statistikos
Δραστήριο μέλος
Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα.

04-01-10

11:30
o χραματοικονομικος μετα την αποφοιτηση του, ομως, θα εχει επαρκεις γνωσεις μαθηματικων και στατιστικης για να παει σε μεταπτυχιακο διαχειρισης κινδυνου?
-----------------------------------------
IT Development τραπεζικού οργανισμού.
τι ειναι αυτο?
-----------------------------------------
σε ποια σχολη εισαι miv?
Οι σχολές χρηματοοικονομικών κάνουν τα βασικά ανώτερα μαθηματικά και στατιστική. Δεν έχουν επαρκείς γνώσεις και γι'αυτό δεν γίνονται δεκτοί.
Καλά μαθηματικά και στατιστική διδάσκονται πέρα από τα αμιγή τμήματα, οι σχολές πολυτεχνείου και γενικότερα μηχανικών.
Ο Miv είναι στο τμήμα πληροφορικής ΟΠΑ.
Το IT Development ουσιαστικά φτιάχνει in-house software για τραπεζικές εφαρμογές.
Δηλαδή έρχομαι εγώ, και λέω θέλω να έχω ένα πρόγραμμα που να μου κάνει αυτό. Α, οκ λέει αυτός, θέλω 20 μέρες και το έχεις.
Το κακό πολλές φορές, είναι ότι επειδή αυτοί ξέρουν μόνο πληροφορική δεν καταλαβαίνουν τίποτα από αυτά που λες. Εδώ έρχεται αυτό το μάστερ και δένει αυτές τις δύο επιστήμες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.