Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα.
01-09-08
13:47
Το φτιαξα κυριως για να μαζευτουν οσοι απο εδω περασαμε.Αλλα οποιος θελει και ξερει κατι παραπανω ας πει και μια γνωμη για το τμημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos<91>
Νεοφερμένος
Ο panos<91> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
01-09-08
19:50
εγω μπηκα εκει κ ειμαι πολυ χαρουμενος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstantinos18
Νεοφερμένος
Ο Konstantinos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
08-09-08
16:36
Πρώτη μου επιλογή ήταν αυτή η σχολή και πέρασα...Ε,φαντάζεστε ότι πετάω από τη χαρά μου
Kwnstantina K.
Νεοφερμένος
Η Κωνσταντίνα - Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
23-08-10
01:48
Περναω μαλλον φετος κι εγω σε αυτη τη σχολη ... πως τη βλεπετε ειναι καλη αξιζει ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe
Δραστήριο μέλος
Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 692 μηνύματα.
18-06-12
18:47
Υπαρχει κανεις που μπορει να μου δωσει μερικες πληροφοριες ν σχετικα με αυτο το τμημα του ΠΑΠΕΙ, ειναι καλο? Απλα θελω να ξερω ωστε να χω εναλλακτικες αν δεν πιασω την ΑΣΟΕΕ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
18-07-13
00:59
Ξέρει κανείς τίποτα για το erasmus του παπει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα.
18-07-13
01:34
Απο Οκτωβρη Πα.Πει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...