4ο Πεδίο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)

Aitherovamwnas

Νεοφερμένος

Η Aitherovamwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος φοιτητής του συγκεκριμένου τμήματος ή κάποιος που να γνωρίζει κάποιες πληροφορίες για το συγκεκριμένο τμήμα?Όπως πως ακριβώς λειτουργεί το συγκεκριμένο τμήμα, εάν είναι όντως τόσο θεωρητικό όσο έχω ακούσει, αλλά και τι επαγγελματικά δικαιώματα έχουν οι απόφοιτοι του τμήματος και αν υστερούν σε κάτι από τους απόφοιτους της ΑΣΚΤ.
Έχω ανάγκη για τις πληροφορίες αυτές και θα εκτιμήσω πραγματικά τον κόπο όποιου γνωρίζει και απαντήσει:)
Ευχαριστώ:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aitherovamwnas

Νεοφερμένος

Η Aitherovamwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Μιας και βλέπω ότι δεν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο για αυτή τη σχολή, θα ρωτήσω κάτι πιο συγκεκριμένο που ίσως και να μπορείτε να με βοηθήσετε.
Είμαι φοιτήτρια του τει Γραφιστικής στην Αθήνα και παρά το γεγονός ότι το είχα δηλώσει σαν 2η επιλογή έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από τα μαθήματα που θα παρακολουθήσω μέχρι το τέλος των σπουδών. Δεν είναι αυτό που ήθελα ειδικά με το νέο πρόγραμμα σπουδών.Σκέφτομαι αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα γιατί 1ον έχει πολύ περισσότερα εργαστήρια σχετικά με την τέχνη (γλυπτική, χαρακτική, λιθογραφία κ.τ.λ) 2ον έχει μαθήματα σχετικά με τη γραφιστική, τη διαφήμιση αλλά και τη χρήση του Η/Υ για σχεδιασμό και τέλος έχει και κινούμενο σχέδιο και 3D animation που είναι ένας κλάδος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και οι ώρες του έχουν μειωθεί πάρα πολύ στην Γραφιστική στο νέο πρόγραμμα σπουδών.
Γενικά είμαι λίγο χαμένη γιατί από τη μια το τει γραφιστικής θεωρείται κορυφαίο στον τομέα του στην δημόσια εκπαίδευση, από την άλλη πότε δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τη διαφήμιση η οποία είναι πλέον ο βασικός στόχος της σχολής.Επιπλέον ενώ η σχολή στα Ιωάννινα μου αρέσει πάρα πολύ από άποψη μαθημάτων λόγο του ότι είναι ιδιαίτερα χαμηλόβαθμη και έχει μειωθεί ιδιαίτερα η κρατική οικονομική στήριξη δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να λειτουργεί κανονικά, ενώ δεν ξέρω και ως τι μπορώ να εργαστώ αφού την τελειώσω...
Είμαι ανοιχτή σε οποιονδήποτε σχολιασμό και συμβουλή
Ευχαριστώ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top