kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως το λέει και ο τίτλος. Θέλω να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας καθώς βρίσκομαι σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο σχολές και δεν ξέρω ποια να επιλέξω.
Λοιπόν οι δύο σχολές είναι "Τουριστικών Επιχειρήσεων" και "Λογιστικής" (και τα δύο για Θεσσαλονίκη). Να τονίσω ότι είμαι θεωρητική κατεύθυνση. Αυτά που γνωρίζω είναι τα εξής:
- Τουριστικών Επιχειρήσεων
- Λογιστική
Αυτά ήθελα να ρωτήσω. Αν μπορεί κάποιος/κάποια ας μου πει τη γνώμη του καθώς πλησιάζει όλο και περισσότερο ο καιρός για την επιλογή της σχολής και έχω αγχωθεί πάρα πολύ (το μέλλον μου κρίνεται άλλωστε).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δυστυχώς και την καλύτερη σχολή να τελειώσεις σήμερα το ποιο πιθανό ότι θα είσαι άνεργος αργά η γρήγορα. Δεν είναι ότι κλείνουν δηλαδή μόνο τα τουριστικά γράφεια αλλά γενικά βλέπεις τη μία επιχείρηση, ότι και αν είναι αυτή, είτε μεγάλη είτε μικρή, να κλείνει τη μία μετά την άλλη.
αυτο δυστυχως ειναι αληθεια.
19DiMiTriS94
Νεοφερμένος
Εγώ όμως θέλω παράλληλα με το αν επιλέξω αυτή τη σχολή να πηγαίνω σε κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ για μαγειρική, καθώς μου λένε γνωστοί μου οτι (τουλάχιστον τώρα) έχει πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές.
και εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι!!!σκεφτομαι και διοικηση αλλα μου αρεσει παρα πολυ η μαγειρικη οποτε μαλλον σκεφτομαι να δηλωσω τουριστικων και να πηγαινω παραλληλα σε ενα ΙΕΚ!!
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
19DiMiTriS94
Νεοφερμένος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε να μπούμε με το καλό!!!
19DiMiTriS94
Νεοφερμένος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μετά χαλαράαααα...
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα; Γιατί και εγώ για 21 ήξερα αλλά τελικά λέγανε ότι επειδή είναι Κων/νου & Ελένης (και είναι και γιορτή μου τη γκαντεμιά) θα ξεκινήσουν ή 18 ή 23!
άντζυ
Δραστήριο μέλος
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.