xrypap3
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341
Επισκέπτης
Γειά σας! Ένας φίλος μου πέρασε σε αυτή τη σχολή φέτος! Εμπορίας και διαφήμισης Πάτρας (η σχολή βρίσκεται βέβαια λίγο έξω,στην Αμαλιάδα). Γνωρίζετε αν ισχύουν οι αμοιβαίες μετεγγραφές? Εαν δηλαδή είναι δυνατό να ανταλλάξει τη θέση του με τη θέση κάποιου άλλου φοιτητή? Μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο,όφειλα όμως να μεταφέρω την απορία του! Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει...! Ευχαριστώ πολύ! Α! Και καλή αρχή σε όλους!
ναι γινεται..πχ αν ξερει ενα παιδι που περασε στην θεσσαλονικη εμποριασ και διαφημισης αλλα θελει να παει αμαλιαδα μπορει να ανταλλαξει την θεση του με αυτον!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrypap3
Νεοφερμένος
ναι γινεται..πχ αν ξερει ενα παιδι που περασε στην θεσσαλονικη εμποριασ και διαφημισης αλλα θελει να παει αμαλιαδα μπορει να ανταλλαξει την θεση του με αυτον!!
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Πολύ εύστοχο το παράδειγμά σου! Θεσσαλονίκη θέλει! Οπότε...εκ μέρους του φίλου μου καλώ όποιον τυχόν πέρασε στη Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρεται για Πάτρα (αν π.χ τον διευκολύνει η απόσταση) να γράψει στο i-school! Biousra,και πάλι ευχαριστώ!
Guest 272341
Επισκέπτης
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Εγω εχω την εντυπωση οτι καταργηθηκαν...Γειά σας! Ένας φίλος μου πέρασε σε αυτή τη σχολή φέτος! Εμπορίας και διαφήμισης Πάτρας (η σχολή βρίσκεται βέβαια λίγο έξω,στην Αμαλιάδα). Γνωρίζετε αν ισχύουν οι αμοιβαίες μετεγγραφές? Εαν δηλαδή είναι δυνατό να ανταλλάξει τη θέση του με τη θέση κάποιου άλλου φοιτητή? Μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο,όφειλα όμως να μεταφέρω την απορία του! Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει...! Ευχαριστώ πολύ! Α! Και καλή αρχή σε όλους!
Guest 272341
Επισκέπτης
pagoulatina
Νεοφερμένος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εμποριας και διαφημισης Αμαλιαδας. Ψαχνω για σχετικη ιστοσελιδα αλλα δεν υπαρχει. Αν υπαρχει καποιος που ειναι σε αυτο το τμημα ή γνωριζει σχετικα ας μου γραψει!ευχαριστω!!:thanks:
δυστηχως το τμημα δεν αναγραφεται καν στην κεντρικη σελιδα στο ΤΕΙ Πατρας.
.https://www.teipat.gr/ekpaideysi/sxoles_tmimata.php
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
crisdirk41
Νεοφερμένος
Ειναι κανενας εκει? Γενικα τι παιζει κλπ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tanoulitsa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fod@s
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.