Sidewinter
Νεοφερμένος
Και όμως δεν νομίζω να είναι έτσι.Έχω ψάξει στο ιντερνετ και βρίσκω πάντα να γράφουν την σχολή του Παντείου,του Πειραιά και της Μακεδονίας.Δεν αναφέρει τις άλλεσ σχολές διεθνών και ευρωπαικών σπουδών.και στο τμημα της κομοτηνης πρεπει να δωσεις αγγλικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leilah
Νεοφερμένος
Sidewinter
Νεοφερμένος
το ζητούμενο είναι αν αγγλικά έχουν μόνο οι σχολές του πειραιά,του παντέιου και της θεσσαλονίκης μόνο ή όλα τα τμήματα.Διεθνών ευρωπαικών σχέσεων και ανάπτυξης λέγεται στην Κομοτηνή
Guest 272341
Επισκέπτης
ειμαι αποτ ην κομοτηνη και ξερω κατι παραπανω!το τμημα λεγεται Δ.Ο.Σ.Α.(διεθνων οικονομικων σχεσεων και αναπτυξης)Διεθνών ευρωπαικών σχέσεων και ανάπτυξης λέγεται στην Κομοτηνή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leilah
Νεοφερμένος
Sidewinter
Νεοφερμένος
Ανακοινώθηκε πως θα παραμείνει στο ίδιο πεδίο.Οπότε ειναι σίγουρο πως φέτος δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση και λογικά αν θα αλλάξει εξαρτάται απο το υπουργείο παιδείας.εμένα θα με βοηθήσει κανεις??? :what:κανεις??? :/
leilah
Νεοφερμένος
aurora_borealis
Νεοφερμένος
Rosstrobon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν.Έχω γράψει περίπου 16300 μόρια χωρίς τον βαθμό των Αγγλικών βέβαια,στο 5ο πεδίο.Οι σχολές που με ενδιαφέρουν είναι κυρίως τα 2 οικονομικά της Θεσσαλονίκης.Αν δεν πέσουν οι βάσεις δύσκολα τα πιάνω και τα 2.Ελπίζω να πέσουν δηλαδή.Για οικονομικούς λόγους επίσης δεν θέλω να φύγω από την πόλη μου.Έτσι η εναλλακτική είναι το Διεθνών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ,καθώς νομίζω ότι με τα τωρινά δεδομένα είναι ακραίο να μην το πιάσω.
Δεν έχω ακούσει τίποτα για την σχολή είναι η αλήθεια.Με ενδιαφέρει ξεκάθαρα η οικονομική κατεύθυνση όπως προείπα.Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία ή σχόλιο είναι ευπρόσδεκτη.
Γενικότερα εμένα τα σχέδια μου είναι Πτυχίο Οικονομολόγου και μεταπτυχιακό στο εξωτερικό μετ' έπειτα.Νομίζω,το ΔΕΣ δίνει τέτοια δυνατότητα και πτυχίο με δικαιώματα οικονομολόγου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πιάνεις Α.Π.Θ
Έχει πολλά μαθήματα που ασχολούνται με πολιτική και αρκετά δίκαια!
Και λίγα οικονομικά
Ακόμα και στην Οικονομική Κατεύθυνση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess
Δραστήριο μέλος
μιας και προβλεπουν κατακορυφη πτωση των βασεων στα οικονομικα τμηματα?
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
guess
Δραστήριο μέλος
μονο στης κομοτηνης..
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
anasparas
Νεοφερμένος
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο οσο τους εχω γνωρισει μεχρι στιγμης και απο αυτα που ακουω απο μεγαλυτερους, νομιζω οτι το τμημα εχει μερικους απο τους καλυτερους διεθνολογους και κοινωνιολογους στην Ελλαδα. Οκ, φυσικα εχει και στραβοξυλα αλλα νομιζω οτι η γενικη αισθηση ειναι καλη. Επισης το τμημα σου δινει μια ιδεα απο οικονομικα την οποια δε σου δινει ενα τμημα πολιτικων επιστημων. Να σημειωσω ομως οτι αν καποιος (εσυ ειπες δεν θελεις) θελει να γινει οικονομολογος, το ΔΕΣ ειναι το τελευταιο μερος για να το κανει. Απο την οικονομικη κατευθυνση θα παρει χαρτι οικονομολογου, αλλα οικονομολογος δεν θα εχει γινει.
Εσενα τι σε τραβαει σε αυτο το αντικειμενο (διεθνεις σχεσεις)?
guess
Δραστήριο μέλος
θα μπορω να μπω στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση ή σε καποια τράπεζα ή ακομη να διδασκω αοθ σε φροντιστηρια?ή τι αλλο???
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικα... ηλπιζα να εχεις λιγο πιο φιλοδοξα σχεδια. Αν θες να διδασκεις ΑΟΘ μια χαρα ειναι το τμημα. Γενικα γραφεσαι και στο οικονομικο επιμελητηριο, εχεις δικαιωματα οικονομολογου, αλλα αν θελεις να γινεις επιστημονας και οχι απλα να βγαζεις κανα ψιλο για να ζησεις τοτε να προτιμησεις αλλο οικονομικο. Εκτος και αν το εχεις ψαξει και σου ταιριαζει απολυτα το προγραμμα σπουδων που προσφερεται, δηλαδη τα Διεθνη Οικονομικα. Για παραδειγμα, αυτος που περασε περσυ πρωτος, ειχε δηλαδη τα μορια για να παει Χρηματοοικονομικη ή Οικονομικο, θελει να παρει την κατευθυνση οικονομικων.που θα μπορω να δουλεψω?
θα μπορω να μπω στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση ή σε καποια τράπεζα ή ακομη να διδασκω αοθ σε φροντιστηρια?ή τι αλλο???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.