sophi
Νεοφερμένος
Η sophi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
05-09-09
23:14
Πείτε την γνώμη σας για αυτό το τμήμα. Γνωρίζετε κανένα απόφοιτο? Με τι ασχολειται ο απόφοιτος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foula
Νεοφερμένος
Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα.
18-09-09
22:05
Κοπελιά, καλύτερα να ψάξεις στο ίντερνετ! Κι εγώ άνοιξα θέμα για το τει τεχνολογίας τροφίμων και απάντηση δεν πήρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foula
Νεοφερμένος
Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα.
18-10-09
16:35
Αχ, μου είπε σήμερα ένας καθηγητής ότι το συγκεκριμένο τμήμα παλαιότερα λεγόταν "ορυχείων" και επειδή δεν το δήλωνε κανένας, άλλαξαν το όνομά του! Αλλά η ύλη παρέμεινε η ίδια!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.
29-08-12
13:30
γνωριζει κανεις πληροφοριες για την σχολη? αν ειναι κανεις φοιτητης εκει να μου πει πως ειναι τα πραματα και τα λοιπα , γιατι εχω ενα φιλο που περσε εκει και θελει να ξερει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...