Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
παιδια ωραια ειναι! αλλα δεν ξερω να τα γραφω!!!
Εσύ θα μας καταστρέψεις μαντάμ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Εσύ θα μας καταστρέψεις μαντάμ
Καλά είναι μωρέ τα τούρκικα.Ωραία γλωσσίτσα,και οι Τούρκοι ωραίοι άντρεςΚαι που λέγαν θα τα βάλουν στα σχολεία,να τα βάλουν και να βγάλουν τα γερμανικά που δε με αρέσουν
δεν με νοιαζει! Εγω θα μαθαινω ετσι κι αλλιως! sevi sevioroum!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Δηλαδή όλες τις τουρκοελληνικές.Κατα ντιπ τούρκικη δε ξέρω
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
εγώ το μόνο τούρκικο που ξέρω είναι το μπαχτσέ
Δηλαδή όλες τις τουρκοελληνικές.Κατα ντιπ τούρκικη δε ξέρω
Ne?
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τι ειν παλι καλε?
Alma Libre
Επιφανές μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
κοιταξε,ειμαι ασχετος με την γλωσσα αλλα θεωρω οτι αν κανεις λιγα μαθηματα και βλεπεις sila,starfish,asi etc θα εχεις εκπληκτικα αποτελεσματα.η εποχη προσφερεται για τουρκικα .ειδικα η τηλεοραση!
χαχαχα! Σωστος! Μετα δε θα χρειαζεται να διαβαζεις υποτιτλους!
bartender57
Νεοφερμένος
κοιταξε,ειμαι ασχετος με την γλωσσα αλλα θεωρω οτι αν κανεις λιγα μαθηματα και βλεπεις sila,starfish,asi etc θα εχεις εκπληκτικα αποτελεσματα.η εποχη προσφερεται για τουρκικα .ειδικα η τηλεοραση!
χαχα, ναι σωστα! τωρα π.χ. που ξαναβλεπω την asi στο μακεδονια ΤV καταλαβαινω ενα μεγαλο ποσοστο πλεον! οντως προσφερεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Κατα τ'άλλα, δεν θα είχα πρόβλημα να τα μάθω, ήδη ξέρω κάτι ψιλά (γεια, σ'αγαπω κτλ) απο τον πειρασμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρει κανείς κάποιο οικονομικό αλλά καλό φροντιστήριο για τούρκικα?
Πόλη ?
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόλη ?
Aθήνα. Είδα ένα Perugia (έχει και εκδόσεις-πήρα λεξικό και γραμματική τουρκική αλλά από φθηνότερο βιβλιοπωλείο από το δικό τους).
Τους έστειλα μήνυμα στο facebook για τιμές εκτός θερινών τμημάτων και με έγραψαν.
Αν δεν δω προκοπή θα ψάξω για ιδιαίτερο
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Aθήνα. Είδα ένα Perugia (έχει και εκδόσεις-πήρα λεξικό και γραμματική τουρκική αλλά από φθηνότερο βιβλιοπωλείο από το δικό τους).
Τους έστειλα μήνυμα στο facebook για τιμές εκτός θερινών τμημάτων και με έγραψαν.
Αν δεν δω προκοπή θα ψάξω για ιδιαίτερο
Εγώ τελειώνω σε ένα μήνα το επίπεδο Α2 αλλά εκτός Αθήνας...
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρει κανείς κάποιο οικονομικό αλλά καλό φροντιστήριο για τούρκικα?
Γραψου στο διδασκαλείο ξένων γλωσσών του ΕΚΠΑ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, παρά το μέγεθος του τμήματος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hecticism
- Sotiris.Y
- Billprs
- Maria_Xagorari
- qwertyuiop
- bill09876
- SoyN
- giannhs2001
- aggorf
- george777
- Νικολινα
- angies
- augustine
- constansn
- Nala
- Than003
- Startx0
- Praxis
- jimis2001
- ειδήμων
- athinoula
- Hased Babis
- argy
- alsatus
- sevmary
- !georgitsa!
- καραμανης μπιλ
- Paul33.gr
- SMK
- Gus Roger10
- Mukumbura
- T C
- St11
- Daydreamer
- Jocaste
- Αλκης Κ.
- Vold
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- athinouli
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.