ΓιάννηςΞάνθη
Νεοφερμένος
Ο ΓιάννηςΞάνθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
25-06-09
13:27
έχει κανένας πληροφορίες πάνω σε αυτήν εδω τη σχολή ? Ο,τι μπορεί να φανεί χρήσιμο ευπρόσδεκτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
25-06-09
13:28
Νομίζω ότι τελικά δεν θα λειτουργήσει το συγκεκριμένο τμήμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓιάννηςΞάνθη
Νεοφερμένος
Ο ΓιάννηςΞάνθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
25-06-09
13:44
Πραγματικά, για όσους σκέφτονται να δηλώσουν αυτή τη σχολή να ξέρουν ότι θα ανοίξει με τα υπάρχοντα δεδομένα το 2010 όπως μου είπαν από την γραμματεία της Χίου
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 318 μηνύματα.
28-07-23
10:22
Μετά από πόσα χρόνια, να πω ότι λειτουργεί η σχολή.
Οπότε όποιος πέρασε ή θέλει πληροφορίες εδώ είμαι.
Οπότε όποιος πέρασε ή θέλει πληροφορίες εδώ είμαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...