Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Είχα μια υπόνοια ότι ίσως τα εργαστήρια να μην στελεχόνονται απαραίτητα από αποφοίτους των ΙΕ αλλά δεν την εξέφερα επειδή δεν ήμουν σίγουρος. Πολύ πιθανόν να ξέρεις καλύτερα μιας και βλέπεις τα πράγματα εκ των έσω.Απαραίτητος είναι ο υπάλληλος κ όχι ο σπουδαγμένος τεχνολόγος ΙΕ, από τη στιγμή που το επάγγελμα δεν είναι ρυθμιζόμενο. Ο υπάλληλος αυτός μπορείς να είναι βιολόγος, (βιο)χημικος, ακόμα κ νοσηλευτής. Φυσικά δε λείπουν τα άτομα από ΙΕΚ & ΕΠΑΛ.
Βέβαια αντίστοιχα κ ο τεχνολόγος ΙΕ δεν είναι περιορισμένος στα μικροβιολογικά, γι' αυτό και ταιριάζει καλύτερα ( (κατ' εμέ) ο τίτλος τεχνολόγος βιοϊατρικών εργαστηρίων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna.anna
Νεοφερμένος
Nick890
Επιφανές μέλος
Μου εχουν πει οτι δεν αξηζουν τα ιατρικα εργαστηρια γιατι ειναι ΤΕΙ και οχι ΑΕΙ, και δεν τα υπολογιζουν πολυ , ειναι αληθεια αυτο;
Λαθος, π.χ εγω εχω ενδιαφερθεί για Οδοντικη Τεχνολογια(αλλα στοχευω για οδοντιατρικη), τα ατομα που περνανε σε αυτο το τμημα (Οδοντικη Τεχνολογια) φτιαχνουν τα υλικα για τους Οδοντιατρους(π.χ σιδερακια, αναισθητικά ).Χωρις αυτους οι οδοντιατροι δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Ετσι ειναι και για τα ατομα που περνανε σε Ιατρικα εργαστηρια
fockos
Επιφανές μέλος
ναι αλλά στην ακτινολογια θα είσαι όλη μέρα μέσα στις ακτινοβολίες και δεν είναι τόσο καλό για την υγεία σου. Παρόλα τα μέσα προστασίας που υπάρχουν υπάρχουν κίνδυνοι.Με τα ίδια μόρια νομίζω μπαίνεις ακτινολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας και εχει θεωρώ καλύτερε προοπτικές απο τα εργαστήρια
Μου εχουν πει οτι δεν αξηζουν τα ιατρικα εργαστηρια γιατι ειναι ΤΕΙ και οχι ΑΕΙ, και δεν τα υπολογιζουν πολυ , ειναι αληθεια αυτο;
Όπως ακριβώς συμπεριφέρονται σε έναν απόφοιτο βιολογικού έτσι θα συμπεριφερθούν και σε ένα απόφοιτο του τει εργαστηρίων η μόνη διαφορά στο δημόσιο είναι ότι στο βιολογικό μπορείς να εξελιχθείς και να γίνεις διευθυντής.
Επίσης το αντίθετο συμβαίνει προτιμούν να διορίζουν απόφοιτους τει γιατι τους είναι πιο φτηνοί οικονομικά. αν είσαι καλή στην δουλειά σου δεν έχεις να φοβάσαι τπτ.
Απλά οι εποχές έχουν αλλάξει δραματικά σε σύγκριση πριν μερικά χρόνια, πλέον μας νοιάζει να βρούμε όσο αφορά την Ελλάδα μια δουλειά και όχι η εξέλιξη.
anna.anna
Νεοφερμένος
Johnman97
Εκκολαπτόμενο μέλος
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Johnman97:;4347851. Αν και δε νομιζω να συνδυαζονται ιδιατερα περισσοτερο
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Όταν μιλάμε για το πεδίο της έρευνας, πληροφορικαριος με βασικες γνώσεις βιολογιας + lab skills αξίζει χρυσό.
Johnman97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Όταν μιλάμε για το πεδίο της έρευνας, πληροφορικαριος με βασικες γνώσεις βιολογιας + lab skills αξίζει χρυσό.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Απλα αναρωτιεμαι αν θα ηταν καλυτερο να κανω καποιο μεταπτυχιακο σε βιοπληροφορικη ή να κυνηγησω δευτερο πτυχιο. Απλα ειδα τα μαθηματα και μου φανηκαν παρα πολυ ωραια !!!
Johnman97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
LadyPhantom
Νεοφερμένος
Stavroulaa
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.