pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
M.A
Νεοφερμένος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει σαφώς μεγάλη ζήτηση στον κλάδο αυτό...πολλοί από εμάς π.χ. (μηχανολόγοι μηχανικοί) απασχολούμαστε στον ποιοτικό έλεγχο συγκολλήσεων/χυτών κ.λπ. και χρησιμοποιούμε τέτοιες μεθόδους αφού πιστοποιηθούμε πρώτα στην εκάστοτε μέθοδο!Σκεφτείτε πόσα άλλα είδη "ελέγχων" υπάρχουν πέραν του βιομηχανικού και πόσες διαφορετικές ειδικότητες απασχολούνται έτσι...
Οι απόφοιτοι αυτής της σχολής υποθέτω ότι έχουν μεγαλύτερο υπόβαθρο από εμάς τους κοινούς μηχανικούς σε θέματα ραδιολογίας και ακτινολογίας κι έτσι θα τους είναι πανεύκολο να πιστοποιηθούν κατά EN ή ASNT και να βγάλουν καλό μεροκάματο διεξάγοντας τις μεθόδους αυτές όπου χρειάζεται...
Σχετικά με τη σχολή,είναι ένα ακόμη κλασικό παράδειγμα εξειδικευμένου τμήματος Τ.Ε.Ι.!Όποιος διαλέγει τέτοια τμήματα πρέπει να είναι 100% σίγουρος για το τι θέλει να κάνει στη συνέχεια καθ'ότι ναι μεν γίνεται expert σε ένα συγκεκριμένο τομέα (και κατ'επέκταση περιζήτητος σε αυτόν) αλλά περιορίζεται στο αντικείμενο αυτό και μόνο!Μαθηματικά και Φυσική (κυρίως) είναι δεδομένο ότι έχει,όποιος δε την παλεύει με αυτά θα έχει μεγάλο πρόβλημα και σαν φοιτητής και σαν μετέπειτα επαγγελματίας!
Δεν ξέρω τι επαγγελματικά δικαιώματα έχουν στην Ελλάδα...αλλά και να ήξερα,δε θα έμπαινα καν στον κόπο να τα περιγράψω καθ'ότι όσοι τελειώνουν τέτοιες σχολές επιβάλλεται να φύγουν στο Εξωτερικό!
Και γενικότερα οι απόφοιτοι θετικών επιστημών χαραμίζονται στην Ελλάδα...
M.A
Νεοφερμένος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Αν δηλαδή σου πω "είναι δύσκολη" δεν θα την επιλέξεις τη σχολή;Μ'αυτά τα κριτήρια θα επιλέξεις τη μετέπειτα πορεία σου;
M.A
Νεοφερμένος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Marchos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Λογικά εκείνη την περίοδο θα την αποσπούν σε κάποια γραφειοκρατική εργασία.Παιδια οποιος γνωριζει ας μου πει. Οι εγκυμονουσες ακτινολογοι εργαζονται; υπαρχει προβλημα για το εμβρυο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια οποιος γνωριζει ας μου πει. Οι εγκυμονουσες ακτινολογοι εργαζονται; υπαρχει προβλημα για το εμβρυο;
κοιταξε να δεις σαν ιατρος η γνωμη μου μετραει πολυ παραπανω απο το να στο πει καποιος που δε ξερει.υπαρχουν δοσεις μετρουμενες σε grays που αν ξεπεραστει υπαρχει κινδυνος μεχρι και για αυτοματη αποβολη εμβρυου.ανοιξε το google και βρες το.δεν πρεπει επουδενει να ξεπεραστει το οριο αυτο.φανταζομαι θα στο χουν πει και θε ξερεις.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιταξε να δεις σαν ιατρος η γνωμη μου μετραει πολυ παραπανω απο το να στο πει καποιος που δε ξερει.υπαρχουν δοσεις μετρουμενες σε grays που αν ξεπεραστει υπαρχει κινδυνος μεχρι και για αυτοματη αποβολη εμβρυου.ανοιξε το google και βρες το.δεν πρεπει επουδενει να ξεπεραστει το οριο αυτο.φανταζομαι θα στο χουν πει και θε ξερεις.
Δε θα την πανε στο Τσερνομπιλ, με ακτινογραφιες θα ασχολειται
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε θα την πανε στο Τσερνομπιλ, με ακτινογραφιες θα ασχολειται
εγω φιλε μου δεν ξερω που θα την πανε η ουσια ιεναι ναι κατσει να δει τις δοσεις.υπερηχους κτλπ.
dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γνωριζω πως οι εγκυμονουσες δεν επιτρεπεται να κανουν ακτινογραφιες και γι αυτο ρωταω τι συμβαινει με τις επαγγελματιες ακτινολογους . Εαν υπαρχει προβλημα τοτε δεν θα επιλεξω τη σχολη , οσο ενδιαφερουσα κι αν φαινεται .
Nick890
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.