Flaky
Νεοφερμένος
κ ακομα :
1) Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε ΑΕΙ στην Ελλαδα ?
2) Πληροφορικη VS τεχνολογια ιατρικων οργανων (τει αθηνας) τι θα διαλεγατε ? ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 αλλα καταληγω στο 2ο ,
εσεις τι θα επιλεγατε ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
2) Σίγουρα η τεχνολογία ιατρικών οργάνων είναι κάτι πολύ λιγότερο συνηθισμένο απο την πληροφορική, πράγμα που για μένα θα το έκανε αρκετά ελκυστικό. Δεν ξέρω απο δουλειά τι μέλλον έχει βέβαια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flaky
Νεοφερμένος
εδω ειναι η σελιδα της σχολης https://www.teiath.gr/stef/tio/index.html
και επειδη ακομα το ψαχνω επαναδιατυπωνω την ερωτηση
Τι θα επιλεγατε εσεις με 15409 μορια 2ο κ 4ο
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι πολυ ωραια σχολη και με σιγουρη επαγγελματικη αποκατασταση....την ειχα ρωτησει τοτε και μου ειχε πει πως δεν την ξερουν πολλοι και ετσι δεν εχει ανεβει η βαση της ενω ι αποφοιτοι βρισκουν αμεσως δουλεια λογω ελλειψης εργαζομενων στο συγκεκριμενο επαγγελμα........δες για παραδειγμα που ακουμε καθε μερα στις ειδησεις οτι πολλα ιατρικα μηχανηματα μενουν στις αποθηκες γιατι δεν υπαρχουν ατομα να τα εκμεταλευτουν.......
φαντασου η φιλη μου ειχε βγαλει 17000 μορια και στο μηχανογραφικο δηλωσε μονο αυτη τη σχολη.............
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Και κάτι όντως ωραίο και χρήσιμο.
Scandal
Διαχειριστής
el_greco
Εκκολαπτόμενο μέλος
@Petros: υπάρχει κάποιο site με αυτά τα εκτενή pdf για κάθε σχολή;
Scandal
Διαχειριστής
Όχι, αλλά σύντομα αν πάνε όλα καλά θα έχουμε ένα τέτοιο section εδώ στο iSchool. :no1:offtopic:
@Petros: υπάρχει κάποιο site με αυτά τα εκτενή pdf για κάθε σχολή;
Μέχρι τότε, μπορείς να δεις όλες αυτές τις πληροφορίες στο Σπουδές 2008 (το οποίο είναι και η πηγή που τα βρίσκω). :iagree:
-petros
spirit
Νεοφερμένος
Καλή τύχη σε ό,τι διαλέξεις!
Flaky
Νεοφερμένος
Αυτη θα ειναι κατα 99% η πρωτη μου επιλογη
nasimoula
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sakoulias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasimoula
Νεοφερμένος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
konipeis
Νεοφερμένος
τελικά, σε ποιά σχολή δήλωσες???Την ιδια απορια εχω και εγω.τελειωσα το λυκειο και τωρα θα πρεπει να συμπληρωσω το μηχανογραφικο, ειμαι σε διλημμα,πληροφορικη ή ΤΙΟ!!δεν μου αρεσουν και πολυ τα μαθηματικα.μου ακουγεται ωραιο, "τεχνολογια ιατρικων οργανων" ,αλλα πως ειναι επαγγελματικα??ειδικα για μια κοπελα??επειδη η βαση του συγκεκριμενου ΤΕΙ ειναι τοσο χαμηλη με προβληματιζει κ ακομα περισσοτερο τους γονεις μου.Τι λετε παιδια??? βοηθηστε με να παρω μια αποφαση επιτελους.
Νικολέττα Π.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paterasyp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η σχολή λέγεται στα αρχικά της ΤΙΟ και έχουν την έκφραση ΤΙΟ, ΤΙΟ ποτέ πτυχίο .
Νικολέττα Π.
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.