Katerina_patmos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Το μερος επειδη την εχω επισκεφθει και ειμαι απο Κρητη, δεν ειναι κατι τρομερο. Βεβαια εισαι απο μικρο νησι οποτε φανταζομαι πως δε θα σου φανει τοσο τραγικο, αλλα γενικα εχει συγκεκριμενα μαγαζια, αν βαρεθεις δεν μπορεις να πεις πως θα αλλαξεις ευκολα στεκι. Το οτι ειναι ομως μικρη η πολη σε κανει να ζησεις φοβερη φοιτητικη ζωη, καθως ευκολα δενεσαι σε φιλιες, οι ανθρωποι ειναι πιο ανοιχτοκαρδοι (προσεξε ομως τους κουτσομποληδες μιας επαρχιακης πολης ) Εχει και θαλασσα οποτε απο Μαϊο θα κανεις τα μπανακια σου. Γενικα εγω θα πηγαινα, θα'χει πλακα. Απλά σου ξαναλεω ειναι μικρο μερος και πολλες φορες μου φαινεται καπως φαντασμενο το να βλεπω να ντυνονται με συνολακια για να πανε στο κλαμπ που συχναζει ολη η πολη Eιναι και η σχολη τετοια που εγκρινει τη ματαιοδοξια, πρεπει να εισαι στυλακι αν θες να πεισεις τον ασθενη σου.
Για τις προοπτικες δεν ξερω, δεν εχει κανει ακομα την πρακτικη για να δει πως πληρωνονται και ποιες ειναι οι συνθηκες. Γενικα με την κριση φανταζομαι πως ο κοσμος θα κανει διαιτα απο μονος του Παντως μπορεις να δουλεψεις σε δικο σου γραφειο, σε νοσοκομειο σαν κλινικος, σε αθλητικους συλλογους για να φτιαχνεις τις διαιτες των αθλητων και τελος ακαδημαικα αν κυνηγησεις μεταπτυχιακες σπουδες ισως να βρεις καμια θεση σε αντιστοιχο ΤΕΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina_patmos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παρολα αυτα....για σητεια με βλεπωωωω
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη Θεσ/νίκη τραβάμε το λούκι.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα τα παραπανω αποτελουν τη γνωμη μου και πληροφοριες που εχω συλλεξει!!!
XriStiNa_94
Νεοφερμένος
λετε να πεσει η βαση στη σητεια??????
αν πέσει θα πάει μέχρι 12.000!!δεν πιστεύω να πέσει πιο πολύ..!!
κ αν ανεβεί πιστεύω να πάει μέχρι τις 13.000!!
Good luck
αν πέσει θα πάει μέχρι 12.000!!δεν πιστεύω να πέσει πιο πολύ..!!
κ αν ανεβεί πιστεύω να πάει μέχρι τις 13.000!!
Good luck
εχω βγαλει 12.750....θα ειναι κριμα να μη πεσει 200 μορια τουλαχιστον....πρεπει να περασω!!!!
XriStiNa_94
Νεοφερμένος
εχω βγαλει 12.750....θα ειναι κριμα να μη πεσει 200 μορια τουλαχιστον....πρεπει να περασω!!!!
χαχα όλες οι σχολές λένε πως θα πέσουν έστω κ λίγο οπότε μην αγχώνεσαι!!κ εγώ για εκεί στοχεύω του χρόνου!!ελπίζω να τα καταφέρω ) εμένα άλλο με προβληματίζει :// ακούστηκε οτι γίνονται συγχωνεύσεις κλπ κ φοβαμαι να μην υποβαθμιστεί τι τμήμα απο ΤΕΙ σε ΙΕΚ Ή το ενώσουν με της Θεσ/νίκης ή Καρδίτσας (
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
XriStiNa_94
Νεοφερμένος
Η διαιτολόγος μου έχει τελειώσει αυτό το τμήμα...
Συγκλονιστικό..!!!!
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα όλες οι σχολές λένε πως θα πέσουν έστω κ λίγο οπότε μην αγχώνεσαι!!κ εγώ για εκεί στοχεύω του χρόνου!!ελπίζω να τα καταφέρω ) εμένα άλλο με προβληματίζει :// ακούστηκε οτι γίνονται συγχωνεύσεις κλπ κ φοβαμαι να μην υποβαθμιστεί τι τμήμα απο ΤΕΙ σε ΙΕΚ Ή το ενώσουν με της Θεσ/νίκης ή Καρδίτσας (
να γινει ιεκ δυσκολοοο....αν συχωνευτει,το πολυ πολυ να μετακομισουμε....και γιατι να μη ερθει της καρδιτσας στη σητεια ...τεσπα....εγω πιστευω να επιβιωση...ειδικα τωρα που εγινε καινουργιες εγκαταστασεις
XriStiNa_94
Νεοφερμένος
να γινει ιεκ δυσκολοοο....αν συχωνευτει,το πολυ πολυ να μετακομισουμ!ε....και γιατι να μη ερθει της καρδιτσας στη σητεια ...τεσπα....εγω πιστευω να επιβιωση...ειδικα τωρα που εγινε καινουργιες εγκαταστασεις
μακάριιιι!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.