Lia 20
Νεοφερμένος
Η Lia 20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
09-12-21
17:16
Γεια σας θα ήθελα να μου πει κάποιος ποια σχολή είναι καλύτερη έχω περάσει ιστορία εθνολογία αλλά δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα . Εγώ περίμενα την σχολή πιο φιλολογική . Είναι προτιμότερο να διαλέξω πχ με 10% ελληνική φιλολογία ?
09-12-21
17:30
Ε. Ναι αν πιστεύεις ότι αυτό θα σου ταιριάζει καλύτερα. Το πρόγραμμα σπουδών δεν το είχες δει ;
Πάντως τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι τα ίδια
Πάντως τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι τα ίδια
Lia 20
Νεοφερμένος
Η Lia 20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
09-12-21
17:51
Μου αρέσει πιο πολύ η ιστορία αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα εθνολογικά
Ναι από ότι έχω ακούσει τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι ίδια . Αλλά στη φιλολογία μαθαίνουν πιο πολλά αρχαία ενώ εμαι αν θέλουμε διαλέγουμε κάποιο μάθημα αρχαίων
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι από ότι έχω ακούσει τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι ίδια . Αλλά στη φιλολογία μαθαίνουν πιο πολλά αρχαία ενώ εμαι αν θέλουμε διαλέγουμε κάποιο μάθημα αρχαίων
09-12-21
19:26
Ναι γιατί ο φιλόλογος δεν αναλαμβάνει ένα μάθημα. Συνήθως αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι-με βάση τις προτιμήσεις και τις ικανότητες τους-να ειδικεύονται σε ένα με δύο μαθήματα . Αν λοιπόν θες να ασχοληθείς πιο πολύ με αρχαία-λατινικα δεν θα πας στο ιστορικό . Κλασσική φιλολογία θεςΜου αρέσει πιο πολύ η ιστορία αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα εθνολογικά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...