KATARINA
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marion1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KATARINA
Νεοφερμένος
KATARINA
Νεοφερμένος
siliasiliasilia
Νεοφερμένος
αν θες τη δικη μου γνωμη ειναι ενα πολυ καλο τμημα με προοπτικες..ο συνδιασμος εκμαθησης ξενων γλωσσων και αποκτησης οικονομικων γνωσεων ειναι κατι πρωτοτυπο, πραγμα που το καταλαβαινεις ευκολα αν δεις οτι ειναι το μοναδικο τμημα σε ολη την ελλαδα..αν μπεις στ site του τμηματος και δεις τα μαθηματα θα καταλαβεις τι εννοω...Οταν εψαχνα σπιτι στην ηγουμενιτσα(η οποια παρεπιπτοντως ειναι πανεμορφη πολη) ειδα και ενα σπιτι π το νοικιαζε ενα ηλικιωμενο ξευγαρι..μου ειπαν οτι πριν εμενε μια αλλη κοπελα η οποια ξενοικιασε το σπιτι γτ την εστειλαν ισπανια μετα το πρωτο εξαμηνο....αν σου λεει κατι αυτο!!! εγω περναγα και αθηνα..και σε πολλα πανεπιστημια επισης...εβγαλα 4000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση του τμηματος και παρ'ολα αυτα επελεξα αυτο το συγκεκριμμενο ΤΕΙ..ειναι καθαρα δικη σου επιλογη το τι θα κανεις....αααα..επισης να σου πω οτι ειναι το μοναδικο τμημα που συνεργαζεται με πανεπιστημια της κινας και της ιαπωνιας...αν ακομα σου φαινεται "της πλακας" οπως λεει κ η κοπελα παραπανω διαλεξε και συ κανενα παιδαγωγικο ή καμια νομικη..οπως κανουν ολοι...
KATARINA
Νεοφερμένος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
ο συντελεστης των ειδικων ειναι επι 2?
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
ΕΦΑΡΜ.ΞΕΝ.ΓΛΩΣ.ΣΤΗ ΔΙΟΙΚ.& ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)Εχω ακούσει απο γνωστούς πως το ΤΕΙ Ηπειρου στην Ηγουμενιτσα ειναι πολυ καλο..! Κυριως τωρα που εχει αναβαθμιστει..! Θελω πολύ να περασω σε αυτην την σχολη,και θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι..! Μηπως ξερει κανεις με πόσο μπηκε ο τελευταιος εισακτέος.? ή έστω να μου πει καποιος που μπορω να ψαξω για σχετικες πληροφοριες..!? Θα με βοηθουσατε υπερβολικα αν μου δυνατε μια απαντηση..! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!
14456 (ο πρώτος), 10828 (ο τελευταίος) [2011]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τωρα το μερος ειναι κωμοπολη και οχι πολη ποσο μαλλον μεγαλουπολη.. Σινεμα και νοσοκομειο δεν υπαρχουν να φανταστειτε..(!)
Αν εχεις καλη παρεα και φραγκα παντου την παλευεις..!!Αλλα οκ δεν ειναι και η τοπ η επιλογη για ξεφρενες καταστασεις...
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.