gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
εσυ μηπως θελεις το προπτυχιακο του τμηματος ψηφιακων συστηματων? https://www.ds.unipi.gr/undergraduate/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
το συγκεκριμενο ειναι μεταπτυχιακο και εχει 3 κατευθυνσεις https://msc.ds.unipi.gr/
εσυ μηπως θελεις το προπτυχιακο του τμηματος ψηφιακων συστηματων? https://www.ds.unipi.gr/undergraduate/
Ναι αυτό θέλω!!! Ευχαριστώ...Όποια πληροφορία από άτομα που σπουδάζουν εκεί θα μου φανεί χρήσιμη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ δεν ήθελες μαθηματικό?Τι ξέρετε για το τμήμα αυτό;;; Είναι καλό;;; Σπουδάζει κανείς από εδώ μέσα;;; Ποιο ακριβώς το αντικείμενο και ποιά η επαγγελματική αποκατάσταση;; :Ρ
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ δεν ήθελες μαθηματικό?
Μαθηματικό θέλω αλλά με 16.000 δεν ξέρω αν πιάνω Αθήνα και δεν ξέρω αν θα καταφέρω οικονομικά να αντέξω επαρχεία! Άρα ψάχνω και άλλες σχολές :Ρ
giorgos992
Νεοφερμένος
Μαθηματικό θέλω αλλά με 16.000 δεν ξέρω αν πιάνω Αθήνα και δεν ξέρω αν θα καταφέρω οικονομικά να αντέξω επαρχεία! Άρα ψάχνω και άλλες σχολές :Ρ
ψάξε για το ασφαλιστικής επιστήμης στο παπει, έχει πολλά μαθηματικά
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
ψάξε για το ασφαλιστικής επιστήμης στο παπει, έχει πολλά μαθηματικά
Μπορώ να δηλώσω 2ο-4ο πεδίο μόνο, όχι 5ο στο οποίο βρίσκεται το τμήμα Ασφαλιστικής Επιστήμης
Κανείς ρε παιδιά;;;
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
boss.
Δραστήριο μέλος
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προφανώς όχι! Γιατί δεν μπαίνεις στην ιστοσελίδα της σχολής να διαβάσεις αναλυτικά;
Από την ιστοσελίδα δεν έχω καταλάβει αν βγαίνεις ακριβώς Εκπαιδευτικός πληροφορικής ή προγραμματιστής...
oldschoool10
Νεοφερμένος
jordaninio
Νεοφερμένος
nikosSinCara
Νεοφερμένος
με λίγο ψάξιμο που έκανα στην ιστοσελίδα τους δε βρήκα και πολλά πράγματα ,,
αλλά αυτό που πρόσεξα στο πρόγραμμα σπουδών τους είναι ότι μοιάζει λίγο με των σχολών πληροφορικής,,,,,,,
όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει.,.,.,.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M.A
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ψχνω πληροφοριες για τις κατατακτηριες του τμηματος...αληθευει οτι δεχεται ατομα χωρις εξετασεις παρα μονο με τν βαθμο πτυχιου?
Νομίζω (αν δεν κάνω λάθος) ότι όλα τα Τμήματα του ΠαΠεί δέχονται ως κατατακτέους φοιτητές πτυχιούχους με βαθμό του βασικού πτυχίου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M.A
Νεοφερμένος
Νομίζω (αν δεν κάνω λάθος) ότι όλα τα Τμήματα του ΠαΠεί δέχονται ως κατατακτέους φοιτητές πτυχιούχους με βαθμό του βασικού πτυχίου.
Να σαι καλα..ευχαριστω πολυ!
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Είναι καλή η σχολή?
ποιες οι διαφορές της με μια σχολη πληροφορικής?
τα επαγγελματικά δικαιώματα σε τι διαφέρουν απο μια σχολή πληροφορικής?
θέλω πληροφορική ,αλλά δεν παίζει να πιάνω πληροφορική στην αθηνα ( ή εστω πειραία ) και μετά δεν ξέρω αν θα πρεπε να δηλώσω αυτή την σχολή ή να δηλώσω πληροφορική σε άλλες πολεις εκτος Αθηνών.
ο,τι άλλη πληροφορία,ευπρόσδεκτη
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως λέγεται ;
Μηχανικός ψηφιακών συστημάτων ;
Guest 875331
Επισκέπτης
Το site της σχολής δεν είναι και πολυ κατατοπιστικό...οπότε για μια ακόμα φορά απευθύνομαι εδώ..
Είναι καλή η σχολή?
ποιες οι διαφορές της με μια σχολη πληροφορικής?
τα επαγγελματικά δικαιώματα σε τι διαφέρουν απο μια σχολή πληροφορικής?
θέλω πληροφορική ,αλλά δεν παίζει να πιάνω πληροφορική στην αθηνα ( ή εστω πειραία ) και μετά δεν ξέρω αν θα πρεπε να δηλώσω αυτή την σχολή ή να δηλώσω πληροφορική σε άλλες πολεις εκτος Αθηνών.
ο,τι άλλη πληροφορία,ευπρόσδεκτη
Στο τρίτο έτος επιλέγεις μια από τις δύο κατευθύνσεις που έχει. Η μία έχει να κάνει με δίκτυα και η άλλη με την πληροφορική στην εκπαίδευση. Δεν είναι δηλαδή κανονική σχολή πληροφορικής καθώς καλύπτει καλά μόνο αυτούς τους τομείς.
Όσον αφορά το τμήμα ομολογώ ότι 3-4 παιδιά που ξέρω από εκεί είναι όλοι τους χασομερακηδες.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει, ο απόφοιτος αυτής της σχολής τι τίτλο έχει ;
Πως λέγεται ;
Μηχανικός ψηφιακών συστημάτων ;
Το προγράμματα σπουδών της σχολής ειναι παρόμοιο με τα τμήματα πληροφορικής μονο που κανουν κάποια πιο εξειδικευμένα μαθήματα πάνω στα ψηφιακά συστήματα , συστήματα ασφαλείας . Γενικώς ομως εχει περισσότερα μαθήματα απο τα τμήματα πληροφορικής , δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα μαθηματικα απο οτι η πληροφορικη του παπει και εχει περισσότερα δικαιωματα στον τομέα της εκπαίδευσης . Για μένα ειναι εξίσου καλη επιλογή με μια σχολη πληροφορικής και να μην σου πω και καλυτερη .
Τώρα μεσα σου θα λες εσυ που κολλας ; Απλα είχα ενα κολλητό που έγινε φετος και ειχε 15,023 και σκεφτόταν αν θα βάλει αυτη η κάποια πληροφορικη . Και για τον λόγο αυτο το ψάξαμε πολυ το θεμα !
Στο τρίτο έτος επιλέγεις μια από τις δύο κατευθύνσεις που έχει. Η μία έχει να κάνει με δίκτυα και η άλλη με την πληροφορική στην εκπαίδευση. Δεν είναι δηλαδή κανονική σχολή πληροφορικής καθώς καλύπτει καλά μόνο αυτούς τους τομείς.
Όσον αφορά το τμήμα ομολογώ ότι 3-4 παιδιά που ξέρω από εκεί είναι όλοι τους χασομερακηδες.
Γιατι εχει πολυ χαμηλή βαση και μπαίνουν παιδια που γενικώς δεν ποκυ ενδιαφέρονται . Ομως εγω βρήκα πρόσφατα μια αποφοίτηση του τμήματος που σπουδάζει με υποτροφία στην Γαλλία !
Guest 875331
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.