simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ως κριτήριο αξιολόγησης του webometrics.info είναι η παρουσία των πανεπιστημίων στο internet που περιλαμβάνει αποτελέσματα ερευνών, επιστημονικές δημοσιεύσεις κα.
Μάλιστα το ΑΠΘ ανέβηκε 249 θέσεις από το 2011!
Από τα Ελληνικά ΑΕΙ ακολουθούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην 327η θέση, το ΕΚΠΑ στην 351η θέση, το ΕΜΠ που είναι 359ο, ενώ στην πέμπτη θέση για τα Ελληνικά ΑΕΙ είναι το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Από τα ΤΕΙ αυτό της Κρήτης βρίσκεται στην υψηλότερη θέση με το ΤΕΙ Αθήνας να ακολουθει.
Πηγη: mycampus
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Εδώ οι βαθμολογίες των ελληνικών πανεπιστημίων.
https://www.webometrics.info/rank_by_country.asp?country=gr
Τώρα η εξήγηση του κάθε πεδίου
- Size: Total number of web pages (by Google), excluding the rich files (10%)
- Rich files: The sum of the following file types(by Google): pdf, doc+docx, ppt+ppts and ps+eps (10%)
- Scholar: The combination of the number of papers in Google Scholar for the period 2007-2011 with the number of papers (2003-2010) collected by the Scimago group (30%).
Και τώρα γελάμε: αχαααχααχαχαχαααχαχαχαχχαχααχχαχαχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί ασχολείστε ακόμα με αυτές; Στο μόνο που χρησιμεύουν είναι να πάρετε μια γενική ιδέα αλλά απέχουν έτη φωτός από το να είναι αντικειμενικές και σωστές.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Και στην Αθήνα το παίρνω με την λογική,μεγαλύτερες σχολές,περισσότερες κατευθύνσεις άρα και εναλλακτικές ανα τμήμα.
Ξέρω γω; Μπορεί να είμαι και λάθος.

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το θεωρώ τόσο πια κατώτερο αλλά δεν περίμενα τέτοια μεγάλη διαφορά. Συν το ότι στην κρήτη έχω ακούσει από πολλούς ότι ασχολούνται περισσότερο με την έρευνα από κάθε άλλο πανεπιστήμιο. [τώρα αν ισχύει,ντεν ξέρω.]
Και στην Αθήνα το παίρνω με την λογική,μεγαλύτερες σχολές,περισσότερες κατευθύνσεις άρα και εναλλακτικές ανα τμήμα.
Ξέρω γω; Μπορεί να είμαι και λάθος.![]()
Το ΑΠΘ ειναι μεγαλυτερο απο το ΕΚΠΑ (απο αποψη σχολων και φοιτητων)
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Λες και η ανέληξη του Α.Π.Θ. θα δώσει να φάνε στους φοιτητές του,θα κάνει το "e-learning" να ενημερώνεται με περισσότερο υλικό και θα κάνει τις γραμματείες πιο εξυπηρετικές!
Αλλά δεν πειράζει,δώσε λίστες στο λαό!Έτσι,σε δουλειά να βρισκόμαστε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.