fcandreas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Τέλος τι περιμένεις από μια σχολή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Με λιγα λογια δεν ασχοληθηκε με το αντικειμενο, γιατι απλα δεν υπηρχε κατι...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Τι θα σ'ενδιαφερε να κανεις στο μελλον? Να δουλεψεις ως τι? Και αναφερεσαι σε συγκεκριμενο μεταπτυχιακο(ή Το Μεταπτυχιακο που θα σου προσφερει αμεση αποκατασταση? )
Nininaou
Διάσημο μέλος
Πες μας, αν σου αρέσει το αντικείμενο της σχολής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις αποφάσεις σου...
Αλλά και να σου αρέσει, αν δεν πρόκειται να ασχοληθείς (βλ. φίλη Νεράιδας), δεν έχει νόημα. Ψάξε το καλύτερα.
fcandreas
Νεοφερμένος
Alex0077
Νεοφερμένος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Δυστυχώς μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ, τουλάχιστον για την σχολή μουΑπ'οτι εχω ακουσει νομιζω οτι δυστυχως ειναι απο τις σχολες που παρ'οτι το αντικειμενο σπουδων ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφερον, κανεις δεν ασχολειται ιδιαιτερα γιατι ολοι βρεθηκαν εκει κατα τυχη..(οπως συμβαινει με αρκετες σχολες πλεον)
Alex0077
Νεοφερμένος
Δυστυχώς μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ, τουλάχιστον για την σχολή μου
Που σπουδάζεις εσυ?
fcandreas
Νεοφερμένος
Χμμμ....μια φιλη μου που ειχε τελειωσει ακριβως αυτην τη σχολη, εκανε την πρακτικη της σε ενα καταστημα της Βονταφον και μετα με προγραμμα στειτζ μπηκε σε ενα Υπουργειο....κατεληξε να κανει τα χαρτια της στην Αγροτικη Τραπεζα και να περασει, οπως εδειξαν πριν λιγο καιρο οι πινακες....
Με λιγα λογια δεν ασχοληθηκε με το αντικειμενο, γιατι απλα δεν υπηρχε κατι...
Και τι μισθό παίρνει?
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
fcandreas
Νεοφερμένος
fcandreas
Νεοφερμένος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Alex0077
Νεοφερμένος
Και εγώ πέρασα, σε αυτή την σχολή, στην λάμια και μάλλον θα πάρω μεταγραφή για αθήνα.Φέτος τελείωσα με τις πανελλήνιες και περνάω . . . Εμπορίας και διαφήμισης στο ΤΕΙ Αθήνας....Ξέρετε τι επαγγελματική αποκατάσταση έχει??? Άμα τελειώσω και τη σχολή θα κάνω και ένα καλό μεταπτυχιακό...Θα είμαι οκ? Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξαναδώσω για κάποιο ΑΕΙ...Τι γνώμη έχετε???
Εγώ θα σου έλεγα αν σου αρέσει να την συνεχίσεις. Αν όμως ξαναδώσεις να είσαι σίγουρος ότι θα μπεις Asoe.
Πάντως είναι ωραία σχολή ...
Αν σου αρέσει το επάγγελμα του πλασιέ είναι μια χαρά φίλε μου.
Όχι και πλασιέ
kristi
Νεοφερμένος
ακόμη θα ήθελα όποιος έχει περάσει στο τει εμπορίας και διαφήμισης Αθήνας και ενδιαφέρεται για αμοιβαία ανταλλαγή στο τει Πάτρας,να επικοινωνήσει μαζί μου στο tornedos333@yahoo.gr
Υ.Γ επίσης αν τυχόν ξέρετε κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται,παρακαλώ ας με ενημερώσετε!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sidewinter
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
https://www.oe-e.gr/lows/lf_low.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.