simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προτμω κεντρο.. Εξαλλου αν ψαξεις βρισκεις κ στο κεντρο καινουργιο διαμερισμα..χωρις προβληματα
Βρισκεις καινουργιο διαμερισμα αλλα με αρκετα σημαντικη διαφορα απο ενα καινουργιο της Σινδου.Το μοναδικο πραγμα που υπερτερει η ζωη στην θεσσαλονικη απο την σινδο ειναι η βραδυνη ζωη γιατι η θεσσαλονικη ειναι τεραστια.Αν σκοπος σου ειναι να τελειωσεις την σχολη γρηγορα και να μην ταλαιπωρησε στο πηγαινε-ελα οταν θα εχεισ μαθημα πρωι και απογευμα δεν συμφερει να πας κεντρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το T.E.I. της Σητειας που ακριβως βρισκεται?
https://www.sitia.gr/index2.htmhttps://lasithi.lasithinet.gr/lasithi/index.html
Περιοχη Τρυπητος Σητεια Λασιθιου 723 00
XriStiNa_94
Νεοφερμένος
Η Σειτια τι αλλο εχει εκτος απο τη Διατροφη-διαιτολογια?
Νομίζω τίποτα..!! το μόνο τμήμα που έχει είναι αυτό!!ε κ μετα ΙΕΚ ://
Σε σχεση με την Σητεια ..Ειναι κ η Λαρισα κοντα,,,
Μιλησα με κοπελα μεσα απο την σχολη κ μου ειπε οτι δν θελουν να μεταφερθει.. τωρα δν ξερω τι θα γινει με την κριση..παντως πρωτο 6μηνο Σητεια σιγουρα..Και γω προτιμω Ηρακλειο..αν κ απεχει 2 ωρες..
λογικα εγω Θα περασω Σε περιμενουμε κ σενα λοιπον..
Ενταξει και το σπιτι καλο να ναι κ οσο εχει ..αφου θα μενουμε εκει τοσο καιροο..
μακάρι να τα καταφέρω κ να έρθω κ γω να σας βρω του χρόνου )
όσο για το σπίτι λογικά καλό θα είναι απλά επειδή είναι φοιτητούπολη τα ενοίκια είναι φθηνα! ψάξε το στο ιντερνετ να δεις!!!
kaliorova
Νεοφερμένος
Τελειααα και εγω περασα τελικα εβδομη.. Πηγες για σπιτι ? Εγω πηγα μου αρεσε πολυ το μερος !Πάω και εγώ Σητείααααααααααααα
IQfreak
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IQfreak
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Τελικα περασα σε αυτη τη σχολη απο τεχνολογικη κατευθυνση... Θα την παλεψω η θα εχω πολλα κενα επειδη δεν εκανα χημεια 3ης λυκειου?
Μην ανησυχείς. Ο πρώτος στη σχολή σου μπήκε με 13.608 και ο τελευταίος με 11.596. Ούτε οι υπόλοιποι θα ξέρουν χημεία
IQfreak
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.