innermostfear
Νεοφερμένος
Υπαρχει κανεις αλλος που θελει να περασει εκει?Που πιστευετε οτι θα κυμανθει φετος η βαση της?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
malnikoleTTa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
μπορεις να δωσεις αν θελεις κατατακτηριες εξετασεις αφου πρωτα εχεις παρει πτυχιο απο το τμημα οπου θα φοιτησεις.
καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι και συγχαρητηρια!
μια διορθωση εμπορΙας και διαφημισης λεγεται το τμημα....
malnikoleTTa
Νεοφερμένος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
θα παρεις πρωτα με το καλο το πτυχιο απο το ΤΕΙ.μετα θα δωσεις 3 μαθηματα της σχολης που ενδιαφερεσαι να μπεις στο ΑΕΙ και αυτο ειναι ολο.Απλο ειναι μην ανησυχεις....Ευχαριστω για τη βοηθεια!Θα μπορουσες ομως να μου εξηγησεις τι εννοεις οταν λες κατατακτηριες εξετασεις...δλδ μεσω αυτων των εξετασεων τι μπορω να κανω?
malnikoleTTa
Νεοφερμένος
Guest 272341
Επισκέπτης
malnikoleTTa
Νεοφερμένος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Αλλα θα μπορουσες να μου πεις σε πιο τμημα του αει θα μπορουσα να μπω και επεισης ποσα χρονια ειναι το τμημα της εμποριας και διαφημισης?επεισης για πες μου εσυ εισαι σε αει τωρα?
αφου ολοκληρωσεις τις σπουδες σου στο τμημα που περασες μπορεις να δωσεις κατατακτηριες μοο σε τμηματα οικονομικα ή σχετικα με το τμημα εμποριας και διαφημισης.Θα μπορουσες για παραδειγμα να περασεις ΑΣΟΕΕ!
το τμημα εμποριας και διαφημισης ειναι 4 χρονια,7 εξαμηνα+1 εξαμηνο πρακτικη!
Προς το παρον δεν ειμαι σε ΑΕΙ,ειμαι στο τμημα εμποριας και διαφημισης του Τει αθηνας,και δεν νομιζω να δωσω κατατακτηριες,μιας και η σχολη με καλυπτει απολυτα απο πλευρας γνωσεων αλλα και επαγγελματικης αποκταστασης!
οτιδηποτε αλλο θελεις μπορεις να με ρωτησεις,μην διστασεις!:thanks:
malnikoleTTa
Νεοφερμένος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
κοιτα απο ΑΕΙ σε ΤΕΙ κανεις 2 χρονια πρωτα στο ΑΕΙ, κι δινεις κατατακτηριες για να πας στο ΤΕΙ.Ευχαριστω και παλι για τις χρησιμες πληροφοριες σου!Αυτο ομως που δεν καταλαβα ειναι οτι θα πρεπει να κανω 4 χρονια στο τμημα εμποριας και διαφημισης και μετα αλλα τοσα σε αει?εχω ακουσει οτι κατατακτηριες μπορεις να δωσεις απο ο δευτερο ετος ισχυει κατι τετοιο?επεισης εγω που περασα θεσσαλονικη μπορω με κατατακτηριες να παω στο ασοε στην Αθηνα?τελος μολις περασω σε αει θα παω στο 1ο ετος?ευχαριστω και παλι ελπιζω να μη σε κουρασα με τις ερωτησεις μου
απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ πρεπει πρωτα να τελειωσεις τις σπουδες σου στο ΤΕΙ,να παρεις το πτυχιο σου και μετα να δωσεις κατατακτηριες για ΑΕΙ.και οταν περασεις τις κατατακτηριες μπαινεις στο ΑΕΙ στο δευτερο ετος!
αλλα και παλι η σχολη μας αξιζει,δεν ειναι για να την παρατας αν θελεις να κανεις κατι πιο σημαντικο,απλα κανε ενα πολυ καλο μεταπτυχιακο ειτε στην περιφημη ΑΣΟΕΕ ειτε στο εξωτερικο!
Guest 272341
Επισκέπτης
Η κολλητη σου ποτε θα παει να κανει εγγραφη στο τει?
25 του μηνος θα παει για εγγραφη!
Lebron
Νεοφερμένος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Θα είναι το δεύτερο πτυχίο μου με πρώτο ΑΤΕΙ Πατρών Διοίκηση επιχειρήσεων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.