Τμήμα Κινηματογράφου, Ψαχνά Ευβοίας

ayahuasca97

Νεοφερμένος

Η ayahuasca97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γειά σε όλους :)

Είμαι 27 χρόνων μεταπτυχιακή φοιτήτρια πάνω στη Βιωσιμότητα στο ΠαΠει. Προετοιμάζομαι αυτόν τον καιρό για τις κατατακτήριες του Τμήματος Κινηματογράφου και Ψηφιακών Τεχνών του ΕΚΠΑ, απλά έχει αρχίσει να με ανησυχεί το γεγονός ότι στη σχολή υπάρχουν τόσα εργαστηριακά μαθήματα, με απουσίες λογικά, καθημερινές.

Θα ήθελα να εργάζομαι παράλληλα και να φοιτώ στη σχολή, όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα μου είναι αυτό δυνατόν με τις υποχρεωτικές παρουσίες κλπ.

Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο μερικής φοίτησης, ίσως τελικά το κάνω κάπως έτσι για να την βγάλω. Και πάλι όμως αν τα εργαστήρια πέφτουν ώρες εργασίας, έστω και μια φορά την εβδομάδα δε νομίζω να μπορώ να πω εύκολα στον εργοδότη μου εκείνη την ημέρα απλά να πεταχτώ εδώ δίπλα στην Εύβοια.

Υπάρχει κάποιος που να φοιτεί στο τμήμα αυτό και παράλληλα να δουλεύει; Και γενικά αν μπορεί ας μου πει κάποιος πληροφορίες για τις απουσίες κλπ. Θα το ήθελα πάρα πολύ να φοιτήσω στο συγκεκριμένο τμήμα, ήθελα να το κάνω σαν "hobby" παράλληλα με την εργασία μου, αλλά παρόλη τη θετική μου διάθεση ανησυχώ μήπως τελικά δε τα καταφέρω να αποφοιτήσω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια