MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hrisa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theodoraxrl
Νεοφερμένος
Hrisa
Νεοφερμένος
Theodoraxrl
Νεοφερμένος
ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΗ
Νεοφερμένος
elenastrav
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
itsmimi
Νεοφερμένος
2.η χαμηλότερη βαθμολογία που θα μπορεί να μπει πόσο να είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria1999!
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ποια θελει να περασει μαιευτικη φετος και σε ποια πολη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ενδιαφέρεται κανείς για το ΤΕΙ Μαιευτικης;; Ή αλλιως ποια αλλη σχολη του 3ου πεδιου θα δηλώσετε;;
Εγώ έχω δηλώσει πρώτα μαιευτική Θεσσαλονίκης κ μετά Πτολεμαΐδα .Ελπίζω να μην ανέβει της Θεσσαλονίκης αρκετα γτ έχω 15717
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενδιαφέρεται κανείς για το ΤΕΙ Μαιευτικης;; Ή αλλιως ποια αλλη σχολη του 3ου πεδιου θα δηλώσετε;;
εγω εχω δηλωσει αθηνα (στο πλεον ΑΕΙ δηλαδη) και λογικα εκει περναω.
εγω εχω δηλωσει αθηνα (στο πλεον ΑΕΙ δηλαδη) και λογικα εκει περναω.
Λες να ανέβει πολύ?? Εσύ πόσα μόρια εχεις?
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες να ανέβει πολύ?? Εσύ πόσα μόρια εχεις?
16,483 εχω. Πιστευω οτι λογω της αυξησης των θεσεων και των χειροτερων γραπτων, σε συνδιασμο με την αλλαγη του τει σε αει, η βαση θα μεινει περιπυο στα ιδια πλαισια.
alexandrahere
Νεοφερμένος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ετσι ειναι, 18000μορια απο επαλ 13000 μορια απο γελΓεια σας ειναι καποιος που εχει περασει μαιευτικη απο επαλ? ενδιαφερομαι γιατι λενε πως τα μαθηματα για τις πανελληνιες ειναι πιο ευκολα αλλα εχω ακουσει κ ατομα να λενε πως δεν αξιζει να δωσεις απο επαλ γιατι οι βασεις ειναι πιο ψηλες απο τα γελ. βοηθεια
Τωρα για αυτους που λενε οτι δεν αξιζει να δωσεις απο επαλ , δεν γνωριζουν οτι τον μαθητη των 18000 μοριων αν του δωσεις θεματα γελ δεν θα γραψει ουτε 8000.
georgia1213
Δραστήριο μέλος
alexandrahere
Νεοφερμένος
Ευχαριστω παρα πολυ που απαντησες! Με λιγα λογια ενας μετριος μαθητης ειναι πιο ευκολο να γραψει 18.000 απο επαλ παρα 14 απο γελ καθως τα θεματα κ τα μαθηματα ειναι διαφορετικα.Ετσι ειναι, 18000μορια απο επαλ 13000 μορια απο γελ
Τωρα για αυτους που λενε οτι δεν αξιζει να δωσεις απο επαλ , δεν γνωριζουν οτι τον μαθητη των 18000 μοριων αν του δωσεις θεματα γελ δεν θα γραψει ουτε 8000.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Macyk
- Αλκίμαχος
- Drglitterstar
- elevag
- Alessandra Eliza
- dmav
- Maria_Xagorari
- thenutritionist
- nearos
- olakalathapane
- ladybookworm
- Billys 13
- angelikitaraxia
- hlefen
- ioanna06
- Nala
- alexandrahere
- barkos
- anastasia papa
- kiyoshi
- Eirinakiii8
- snowy
- Pharmacist01
- Alexecon1991
- Joji
- chochoru
- Giii
- tsiobieman
- nimbus
- Scandal
- korlef
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Ryuzaki
- penelopenick
- Student 123
- roud
- future.nurse.29
- Ελε
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.