Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Συγνωμη προκαταβολικα για την ακυρη ερωτηση μου αλλα εχει η Κοζανη Μηχανολογους Μηχανικους?:what:
Ναι. Από φέτος.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι. Από φέτος.
η σχολη απλα φετος μετονομαστηκε σε μηχανολογων μηχανικων ...ωστοσο οι φοιτητες της μπορουσαν να παρουν μεταγραφη για τα υπολοιπα τμηματα μηχανανολογων της ελλαδας.
thanasislost
Νεοφερμένος
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ 18246 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ημμυ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.Λετε να τη πιασω;
γυρω στα 500 μορια δεν εισαι πανω..?πιστευω πως εισαι μεσα...
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ 18246 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ημμυ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.Λετε να τη πιασω;
Αχ αυτό περίμενα τόσους μήνες να ακούσω...
κάποιος που έγραψε πιο πάνω από μένα και πάει για ΗΜΜΥ ΔΠΘ...
κάποιος δηλαδή που μπορεί να με πετάξει έξω από τη σχολή ...
Φίλε μου, σου εύχομαι να περάσεις,και όχι μόνο να περάσεις, αλλά να είσαι και από τους πρώτους, μήπως τύχει και είμαι γω απ' τους τελευταίους...
gd luck, αν και εγώ πιστεύω πως είσαι 98-99% μέσα...
αφού σύμφωνα με τις πιο φαντασιόπληκτες προγνώσεις του Έθνους, η ΗΜΜΥ Ξάνθης έχουν ανώτατο όριο 18250...
βέβαια αυτοί είχαν πει 17750-18250 αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι για πιο πάνω και από 18250, για αυτό και συνεχίζω να ελπίζω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι 18100 και να μπώ και γω...
Πάντως εγλω στη θέση σου θα είχα πάει για σπίτι τώρα που τα περισσότερα είναι ακόμα ανοίκιαστα (ολίγον αδόκιμος όρος)...
εδώ οι περισσότερες προγνώσεις δεν την έχουν ούτε καν 18000...
antoniak
Νεοφερμένος
personGR
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
antoniak
Νεοφερμένος
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
xalaros1987
Νεοφερμένος
Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά. ΗΜΜΥ και ΗΜΤΥ έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα χωρίς καμία διαφορά. Η όλη ιστορία είναι πως το τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής είχε ιδρυθεί πριν το τμήμα ΗΜΤΥ στην Πάτρα και επειδή το ΣΑΠΕ δεν επιτρέπει να υπάρχουν 2 τμήματα με το ίδιο όνομα στο ίδιο πανεπιστήμιο τότε αντί ΗΜΜΥ ονομάστηκε ΗΜΤΥ. Αυτή είναι η μοναδική διαφορά μεταξύ ΗΜΜΥ και ΗΜΤΥ, στο όνομα.
αυτη ακριβως ειναι η διαφορα! Δεν μπορουν να υπαρχουν δυο σχολες στο ιδιο ιδρυμα με την ιδια ονομασια (ή μερος αυτης). Αλλωστε επιτρεπονται μετεγγραφες απο το ΗΜΤΥ προς ολα τα ΗΜΜΥ κ προς κανενα αλλο τμημα. Επομενως,ειναι ιδιες σχολες 1000%!
Ειναι εγκυρο αυτο που σας λεω,ειμαι φοιτητης ΗΜΤΥ...
kapoios93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hiphopjunkie
Νεοφερμένος
kapoios93
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Gio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.