γεια σας...
επειδη εχω μπερδευτει λιγο.......τι σχολες υπαρχουν σχετικα με τουριστικα επαγγελματα
κατι ειδα για αστερ,στε,ιεκ ,επας οτεκ
εχω μπερδευτει.............ποιο απο αυτα ειναι με πανελληνιες?
ολες οι σχολες θελουν πτυχιο αγγλικων η' μπορεις να κανεις μαθηματα απο εκει?
με τι κριτηρια μπαινουν τα παιδια στις σχολες εκτος απο τις πανελληνιες......
γεια σου funker, εγω παντως προτίμησα ιδιωτικό ιεκ να παώ και συγκεκριμένα τα ιεκ ξυνη που ειναι πολύ καλα και δεν το μετάνιωσα. Η σχολή έχει συνεργασία με το CHEF CLUB Ελλάδος και ειναι όλα τα λεφτά!!! Επίπλέον κάνουμε και σεμινάρια σε διάφορα νησιά (ολα τσάμπα) όπως για παράδειγμα στην Άνδρο που είχαμε το 1ο συνέδριο για την Καλλιέργεια Βιολογικών Ψαριών. Και όσον φορά για την ξένη γλώσσα που είπες στην σχολή μου κανουμε μάθημα αγγλίκων και τα τμήματα ειναι έτσι χωρισμένα για παιδιά όλων τον επιπέδων χώρις να είμαστε όλα τα επίπεδα μαζί.!! ρίξε αμα θές μια ματιά στο site να δείς και απο κει τι παίζει.
https://www.iekxini.edu.gr/default.aspx?FolderID=a203fb21-97ea-4064-a97c-c867703d81d7&LangID=1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marios88
Νεοφερμένος
Ξερει κανεις που κυμαινεται περιπου η βαση; Χρειαζεται ειδικο μαθημα αγγλικα σωστα; αυτο με την βαση του 10 με εχει μπερδεψει λίγο.. τι ακριβως ειναι; 10.000 μορια η κατι αλλο;
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris I.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
titika92
Νεοφερμένος
Αν περασεις τουριστικα εππαγγελματα (Ροδο ή Κρητη) ειδικευεσαι στον τομεα της επιλογης σου (νομιζω)...σεφ, αεροσυνοδος κ.α!
https://https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/mhxanografiko/toyrismoy.html
δες και αυτο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanos__
Νεοφερμένος
fretoe
Δραστήριο μέλος
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας. Φέτος θα πάω τρίτη λυκείου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δηλώσω για τουριστικές σχολές. Ποια μαθήματα επιλογής θα πρέπει να δηλώσω για αυτό?
ελα να γινουμε συμφοιτητες
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στις Σπετσες ή στην Αθηνα γινοντε τα μαθηματα;
Και σε ποια σχολη;;(περιοχη)
Εγω Πειραιά..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κερκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosVertis
Νεοφερμένος
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε αυτες τις σχολες πας απο θεωρητικη;;
ειναι σχολες του 5ου πεδιου, αρα πας απο ολες τις κατευθυνσεις αρκει να επιλεξεις ως μαθηματα επιλογης το ΑΟΘ και τα Μαθηματικα γενικης παιδειας
Μπουλιτσακης
Νεοφερμένος
Θα ήθελα να ασχοληθώ με τουριστικά επαγγέλματα και έχω βρει μία
ιδιωτική σχολή στα Χανιά(εδώ το site της σχολής https://www.hotelier.edu.gr/index.php).
Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος αν είναι αναγνωρισμένο το πτυχίο της εν λόγω σχολής
και επίσης αν θεωρείται καλύτερο ένα πτυχίο σχολής Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Τουριστικών Επαγγελμάτων.
ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μιχάλης
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
χαλαρα την πιανεις,στο ειδικο εγραψαν χειροτερα απο περυσι και οι θεσεις αυξηθηκανΕγώ έχω ως πρώτη επιλογή το τμήμα των Τουριστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης. Η βάση πέρσυ ήταν 7992 και η αναμενόμενη βάση για φέτος είναι στο 7100. Εγώ φέτος έβγαλα 7660. Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες να το πιάσω ή όχι; Είναι κανείς άλλος για το τμήμα αυτό;
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαλαρα την πιανεις,στο ειδικο εγραψαν χειροτερα απο περυσι και οι θεσεις αυξηθηκαν
Μακάρι να είναι όπως τα λες! Και εγώ έτσι πιστεύω αλλά ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες! Απλά επειδή είμαι ξέρεις κοντά στο όριο και αγχώθηκα όσο να'ναι
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να είναι όπως τα λες! Και εγώ έτσι πιστεύω αλλά ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες! Απλά επειδή είμαι ξέρεις κοντά στο όριο και αγχώθηκα όσο να'ναι
αντε με το καλο και συναδελφοι!
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ για Τουριστικά Αθήνας πάω..!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.