήγαινα κι έγραφα ό,τι μου κατέβαινε
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
βαρεθηκα να κανω υπομονη
βαρεθηκα τη ρουτινα της καθημερινοτητας
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα.
Βαρέθηκα να ακούω τους πάντες να μιλάνε πως πρέπει να αλλάξει ο κόσμος. Αλλάξτε οι ίδιοι πρώτα.
Βαρέθηκα να έχουμε κάθε μέρα αρχαία και να μας βάζει συνέχεια ασκήσεις.
Βαρέθηκα να ξυπνάω κάθε μέρα πρωί πρωί.
Βαρέθηκα τα ψέματα.
Βαρέθηκα να μιλάνε όλο για κρίση, μνημόνιο, μέτρα.
Βαρέθηκα να βλέπω όλο και πιο πολλές φωτό χωρίς ρούχα στο φβ.
Βαρέθηκα να βλέπω άκυρους να ζητάνε ψωρολάικ στο τσατ.
Βαρέθηκα τις ψωνισμένες του σχολείου μου.
Βαρέθηκα όλοι να περιμένουν πράγματα από μένα.
Βαρέθηκα να περιμένω για το Πάσχα.
Βαρέθηκα να μιλάνε πίσω από την πλάτη μου.
Βαρέθηκα να βλέπω την ξινισμένη φάτσα της διευθύντριας στην προσευχή.
Βαρέθηκα τα τεστ σε κάθε μάθημα στα Θρησκευτικά.
Αυτά προς το παρόν.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
1)Βαρεθηκα τις λεξεις : μνημονιο, τροικα,ΔΝΤ και ολα τα συναφη
2)βαρεθηκα την ηχορυπανση:
α) να ακουω τα αδερφια μου να κλαινε και να ουρλιαζουν χωρις λογο(στο πρωτο εμοιασαν την αδερφη τους )
β)τα παιδικα που βλεπουν τα μικρα και βαζουν την ενταση στο τερμα
γ)οι συμμαθητες απο το τμημα μου ουρλιαζουν χειροτερα απο τα μικρα:μαθημα ειναι ρε παιδια, δε λεω να ειστε παναγιτσες αλλα τουλαχιστον σεβαστητε αυτο τον ανθρωπακο που στην τελικη εσεις τον πληρονετε
3)βαρεθηκα λιγο το σχολειο , η φετινη χρονια ειναι αρκετα ανιαρη
4)Βαρεθηκα ορισμενους συμμαθητες μου να κρατανε την ιδια και απαραλαχτη σταση απεναντι σε αυτους που συμμετεχουν:ειστε φυτα και σας σνομπαρουμε
5)Βαρεθηκα να ειμαι κλεισμενη στο σπιτι λογο του καιρου
6)βαρεθηκα αυτους που βαριουνται δυχως λογο
7)Βαρεθηκα την τηλεοραση και ολες τις μπουρδες που προσφερει απλοχερα στο κοινο
Θα επανελθω που θα παει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.