homo
Νεοφερμένος
ενδιαφέρομαι για το τμήμα Διδακτικής της τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων https://www.ted.unipi.gr/
Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που να είναι/ήταν φοιτητής εκεί ή που γνωρίζει κάτι για τη σχολή.
Με ενδιαφέρουν κυρίως οι τηλεπικοινωνίες και τα δίκτυα και έχω να απαντήσω σε ένα μεγάλο δύλημα:
να δηλώσω το Διδακτικής της τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων ή το Πληροφορικής Ιονίου (Κέρκυρα) μιας και με τα 16,400 μορία που έχω τα "πιάνω" και τα 2.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joe_Dalton123
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Iraklis7
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΠΔΗ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Korina 71
Νεοφερμένος
Επίσης,αν θες κοίτα εδώ:-->https://www.ted.unipi.gr :no1:
Sentro
Νεοφερμένος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Τη σχολη τη δηλωσα και εγω (ψηφιακων μπλα μπλα) Kolina να σαι καλα γιατι ειχα μερικες αμφιβολιες στο αν θα ειναι πολυ καλη η σχολη!! Αν εχει καποιος καποια γνωμη για τη βαση της...please!
Η βάση του 2008 είναι 14959.:no1:
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Korina 71
Νεοφερμένος
Λογικα θα παει στα 15.000+ (+100-300)
+γω αυτό πιστεύω...όχι πολλά μόρια πάντως..λίγη ανοδος θα υπάρξει όμως!
Τελικά πέρασα εκεί!! Και όντως η άνοδος ήταν η προβλεπόμενη!!+133!!
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
να ρωτισω κατι ψηφιακων παπει ή δετ ασοε ???????Τελικά πέρασα εκεί!! Και όντως η άνοδος ήταν η προβλεπόμενη!!+133!!
επειγον
Korina 71
Νεοφερμένος
να ρωτισω κατι ψηφιακων παπει ή δετ ασοε ???????
επειγον
Δεν ξέρω τίποτα για τη συγκεκριμένη σχολή που λες...Δεν το χω ψάξει...Οπότε για μένα καλύτερα Πα.Πει παρά Δετ και Ασοεε...
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Korina 71
Νεοφερμένος
zodiac1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AL7
Νεοφερμένος
Η αλήθεια είναι ότι κοίταξα το site και είδα ότι στην ουσία είναι Πληροφορική (κάτι που μου αρέσει), φαίνεται εύκολη σχολή, και δίνει από ότι λένε εκπαιδευτική επάρκεια (είναι η μόνη καθηγητική σχολή Πληροφορικής), και απορώ που η βάση είναι τόσο χαμηλά!
Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα? Γιατί η Πληροφορική του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχει μεγαλύτερη βάση? Μήπως υπάρχει κάτι κρυμένο που μου ξεφεύγει?
Σημείωση: σκοπός μου είναι να ασχοληθώ με την εκπαίδευση, δηλαδή να μπω στο Δημόσιο (όσο και δύσκολο αν ακούγεται), διότι ο Θείος μου που δουλεύει σε εταιρεία πληροφορικής δουλεύει 9-21 κάθε μέρα και είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Η πληροφορική μου αρέσει αλλά δεν θέλω να αρρωστήσω κιόλας.
Τεσπα είναι καλή επιλογή τα Ψηφιακά Συστήματα σύμφωνα με αυτά που σας περιγράφω? Τι γνώμη έχετε?
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Y.Γ. αυτο πυ πρεπει να κανεις ειναι να δεις τα κατωχηρομενα εργασιακα δικαιωματα των αποφοιτων της σχολης και αν αυτα περιεχουν και τους καθηγητες (και σε ποια μαθηματα). ψαξε οδηγους σπουδων του τμηματος/ή και παρε τηλεφωνο τη γραμματεια(το τελευταιο ας ειναι το εσχατο πραγμα στο οποιο να καταφυγεις)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AL7
Νεοφερμένος
Y.Γ. αυτο πυ πρεπει να κανεις ειναι να δεις τα κατωχηρομενα εργασιακα δικαιωματα των αποφοιτων της σχολης και αν αυτα περιεχουν και τους καθηγητες (και σε ποια μαθηματα). ψαξε οδηγους σπουδων του τμηματος/ή και παρε τηλεφωνο τη γραμματεια(το τελευταιο ας ειναι το εσχατο πραγμα στο οποιο να καταφυγεις)
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ναι κοίταξα τις πληροφορίες αυτές και είδα ότι οι απόφοιτοι των Ψηφιακών Συτημάτων ανοίκουν στο ΠΕ Πληροφορικής και για το ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών στο ΠΕ19 Πληροφορικής. Επιπροσθέτως η σχολή το 2009 εντάχθει στις "καθηγητικές" σχολές, ενώ καμία άλλη σχολής Πληροφορικής δεν έχει ενταχθεί. Στο πρόγραμμα σπουδών συμπεριλαμβάνονται παιδαγωγικά μαθήματα (1 Κορμού και 4~5 επιλογής από ότι είδα) έναντι των άλλων σχολών Πληροφορικής που δεν συμπεριλαμβάνουν κανένα παιδαγωγικό μάθημα.
Επειδή η σχολή μου φαντάζει τέλεια σε σχέση με τις επιδιώξεις μου, φοβάμαι μήπως υπάρχει κάτι κρυμμένο που δεν μπορώ να βρώ!!
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.