gmat
Νεοφερμένος
Σας ευχαριστω πολυ!!
Υ.Γ οποιος ειναι αποφοιτος ή φοιτητης του τμηματος ελπιζω να με διαφωτησει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδια! Θελω να σας ρωτησω ποσο δυσκολο ειναι το τμημα οικονομικης επιστημης του οπα. Τι μαθηματα κανουν και ποσο ενδιαφεροντα ειναι. Τι προοπτικες εχει το πτυχιο οικονομικης επιστημης στο εξωτερικο.
Σας ευχαριστω πολυ!!
ναι παιδια...!!ας απαντησει καποιος....!!!με ενδιαφερει και εμενα πολυ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum
Νεοφερμένος
statistikos
Δραστήριο μέλος
dexter08
Νεοφερμένος
γιατι ετσι οπως το θετεις, εμενα μ αρεσουν τα οικονομικα με την αυστηρη εννοια
statistikos
Δραστήριο μέλος
dexter08
Νεοφερμένος
Είπα εγώ ότι όποιος πάει σε άλλο τμήμα Οικονομικών Επιστημών είναι αποτυχημένος και δεν το ξέρω;
οχι ρε man, απλα ετσι οπως διαβασα το ποστ σου μου φανηκε πως κορυφη ειναι μονο το ΟΠΑ κ κανενα αλλο...
statistikos
Δραστήριο μέλος
οχι ρε man, απλα ετσι οπως διαβασα το ποστ σου μου φανηκε πως κορυφη ειναι μονο το ΟΠΑ κ κανενα αλλο...
Εντάξει, κορυφή είναι σε αυτό το κομμάτι το συγκεκριμένο τμήμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν φοιτήσεις αλλού δεν αποκομίζεις γνώσεις ούτε ότι είσαι αποτυχημένος!Ψυχραιμία...
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένος
statistikos
Δραστήριο μέλος
Και εγώ κάποτε ήμουν πορωμένος με το οπα μέχρι που είδα το πρόγραμμα σπουδών του πειραιά και στην οργάνωσηωκαι στο οικονομικών επιστημών,το οποίο είναι καλύτερο...Μπορεί το οπα να έχει όνομα αλλά στον πειραιά το επίπεδο σπουδών είναι καλύτερο.Έβγαλα 18010 και δεν ξέρω τι να επιλέξω...Μου έχουν μείνει 6 μέρες για να δώσω μηχανογραφικό και είμαι χαμένος
Επέτρεψε μου να διαφωνίσω, αλλά σεβαστή η γνώμη σου.
conundrum
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδια! Θελω να σας ρωτησω ποσο δυσκολο ειναι το τμημα οικονομικης επιστημης του οπα. Τι μαθηματα κανουν και ποσο ενδιαφεροντα ειναι. Τι προοπτικες εχει το πτυχιο οικονομικης επιστημης στο εξωτερικο.
Σας ευχαριστω πολυ!!
στο παραπανω ποστ μπορει να απαντησει καποιοσ?
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
https://www.econ.aueb.gr/ εδώ και η σελίδα του τμήματος για γενικές πληροφορίες περί μαθημάτων και προοπτικών που ψάχνετε.
statistikos
Δραστήριο μέλος
Donald
Νεοφερμένος
Καλύτερα στατιστικής ΟΠΑ και μετά μεταπτυχιακό στα οικονομικά για να τους φας όλουςΓια έναν που θέλει να σπουδάσει οικονομικά, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Μεγάλη και τάχιστη απορρόφηση στα μεταπτυχιακά, από τα οποία εξαρτάται μετά και η απορρόφηση στην αγορά εργασίας. Ένα τμήμα Οικονομικών Επιστημών, το οποίο χρήζει εμπιστοσύνης, θα πρέπει να είναι το περισσότερο δυνατό ποσοτικοποιημένο αλλιώς σπουδάζεις οικονομικά κουκουρούκου.
statistikos
Δραστήριο μέλος
Καλύτερα στατιστικής ΟΠΑ και μετά μεταπτυχιακό στα οικονομικά για να τους φας όλους
Φίλε αν τελειώσεις το στατιστικό ΟΠΑ και κάνεις απλό μάστερ στα οικονομικά, απλά χαραμίστηκες. Έχεις τέτοιες διεξόδους, που μόνο την οικονομική θεωρία δεν σκέφτεσαι. Αλλά για αυτούς που θέλουν να μάθουν οικονομικά και το αγαπάνε το αντικείμενο, δεν υπάρχει καλύτερο τμήμα.
Donald
Νεοφερμένος
conundrum
Νεοφερμένος
_kelly_
Νεοφερμένος
statistikos
Δραστήριο μέλος
λενε για μεγαλη ανοδο των βασεων στο 5ο,υπαρχει περιπτωση να ανεβει πανω απο 600 μορια το οικ.επιστημης?
Αν δεις την αύξηση των αριστούχων σε απόλυτους αριθμούς και όχι ποσοστά, σε θετική/τεχνολογική καταλαβαίνεις πως θα ανέβει λογικά. Το πόσο κανείς δεν το ξέρει. Προσωπικά, πιστεύω πως όλο το ΟΠΑ εκτός της Στατιστικής λόγω πεδίου, θα πάει άνω του 18.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sofia07
- Mara2004
- Mathitis_tou_15
- Eleni123-
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- Philologist
- Giii
- Eri0611
- Nikos05
- alsatus
- Scandal
- Marioskops
- diamag
- alextheo
- norbit
- Scorpop1
- aggelosst9
- tsiobieman
- leo41
- ag97
- Pharmacist01
- Georgekk
- eukleidhs1821
- cel123
- Alexecon1991
- paulkin94
- mechaniceng
- JohnGreek
- Jimmy20
- calliope
- johnsala
- don_vito
- SlimShady
- KingOfPop
- stefan
- ρενακι 13
- το κοριτσι του μαη
- Trolling Stones
- Ody24
- Viedo
- lnesb
- george777
- Stelios725
- MarcoReus
- eri548
- Dimitris2001
- rhodes13
- DiCafrio
- xxxtolis
- tasost
- βββ
- Polipolikalos
- Babar
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.